Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
 Добър вечер , приятелки ! Hug
Да се включа и аз по повод Киво и Берен , съгласна съм с вашите разсъждения - мислим еднакво  най- вече с Дафне . Но ако те имат тайна връзка тя на кого дава знак с признанието си ,едва ли на Челик , значи са скарани.
Денимирка , ще си разделим разходите по банкета Hug

# 616
dterziiska,това е някакво обзорно предаване!
Кака Мелтем е  с ново севгили...
Толга Карел като младоженец с жена си...през цялата време изписват за новата роля на Киво
Някакви откачалки...
Чакам за Киво

# 617
Пита Мукадес за Берен и Челик, тя избяга...не знаела
Питат Берен за Челик-нищо...
За десерт Киво-само части от филма-ох и ах за органа/тялото му

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 23:33 от shaane

# 618
Shaane, благодаря за новините -Берен отрича  или не казва нищо.Не ми се иска но май наистина има гещо с този Челик.
Започвам леко да се притиснявам за една наша съфорумка- много дълго мълчание.

# 619
Берен нищо не казва,джанъм!Само се хили и мълчаливо подминава копоите,а Челик около нея!
Изглежда,че има нещо!Жалко за нея-не ги харесвам заедно!Ама той е френско конте и ако иска знае как да я свали! box
На съфорумката писах на лс,но не отговаря! newsm78Наистина е притеснително!Сигурно се е забавила непредвидено,ама чак до сега?
Вече и аз почнах да се притеснявам!Дано се появи преди да излезем от нета! Praynig

Къде се изгуби тоя народ изведнъж! newsm78

# 620
Ако говориш за Госпожата не знам,скайп й е включен,одеве ми се мерна във фейса,но сигурно има работа и не може да влезне в темата!  Thinking

Или още не ни е изчела,че ние пойзписахме днес доста! Не знам!

От мен лека нощ!

Ааааа и аз не вярвам Берен и тоя Челик да са заедно!  Naughty Има нещо гнило в цялата история!  Crossing Arms

# 621
Лека и на теб,мила!И ти днес се поизгуби,ама утре ще си повече на линия вярвам!

# 622
Лека нощ ! Hug

# 623

Добро утро! Hug

# 624
Добро утрооо!  Hug

Славенка,благодаря за кафето-бонбон! Такова за първи път пих тук,много е хубаво!  Hug

# 625
# 626
# 627
Добро утро !  bouquet
Ето ме , тук съм ! Wink Вчера имах време само да метна дрехите в пералнята , да си вема душ и да изчезна - имахме среща с приятели ! А като се върнах вече беше късно , а и аз бях много уморена !
Благодаря ви , че ме мислите ! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Върнах се от фестивала заредена с толкова много положителни емоции и настроение , че ще ме държат дъъъъълго време ! Освен двете награди , с които се гордея много , се прибрах и изпълнена с любов от срещата ми с две невероятни дами ! И съм много щастлива ,че те споделиха радостта ми и емоциите от фестивала , бяха там и ме подкрепяха ! Едната я познавам вече доста време и безкрайно много я обичам - нашата Лорка 666 е невероятна просто !  Heart Eyes
А другата дама , която заразя всичко , за да дойде и да ме види и да мога да я прегърна , е Атичка 56 ! Heart Eyes Винаги съм казвала , че Господ е събирач - отново се потвърдиха думите ми !Невероятно лъчезарна и позитивна дама ! Излъчва такава топлина , че не ти се иска да се отделиш от нея ! И за ди ми е топло и когато не е около мен , Ата ме дари освен с тези прекрасни емоции и с една торба невероятни шалове , които сама е оплела за мен ! Толкова се трогнах и сега като пиша , пак плача ! Не мога да ви опиша за каква красота става дума , трябва да се види !
Бях изключително горда и щастлива , че имах тяхната подкрепа и във всеки момент , в който погледнех към трибуните , там имаше две усмихнати лица и две огромни сърца , за мен !  Heart Eyes
Надявам се , да съм успяла да им дам поне частица от емоцията и любовта , която те ми дариха !Иначе съм сигурна , че съм ги заредила с участието си и изобщо с емоцията , която съпътства винаги тези фестивали !
Да се похваля - взехме първа награда за танцуване по двойки на Тракийска ръченица и наградата за най- артистична група ! Party Party Party

Виждам ,че и вие добре сте се забавлявали ! Wink От първата страничка , която отворих , един огромен перископ щеше да ми извади очите - рекох - ясна е работата - налазили са ми момчето ! Crossing ArmsСамо ме чакате да изчезна и ..дръж ! Опасни сте , ей! Laughing
Изгледах новият трейлър , интересен втори епизод , се очертава ! Завърза се интрига , оплетоха се конците , да видим кой как ще ги разплита !
Много изписах , ще ме прощавате , ама още съм под властта на емоциите и хипервентилирам направо ! Crazy

# 628
# 629
gospojata ,човек може само да се гордее с вас newsm51

А тропна ли едно и за мен  newsm57

Общи условия

Активация на акаунт