Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 790
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
А на мен не ми се вярва,че обявата е заради този францушки пундю newsm78Но ако Киво е с Азра,за кого е всичко това студио Х!?
[/quote]

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Не съм беееееееее  newsm45 newsm45 newsm45

# 661
Привет , дами !  bouquet Надявам се , че сте добре в тази топла септемврийска вечер ! Hug
Аз още не стъпвам по земята ! Crazy А дано и по - бързо ми мине крачето така ! Wink
Аз не можах да разбера - има ли , аджеба Берен връзка с Фърад Челик или просто са ги засекли заедно да пият кафе ! Мен ако питате , по- добре той , отколкото Левент ! Аз и Енгин не го харесвам много за нашето момиче , но комшиите много си ги харесват като двойка ! Защото създават такова внушение с играта си във филма - значи са много добри ! Peace Както беше и с наш левент - как да повярваш , че всичко е било само перфектно изпълнение и превъплащение ? С или без възглавници !
Иначе , аз този момък го харесвам , на мен определено много ми прилича на Матю Макконъхи , а Матю е.... Embarassed Отплеснах се , няма да говора за "чужди " мъже !Само за наш левент - вече нямам търпение да дойде сряда !
По- късно , мисля пак да си пусна филмчето , че да си опресня впечатленията ! Спомних си  , обаче , защо хич не харесах Джемре ! Тя не е влюбена в Гюней , просто вижда в него добър шанс , за сега ! Когато майка и и каза , че не бива да се лепва за него , а да се оглежда , тя и отговори ,че се оглежда , но за момента той е на хоризонта !

Момичета ,  Hug много ви благодаря за поздравленията , аз наистина съм много щастлива и горда с постиженията ни ! Hug

shaane ,  Hug и ти много ми липсваше , джанъм ! Много ми се искаше да мога и теб да гушна , но - другия път ! Peace

denimira ,  Hug Heart Eyes Hug единствено и само - просто разказах какво златно слънчице си ти ! Hug

# 662
Миличка Госпожо-за тебе!!!
И нали това е точно Вашият състав?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1035330

# 663
Госпожата,много благодаря,че ме ласкаеш така!   bouquet Атичка и на теб,джънъм,нямам търпение да ви видя всички!  Hug

Нямам търпение да дойде и сряда! А 1 епизод дали го преведаха вече целия или пак си стой само 1 част на бг?  newsm78 Много ми е хубаво да гледам картинки,ама удоволствието ми ще е пълно ако и ги разбирам!  Peace

Както казах вече,Челик ми харесва,но Берен не е с него (мое вътрешно чувство),всичко е параван и хич не й вярвам,че не е гледала филма и не е намерила време тайничко да поздрави лично Киво!  Naughty Да казва каквото си ще-тя си знае,ама не знае,че ние българите и между редовете четем!  Laughing

# 664
Ако имате лупи е добре да ги намерите и да започваме голямото търсене!
Намерих нещо!!!

# 665
# 666
Предполагам всички сте виждали прекрасната Берен на тази снимка,предизвикала фурор в темата?
Какво красиво колие носи на вратлето се,нали!Може ли да ми каже някой :каква е символиката на синьото око?На кого се подарява,при какви взаимотношения?Ако някой ми го подари как трябва да го тълкувам?

# 667
Госпожата,много благодаря,че ме ласкаеш така!   bouquet Атичка и на теб,джънъм,нямам търпение да ви видя всички!  Hug

Нямам търпение да дойде и сряда! А 1 епизод дали го преведаха вече целия или пак си стой само 1 част на бг?  newsm78 Много ми е хубаво да гледам картинки,ама удоволствието ми ще е пълно ако и ги разбирам!  Peace

Както казах вече,Челик ми харесва,но Берен не е с него (мое вътрешно чувство),всичко е параван и хич не й вярвам,че не е гледала филма и не е намерила време тайничко да поздрави лично Киво!  Naughty Да казва каквото си ще-тя си знае,ама не знае,че ние българите и между редовете четем!  Laughing

Целият е преведен

# 668
# 669
Терзийска,благодаря!   bouquet

Оставям ви,че отивам да гледам преведеният Кузей!  Hug После ще дойда!  bowuu

# 670
Доколкото разбирам е против уроки!Влага ли се друга символика ако някой/на който много държа или имам чувства/ ми го подари newsm78

# 671
Шаане,аз вложих!   bouquet

Терзийска,линкът,който аз имам с преведена първа част пак на втората ми тръгва с анг. субс?  newsm78

Дайте ми линк с цял преведен,само да не е в бокса,защото трябва да го зареждам цяла нощ!   bouquet

# 672
denimira,влез от тук и си избери БГ за всички епизоди! Hug
http://www.viki.com/channels/4762-kuzey-guney

# 673

Голям съм индианец!  ooooh! Там дет пише субтитри ми излизат всякчи езици,но когато мръдна мишката,че да цъкна на бг то се скрива!  Sad А от другата страна ми дава,че в момента е на анг.  Thinking Обяснете,моля на неграмотните!   bouquet

# 674

От тук аз не разрах как става аз си избирам български като влезна в частта и вдясно пише 12 езика и като натисна излиза български на екран и като го натисна тръгва епизода

Общи условия

Активация на акаунт