"Лятото е към своя край, с Юнчето животът е рай" - тема 5

• 24 840
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
За телевизията-много се заглежда,дори спира да реве от нея.Обаче толкова гадни неща прочетох за гледането на тв от бебета,че не му позволявам дори за минута да гледа.
Дали може да споделиш какви притеснения може да предизвика гледането на ТВ от бебета... Че ние нашата сладурка я оставяме да си зяпа... ама не гледаме някакви кървища или гадости, та не мислим, че има нещо страшно... А и гледа от много далече, та да и навреди на очите... поне така си мислим...

# 91
  • София
чин, честито за изпита!
Възхищавам се на всички, които успяват да учат и да си вземат изпитите, докато си гледат бебетата, браво  bouquet

Аз направих приятна разходка в Борисовата с една приятелка, което ме подсети да питам кога ще се разходим по форумски там? Wink

# 92
А по форумски в Южния парк има ли шанс? Ние сме всеки ден там Wink

# 93
  • София
дори го прокламирали като вредно, тъй като от често къпане се нарушава естествения защитен слой на кожата...  И ги къпят веднъж седмично.

Това е така  Wink Аз в Копривщица къпех Ралка рядко  Sunglasses

peperudkaaaa, почиствам лекичко с преварена вода и тамнпонче за уши веднага след ражднето, Без да натискам с цел да махна смегмата веднага. Тя си има своята роля и постепенно падна при почистването.

Деска, то така е правилно да се духа нос  Grinning Като почнете да учите децата как да си духат носа ги учете така.. запушва едната ноздра и издухва другата.

Днес с една приятелка се събрахме да поснимаме Ралка със студийно осветление. Ще кача в албум и ще ги видите. Станаха чудесни. Само да я сложа да спи, че успях само да източа картата  Grinning

Аз също щях да питам по форумски кога ще се видим  Wink
В Борисовата не е ли голям гъч? Къде разхождате там бебоците. И да има кафенце наблизо  Grinning

# 94
  • София
Аз за Борисовата питах, понеже след последния опит се разбра, че желаещите за Южния са малко, а тези за Борисовата - доста повече...или поне тогава беше тогава Rolling Eyes  Аз съм мобилна и ми е общо взето все едно къде ще е Peace

Което пък ми напомни да споделя за шофирнето с бебето - аз си пътувам постоянно сама с нея в коша на задната седалка.  Ако се разплче и не мога да спра - карам до подходящо място за целта.  Ама то в София освен да си на Царигрдско няма къде да си чак толкова, че да не можеш да спреш Rolling Eyes  По-често обаче я успокоявам, докто чакаме на някой светофар или задръстване Wink  Само веднъж ми е било много драматично, но то е защото тя беше гладна, а аз тъпо и упорито исках да си я заведа вкъщи да яде Crazy

peperudkaaaa, почиствам лекичко с преварена вода и тамнпонче за уши веднага след ражднето, Без да натискам с цел да махна смегмата веднага. Тя си има своята роля и постепенно падна при почистването.
Хм, аз пък не съм почиствала много-много там (така ме инструктираха) и тази смегма все още си стои... Дали да не взема да почиствам по малко newsm78

# 95
  • София
Бюти, възглавници въздушни ли имаш? Аз когато съм сама я возя отпред  Wink ама нямам еърбези.

За смегмата от начало само лекичко почиствах без натиск без нищо. тя смегмата е лепкава и си седи там, но нали тя ака и може да се задържа. Та се почистваше така и постепенно смегмата се махна. Лекарката каза, че тя си има роля, така че да не насилваме нещата и още на първата консултация провери как се поддържа мястото  Wink

За срещичка, аз нямам претенции къде, просто ми направи впечатление гъча в Борисовата. Ходим там често със Саша и няма къде да се седне. Затова питах къде там ще се видим повечко хора.
Друго място е градинката на Св. Троица с потъналия кораб, но нямам идея как ще е удобно на останалите.  Rolling Eyes

# 96
Ваче, като се замисля, май и аз така си чистя носа - като запушвам едната ноздра, ама съвсем несъзнателно така правя на Йоана, като видях, че иначе не работи системата.

Бюти, можеш с водичка да почистваш съвсем лекичко, без да чоплиш.  Peace

Завиждам ви за срещите  Hug

# 97
  • София
Деска, ще ти се домъкнем някой ден и ще видиш ти среща... Почвам да цъкам на Ралка снимки. Истината е, че човечето много се умори днес и едвам заспа, та фотосесиите ще почакат май за по-натам  Rolling Eyes

# 98
Бюти, и аз съм навита за среща, където кажете! Този път ще гледам да не пропусна!:) А и времето май се очертава да си е лятно още дълго време! 

За возенето - и аз возя Калина на задната седалка, заради невъзможността да се изключи еърбега... Неприятно е, но се търпи - степента на безопасност все пак е по-важна! Лошото е, че все ме е страх някак да не се оплете в коланите на кошчето за кола. То това е практически невъзможно, но си ме гони параноя, която гледам все да потушавам! Ееех, не е лесно да си мама...Simple Smile))

# 99
Ваче, лошо няма. Добре сте ми дошли. Аз така свикнах с вас  Hug
Отивам да гледам снимки на Ралка.

Ваче, малко извън темата. Ти нали имаш сушилня? За колко кг е твоята? Моята е за 5.9кг ама май доста я товаря, за втори път късам ремък. Тя е гаранционна още, ще го сменят, ама трябва май да взема да претегля едно две пранета да видя какво толкова пера. Ти горе долу какво количество сушиш на един път?

# 100
kadrokosa благодаря за отговора,значи всички с розов етикет са за бебета  Grinning

# 101
Нашата бебка също когато съм сам с нея в колата я возя на предната седалка, но и ние нямаме еърбег...

# 102
  • София
Здравейте момичета Hug
Аз още вчера се завърнах от морето, но днес цял ден шетах, че всичко беше потънало в прах, отделно докато се разтоварим и т.н., сега изчетох горе долу какво сте писали, утре ще дочета старата тема. Уж имах нет в къщата на морето, ама хич не стигах до компа Wink Иначе беше много добре там, ама ние си бяхме помъкнали бабите с нас (и двете) та следобед си ходих на плаж ьза по 2-3 часа, иначе Крис не е ходил до пясъка дори, не посмях....ние бяхме на 30 метра от морето де, но все пак си седя в двора, там си спеше, явно добре му действаше въздуха там, защото през деня спеше доста Mr. Green
Гледам много неща сте обсъждали. То аз докато изчета и вече няма смисъл да пиша:) Накратко, и ние къпем Крис всеки ден (повечето пъти само с водичка), той много се радва на водата и яко пръска и рита Mr. Green
За съжаление все още има секретчета по очичките, май са по-малко, но ги има....не знам какво да правя вече... Confused
Кити, Крис от известно време много се кефи на активната гимнастика, преди не й обръщаше внимание, но то тепърва идва времето, когато ще им е интересна, ако все още не си я продала, запази я Hug
За срещата, с Бюти наистина говорихме да е в Борисовата, за да дойдат повече хора, през работните дни през деня (10-15 часа) не е пълно, така че може тогава. Искате ли понеделник или вторник примерно, да не отлагаме много много Hug
Лека от мен и ще дочитам утре и пак ще пиша Hug

# 103
  • София
Дескаа, как късаш ремък бре? И то два пъти...  Shocked Shocked Shocked
Твоята комбинирана ли е? Моето Миеле е за 4,7 кг. Пералнята ми е за 5 кг, но аз никога не я тъпча. Слагам около кг на Миелето. Ама как ще скъса ремък бре... направо ме уби.. сушилнята не върти така бързо като пералнята, че да има голямо биене. Странна работа  Rolling Eyes

Не съм качила още снимки  Wink

# 104
Ваче, качвай снимките, че виж по кое време съм станала да ги гледам  Mr. Green
Чин, честито за изпита.
Ние в понеделник се върнахме от среща на клуб Форд, беше до В. Търново, много добре си изкарахме, а Вени беше бебе образец. Баща й се шегува, че пак се натиска да я водим някъде.
Още не мога да смогна с багажа, къщата я изчистих, но то като сме си всички в къщи и познайте колко личи. Трябва да стягам Йоана за градина, че живот и здраве от другата седмица ще тръгва. Иначе се върна от морете, след две седмици отсъствие, много ми липсваше, но като виждам, че е доволна ми е по-леко.

Снощи децата сякаш се бяха наговорили , будеха се на всеки чяс, почти не съм спала, сега тази нощ и дветя спят пък аз съм се ококорила, луда работа, дали да не събудя мъжа ми  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт