, много романтично, нали, аз си казах, че ще ви изненадам
ПАО, мерси
Спокойно четене за изпитите, ще се справиш, а за батерията- аз си поръчах евтина китайска и върши работа (оригинална струва 600 лв.)
Абе аз не знам 2 ли си, ама в нашата тема си 1, защото ако ти не беше кърменето тук май нямаше да е това, което е в момента.
)) Цитирах английската школа просто за информация, а и на някое бебче с проблемна кожа (ако има такова де) може да се помогне, например като се разреди къпането...
)) Ще цитирам още едно "сведение" за къпане - този път от една планинска страна в Азия - не си спомням точно коя беше, но мой познат беше там във военни служби и участник във военни операции. Та там, местните, в редките случаи, когато си правели баня - всички се къпели в една вана, с една и съща вода. Огромни семейства - кърмачетата се къпели последни..
))) Супер имунитет им създават май..
))
Тва и то се оказа голяма одисея с медицинските, ама айде да не разправям.

аз я варя, но ще ми бъде 100 пъти по-лесно ако няма нужда 
Беше пъпчасал по гушката, а тя каза че било нормално, да не се заглеждам толкова и взе че се подсече. На всичкото отгоре на консултацията от зор да му забелва пишлето му сцепи леко кожичката. Няма да я бъде, ще я сменям и имам две седмици да се огледам за друг/а.
Не е ли рано за зъби 
аз я варя, но ще ми бъде 100 пъти по-лесно ако няма нужда 
Само внимавайте да не давайте минерална вода, защото е вредна за бебешките бъбречета, само трапезна/изворна за бебета.