Бихте ли работили в траурна агенция

• 35 751
  • 238
  •   1
Отговори
# 90
Уф, Жоз, нещо ти вървя по петте ама кво да направя  Blush
Хадес е готино име за сватбена агенция.... Особено ако се организират "тематични" партита
Joy Joy Joy

Чарииииитааааааа, огласих кооперацията бееее!

# 91
П.С. В квартала има една погребална агенция, която се казва "Вита".

Един вид, да, има задгробен живот.
Находчив избор на име за погребална агенция.
Запомня се веднага именно заради противоречието Simple Smile

Жозе, сега ще ти пуснат тема, че шумиш Laughing

# 92
Да бе , Анджи, ама само си представи следната ситуация:
В София има и частна болница "Вита". Таааа, казваш, родих във Вита и там се погребах!

Сори, ама много яко ме е напекло от одеве! Mr. Green

# 93
нали затова е пояснението отпред - частна болница; подребална агенция Simple Smile

П. П. Пък и "там се погребах" си е баш живот след смъртта. Щом човека говори Wink

# 94
Защо са накацали толкоз траурни агенции,като общинската е най-евтина и известна.

# 95
Абе ако трябва да сложа една поанта на тази, хм, гробищна тема:
Ако ми дадат 3 000 чисто, работвам на розов телефон дори, предвид факта, че съм в сферата на съпорта, но:
За 3000 в агенция, траурна - не!

# 96
Защо са накацали толкоз траурни агенции,като общинската е най-евтина и известна.

Не съм запозната в детайли, но го спрягат за доста печеливш бизнес.

На розов телефон започвам веднага  Blush

# 97
Мен пък ме кефи траурна агенция "Втори шанс".  Joy
Имат и фейсбук  hahaha
Дали в услугите си включват и план за задгробен живот?

# 98
Мен пък ме кефи траурна агенция "Втори шанс".  Joy
Имат и фейсбук  hahaha
Дали в услугите си включват и план за задгробен живот?
Има и фирма "Шедюовър","Бай Младен" http://register.traur.eu/allfirmlistpub.php

# 99
хахххахаааа, тук се покъсах от смях!

Траурни агенции Афродита и Аполон!

Хааахаааа! Joy

# 100
  • Талант на 2012,2013 г.
Сега видях темата... И...Да. Бих работила. Аз отдавна търся подобно място./Сега да не ме помислите за тотално-изперкала психарка... Crazy Blush Но се оказва, че не е толкова лесно.

# 101
Аз ли не виждам добре, или наистина пише траурна агенция- Коня Румен  Shocked

# 102
Това са имената на фирмите. Агенциите в масовия случай са с подходящо наименование, различно от името на фирмата собственик.

# 103
  • София
Аз ли не виждам добре, или наистина пише траурна агенция- Коня Румен  Shocked
О, да , Румен се е казвал любимия му кон  Wink информация от първа ръка.

Цитат
Ние с мъжа ми също притежаваме траурна агенция от година, идеята беше на мъжа ми. В началото бях твърдо против, понеже се страхувам от смъртта, но сега го приемам като нещо нормално. Плюс това моята работа е в офиса- правя некролози, сканирам снимки, изготвям документи и т.н., с останалото се занимават мъжа ми и свекър ми, аз починали не виждам. Има си човек, който се занимава с гримирането и обличането на починалия. Ако работата ти е само в офиса не виждам нищо лошо Wink
Laughing Здравейте, колеги!  Mr. Green
Всеки човек най- добре познава себе си и психиката си и знае, какво би понесъл и какво не.Някой би работил защото вижда спокойствие в работата, друг- възможност за по- добро финансово възнаграждение, трети защото е умел в комуникацията и има добри организаторски способности- тези хора гледат на тази работа като на всяка друга.
Но повярвайте ми- на никого не му е било детската мечта да работи в погребална агенция - понякога нещата в живота се стичат така - безработица, безкрайни обиколки по интервюта за работа, ограничени възможности по една или друга причина и докато се усетиш вече работиш там.
Аз не бих могла да убедя някой в правотата си, ако той  не се е убедил сам.На никого не бих натрапвала своето мнение,затова няма да изпадам в излишни полемики.
Има агенция, която се казва Memento mori, което в един от преводите си значи "Помни, че си смъртен".
 Peace

# 104
Абе ако трябва да сложа една поанта на тази, хм, гробищна тема:
Ако ми дадат 3 000 чисто, работвам на розов телефон дори, предвид факта, че съм в сферата на съпорта, но:
За 3000 в агенция, траурна - не!

Жозефина, разбрахме, че за теб е абсурд тази неординарна ( ли беше) работа, но моля те, не се изживявай, като работеща кой знае какво, само защото си в сферата на съппорта.
Напълно възможно е ничия душа да не успокояваш и на никой да не залипсваш, ако ей така изчезнеш от бюрото си.

А хората в траурните агенции го правят ежедневно с опечалените, като поемат товара на организацията на погребението и съпътсващата бюрокрация, което за повечето хора е нежелано и може би непосилно. Това е изключителна услуга и съм сигурна, че когато допреш до  такава агенция, тутакси ще се насочиш я към Вита, я към Втори шанс , на които сега се присмивате дружно, за да си съхраниш нервите и ранимата психика.

като почнете да се превземате, нямате спирка, честно

Общи условия

Активация на акаунт