"Системата минус 60"- тема №28

• 42 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Извинявам се, че ви нахълтвам в темата, но макар и да не спазвам Системата, я следя отдавна  Wink Та имам питане  Praynig : някой пробвал ли е да пече Сиренките "наши" в микровълнова? Дали ще стане нещо  newsm78
  bouquet

# 616
  • Емаесесаесесапипиа
Вчера пропуснах отчета. З: не помня, но беше доста, О: пълнени чушки с ориз и кайма, В: ябълки,  към 10 - синьо сирене и чаша червено вино. Днес изпуснах края: З: близо четвърт голяма кутия пурички с шоколад на Caprice, 2 филийки с масло и някакъв луканко подобен салам, ябълка, О: чипс (знам, знам......), ябъки, В: пропуснах и сега пия кафе. Вчера ми беше малко гаден ден, за това днес така компенсирам с ядене. Ще взема да се пробвам да удържа фронта утре, че лесно нещата тръгват надолу Sad

# 617
добра вечер или лека нощ? Доста е късно затова набързо
з-3в1 мюсли с пр мляко банан
о-2пил кренвирша с горчица айрян
в-варено св краче-не знам дали може ама хапнах
сладки сънища /каквото ида означава това/

# 618
melimel сладка и на теб!

The Baroness не съм пробвала - няма причина да не стане, но не бих използвала микровълнова.

fapua ти пък, екстра си, само бих добавила към чипса - трици (с кисело мляко) за да увлекът със себе си част от мазнината на чипса /+ неколкократно увеличаване на течностите за да отмия солта/

Жасмин
Има голяма разлика между зелен и зрял фасуледното си е трева още, а другото... стабилна храна:

Приблизителен състав за 100гр
Фасул / калории / мазнини / въглехидрати / белтъчини

Зелен /       31    /      0.2     /           7           /         1.8
Зрял   /      333   /        1      /          45          /         23.4

Давам си още малко време да не съм системна и тръгвам отново по стъпките ти!

След пожеланието за сладка нощ мога да добавя само... възстановяващ спанак Mr. Green

# 619
Меню от вчера

З: 1/2 пържола, 3-4 резенчета печени картофи 3 шоколадови бонбона
О: бланширан орис със лютеница (без захар)
В: 1 печена пъстърва във фолио

# 620
Здравейте момичета, менюто ми за вчера :
З: домашна баничка, 1 вафла Ная, 3в1
О: салата домати и сирене, боб
В: шопска салата, и печен пипер

Това е то....вече втора седмица съм на системата, но нямам никакъв резултат ??? Защо така, дали защото имам малко килограми да свалям, винаги съм била на някакви режими ....и аз не знам защо така, дали тялото ми е свикнало все да е на режим  newsm78 нещо започвам да се обезкуражавам. . .

# 621
  • Враца
веси, нормално е да не сваляш в началото, и на мен ми се случи, после ще свалиш например 2 кг наведнъж, после пак няма да сваляш...  не се стягай Peace

# 622
  • София
Здравейте, сладурки  Hug !
Да се отчета, че стопих досадните 2кг, който трупнах за несистемното ми време. Сега съм даже с 100гр надолу. Бавничко е, но не се впрягам. Не съм се отчитала в табличката, но искам да отбелязвам твърд резултат, а не някакви си грамчета.
Най-мотивирищо ми подейства шопинга преди два дни - взех си нови дънки с 4 номера по-малки  Shocked . Не знам дали е от модела им, (марката е една и съща като предишните ми), но е факт тази радост за мен  pletka dancing !

Вчера за вечеря хапнах малко пилешка кавърма - стори ми се системна, но дали е така?
Приготвих я само с лук и магданоз? Дали става или е грешно?
И още един въпрос имам. Купих си ръжено брашно. Имам домашна хлебопекарна и смятам да си направя един хляб. Някой пробвал ли е подобно нещо - става ли така?

Днес менюто ми е:
З: пълнозърнести сухари, свежо сирене, пуешко филе и малко кашкавал, 3в1
О: постни сърмички, краставица
В: сиренки "Наши" с кисело мляко  Heart Eyes

За ориз с месо ДА, а картофи с месо НЕ - нямам обяснение.

Това и за мен е необяснимо, даже питах за това в предната тема.
Пробвах няколко пъти, но се оказа, че за мен не е удачна комбинация - или задържам или тръгвам с плюсовете  ooooh! . Затова реших да избягвам това съчетание. Има толкова други неща за ядене, няма да се мре  hahaha !

# 623
  • ВАРНА
Kally May, браво на теб. Определено шопинга на по-малък размер дрехи се отразява положително. И аз съм така.  Peace

Да ви кажа какво се случи при мен. От миналия петък до този петък съм -500гр., системна съм, с изключение на това, че два пъти съм пропускала вечеря. Бях навън до късно и нямах възможност да вечерям, когато трябва. Вчера към 11ч. хапнах 2 вафлички /не шоколадови/ и тази сутрин кантара показа + 900 гр. от вчера ... Надявам се това да е от ОВУ-то тези дни, а и с тоалета имам отново проблем. Много ме е яд, когато съм стриктна, а резултати няма ... Close

# 624
Вчера за вечеря хапнах малко пилешка кавърма - стори ми се системна, но дали е така?
Приготвих я само с лук и магданоз? Дали става или е грешно?

Системно е.  Simple Smile

И честити дънки!

# 625
идвам и аз да се отчета

тези дни ям едно и също

закуска: сандвичи със сирене, филе и домати + 1 парче домашен кекс

обяд: пиле със зеле + 1 филия черен хляб

вечеря: сиренки Наши с айрян

благодаря много за рецептата на сиренките, страхотни са. Аз очаквах да са солени, заради наименованието сиренки, ама те се оказаха толкова сладки, все едно мед има в тях. Страхотно!

Имам въпрос за масажа с кафе. Дали го правите с ръкавици за баня или просто така, защото аз за два дена само и кожата на ръцете ми стана като на перачка.
Другото е дали след него се измивате със лосион за тяло или само с вода. Защото аз пробвах само с вода, но после цяла нощ ми миришеше на кафе и се разбуждах  Grinning

и последно, питах в две аптеки, но не намерих мумийо - в някакви специални ли се продава или просто аз не съм уцелила

благодаря, че сте тук за ви досаждам с въпроси

# 626
  • София
Жаси, благодаря  Hug !

Bella, скраба с кафе го правя точно с ръкавица за баня, като първо върху нея нанасям душ-гел, отгоре поръсвам кафето и ги смесвам с ръка върху ръкавицата, после с нея - върху тялото.
След това няма смисъл да се измивам допълнително само с душ-гел или лосион. Така съчетано, ароматът на кожата после е страхотен.
За мен не е удачно скрабът да се прави при вечерно къпане, защото кофеинът прониква през кожата и тонизира - няма как да се спи при такъв случай. Обикновено го правя при сутрешния си душ - така хем се разбуждам, хем кожата ми мирише прекрасно през деня.
За мумиото съм писала, че нямам намерение да го ползвам и не съм го търсила.

# 627
  • Пловдив
Два месеца на системата. Естествено имам нарушения, но отговарно заявявям, че от 2 месеца не съм се хранила след 18 часа. Може би ми се иска да свалям повече, но макар и малко съм свалила, а сигурно, ако не бях на системата предвид началото на есента щях да съм качила  Simple Smile.
Двата дни у дома, които отдадох на макароните ми се отразиха много добре, поне аз мисля така. Въпреки, че съм в МЦ имам малко минусче и вече сложих 74.4 за пръв път на линийката.
Започвам от където бях стигнала:
14.10.
Късен обяд от макарони - хубави домашни съсд сиренце и малко масълце (за трита пъти, в които ги ядох общо маслото им беше 2 супени лъжици);
Вечеря: домати със сирене или плод беше не помня;
15.10.
Закуска: макарони пак - стоплени в микровълновата, 1 кренвиршче, 5-10 лешникови пурички, редичка шоколад, прясно мляко;
Обяд: много макарони - всичките останали;
Вечеря: ябълка и портокал;
Днес:
Закуска: 2 кренвиршчета (по 40 гр. са, затова ги пиша умалено), 3-4 меденки, 5-6 лешникови пурички, редичка шоколад, порядъчно количество вода и чак след това се качих на кантара да отчета моите 2 месеца.
Заключение: Домашната храна е много по-добра от столската, за жалост обаче е само 2 дни в седмицата. Да взема довечера да направя една спаначена супичка  Thinking
Всички сте силно впечатлени, но мен все още идеята за сладки сиренки не ме блазни. Може би някой ден ще реша да експериментирам.
Спорна седимица и минуси по-големи от моите  Laughing

# 628
poohito, почти 5 свалени кг. за 2 месеца е чудесен резултат!
Давай така и след още 4 месеца ще си свалила още 10-на кг.  newsm10
Разбира се, че домашната храна е най-добра, но ти имаш опцията и да ядеш прясно месо във вашия стол, което също не е за подценяване, така че не се ядосвай.

# 629
Неделното мерене при мен показа и тази седмица - 400 гр.  От 3 дни съм с нечаканите гости (цикъла) и предполагах, че няма да има никакъв минус, но същия като миналата седмица не е много зле.

вчерашното меню:
З: 1 шоколад LZ, 2 пържени филийки с яйце и няколко лъжички сладко от праскови
О: 1/2 пъстърва направена с малко олио
В: малко ориз с 1/2 кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт