Хайд парк 7

• 101 787
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 350
А давахте ли нещо на децата си за да облекчите дишането и похъркването през нощта! Ние ходихме при един доцент спец във ваденето на сливици, който ни посъветва единствено да промиваме носа с  морска вода/ в аптеките има огромно предлагане/.

# 1 351
  • Вън от пространство и време
Пръскала съм със Стеримар и сме правили инхалации с лайка. Освен това - мойте деца спят на открехнат прозорец почти през цялата година, освен когато наистина е много студено, а при температури над 20 градуса направо си го отварям и остава само тънкото перде над него.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 16:09 от Форест Гъмп

# 1 352
  • у дома
промивки на носа с лайка+сол:стеримар:физ.разтвор
"цинабсин"-3мес. е курса

# 1 353
И ние се разминахме с ваденето. Беше на 1г. и 9м., когато "специалистът" поиска да я оперира. След консултации и с други лекари задържахме положението. Вече е на 5 години. Похърква си, но това е единствения проблем. На 2 и половина беше ужасно - имах чувството, че се задушава. Спасението при нас беше - на гости при баба и дядо, където климатът е по-планински. За 20 дни изчистваше говора и спираше хъркането. Сега давам тонзилотрен.

# 1 354
Започнахме да пробваме една схема комбинация от шуслерови соли 4, 8 , цинабсин и ринитал.  Иска ми се да спим  на отворен прозорец, но за съжаление просто няма да спим заради шума. Много съм се замислила дали няма да се отрази добре използването на озонатор.Ако имате опит споделете! Thinking

# 1 355
И ние се разминахме с ваденето. Беше на 1г. и 9м., когато "специалистът" поиска да я оперира. След консултации и с други лекари задържахме положението. Вече е на 5 години. Похърква си, но това е единствения проблем. На 2 и половина беше ужасно - имах чувството, че се задушава. Спасението при нас беше - на гости при баба и дядо, където климатът е по-планински. За 20 дни изчистваше говора и спираше хъркането. Сега давам тонзилотрен.

Това хъркане ще ме побърка имам  чувството , че спира да диша ! Но ако погледнеш от смешната страна си правят стерео с баща си , а аз да му мисля по средата!

Извън темата -някой ползвал ли е услугите на МАЛЧУГАН ВЕЛИКАН за организиране на ЧРД?

# 1 356
  • на път

Извън темата -някой ползвал ли е услугите на МАЛЧУГАН ВЕЛИКАН за организиране на ЧРД?

Ползвали сме ги 3-4 пъти. Добри са и са точни.

# 1 357
Здравейте дами, опитвам се да избера най-добрата градина за детето си! Ако някой от тук четящите има опит нека ми пише! За мен е важна не толкова базата, а отношението към децата. Колебанията са ми между три Софийски лозенски градини-Св. София , Славейкова поляна и Лозичка. Дано не го считате като спам , защото в другите теми пишат предимно майки като мен, които нямат опит и реално инфо.

# 1 358
Sehr geehrte Cheats. Ich personlich habe zwei Adoptivkinder, angenommen Babys. Kein problem integration in das familiare Umfeld , sie konnen nur uns glucklich machen. Sie sind sehr liebevoll ich WeiB,Sie sind sehr gut Bruder und Schwester. Hug Ich wunsche lhnen viel Gluck und sie konnen Kinder adoptieren statt Hug

# 1 359
Здравейте ! Днес искам да споделя три различни неща, и смешни и полезни!
Първо за прословутата трета сливица - оказа се че много ни помага мазането с кремче, в което са капнати няколко капки лавандулово масло! Днес при преглед при доктор заради поредния вирус водещ до  кашлица педиатърката установи , че сме се справили добре с това мазане и малко шуслерови соли.
А сега малко смях и ужас Днес се оказах заключена на терасата от малката госпожица! Хем ме хвана паника, хем ми стана смешно!Тя реве от вътре , аз от вън и никакви обяснения не свършиха работа! Добре , че едни симпатични хора се обадиха на съпруга ми, точно в момента в който се е канил да пътува! И тази случка е след като чистих нарисувани с химикал ръце до лактите! Капака беше успяла да набере шефа ми по телефона-говорили си били , да се чудиш тези ръчички как са успели!
Но най-хубавото е , че близка приятелка е решила да подаде документи за осиновяване! Ура още едно дете ще бъде щастливо с обичта на добър човек!

# 1 360
Нека се присъединя към вас . Досега имали ли сте проблеми с ученето с вашите деца  newsm78.
Сина ми е на 12 г ,в 5-ти клас и имаме големи проблеми с ученето по математика още от 1-ви клас имаме проблем с нея. По другите предмети е отличник но по математика пълен ужас  Sick Да не говорим , че вече е и бягал  ooooh! Колко частни учители сменихме . Просто по природа си мрази математиката и това е. Но когато отиде на уроци ми става жал за учителките  newsm45 там трябва 20 часа да си съблича якето  ooooh! и не слуша а само си разглежда нещо по АЙПАДА ние му го крием , но по някакъв начин си го взима ето онзи ден новата учителка пак не иска да работи с него.  Rage #Sniper лигави се прави се на интересен пред другите деца ( още от малък обича да се прави на интересен) Отчаяни сме има много малко оценки по математика и са само 2-ки сигурно ще остане на поправителен , но защо не обича математиката по другите предмети си учи с желание но математиката..  Да не говорим , че първи срок го завърши с 2 по математика а по другите предмети има само 6.. Приемам всякакви съвети  :baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral:

# 1 361
# 1 362
ОТ ПУБЛИКУВАНОТО В НЕТА-ИСКАМ ДА ГО СПОДЕЛЯ

“ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО“ ДОМ ИЛИ БИЗНЕС?

Провокирана съм от публикацията за Иван Драгомиров- бащата на който му е отнето детето.
Бях приемен родител и се нагледах на какво ли не. Нагледах се как се отнемат насилствено деца и след това се настаняват в приемни семейства. Предимно се използва невежеството на родителите и се дават за осиновяване и то за много пари, и за съжаление това не мога да го докажа.
Прочетох на вашата страница една жена пита , защо се създават толкова приемни семейства? - Ами защото се точат евро пари . Повечето от приемните семейства нямат завършено основно образование, да не говорим , че има и третокласници сред тях. На какво могат да научат това дете и как могат да го възпитат. !? Това е България – всичко е бизнес! Не вярвам, че нещо ще се промени – едно дете за да бъде осиновено в чужбина осиновителят дава 14 000 лв / 7 000 евро/ които се разделят между посредника от българска страна , посредника от чужбина и държавата. Какво става после с тези деца един господ знае.
Семействата от които се отнемат децата:
ОБИКНОВЕНО СА ПО-ПРОСТИЧКИ И НЕМЪРЛИВИЧКИ.

СЕГА ЩЕ ВИ РАЗКАЖА НА КРАТКО ЗА ДЕТЕТО, КОЕТО АЗ ГЛЕДАХ.
Детето беше от многодетно семейство, жена красива българка. Живее с втория си съпруг от когото имаше дете. Грижи се за 3 от децата си , които бяха изключително красиви. А други две живееха при роднини. Може да беше леко мърлявичка и наивничка, но децата и бяха що годе добре облечени – вярно бедно. Не са били голи, боси и гладни. Съпругът и работеше и така се издържаше семейството. Социалните бяха убедили да и вземат последното родено дете , да го настанят в приемно семейство докато отрасне малко. Детето беше на 11 месеца. В последствие без да бъде уведомена и без нейно съгласие детето беше вписано в регистъра за осиновяване. След като разбра майката ходиха със съпруга си протестираха , но социалните я заплашиха , че ако не се откаже ще и отнемат и другите деца. Та тази жена от страх подписа. Съпругът и много държеше на детето си беше от него 1 вото му дете. Социалните работници никъде не вписваха , че съпругът работи , защото тогава закона не им позволява да отнемат детето, също така пишеха, че живее сама и няма пари да ги гледа. Макар,че от страх няма да потвърди думите ми, тя днес щом види социални работници ги сочи с пръст казвайки :
“ЕТО ТЕЯ МИ ВЗЕХА ДЕТЕТО“
Бяха ми обещали, че аз ще осиновя това дете за което се грижех като приемен родител. Когато бях при социалните работници дойде осиновителя, който ми каза:
“Когато дадеш толкова пари колкото аз съм дал ще вземеш детето“
ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ , ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ВИ ПОМАГАТ!

# 1 363
http://bnt.bg/bg/news/view/105817/edna_godina_majchinstvo_za_osi … _godishna_vyzrast
Пак се завъртя.
Но самата статия по-скоро ме издразни.
И защо само до 5 години. Има ли осиновяване, трябва да има отпуск и обезщетение, независимо от възрастта на детето.

# 1 364
Чудя се дали въобще са го приели това предложение или пак се сблъскваме с популистки изяви!

Общи условия

Активация на акаунт