Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 211
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
  • Най-сетне у дома
Аз пък си признавам, че - колкото и примитивно да звучи - когато чуя от мъж "ама аз не пия", тутакси се изпълвам с подозрение. Не знам защо, давам си сметка как изглежда. Просто мъж, който толкова се бои от алкохола, че не опитва дори за компания, има у себе си не много добри импулси, които на несъзнавано ниво знае, че трудно контролира.

Та затова, когато седна на маса с някого и си поръчам бира -половинлитровица (безценен помощник на добрия тургур на кожата, освен всичко останало), а той смънка "За мен една фанта, аз не пия" - това е последната ни среща. Освен, естествено, ако няма здравословни проблеми, които напълно изключват алкохола или ако шофира. Тогава - респект!

# 226
... а той смънка "За мен една фанта, аз не пия"
Sick

Saule, постът ти ме разсмя и напълно съм съгласна с тебе ... Simple Smile))

# 227
  • София
Ако си знае, че не носи на алкохол, добре прави, че не пие. Ние толкова сме свикнали всички наоколо да пият, че сме безкрайно подозрителни към тези, които не пият. Няма откъде да се знае дали не пие от убеждение, от здравословни проблеми или защото е бивш алкохолик. То, и не е нужно да се отчита човек. Аз като кажа, че не пия алкохол, и ме гледат странно, наистина подозрително, дори започват с убеждаването "ама, само една бира/малко, за компания". И започвам да се изнервям, защото едва ли не трябва да се оправдавам защо не пия.

# 228
И на мен са ми странни подобни категоричности - отблъсква ме ако ПИЕ, ПУШИ, НЕ ШОФИРА и тн!!! Смешно е човек да съди за друг човек по тези умения или навици. Стига да не се прекалява с тях, разбира се, но ние не говорим за патология, нали  Crazy

# 229
Та затова, когато седна на маса с някого и си поръчам бира -половинлитровица (безценен помощник на добрия тургур на кожата, освен всичко останало), а той смънка "За мен една фанта, аз не пия" - това е последната ни среща. Освен, естествено, ако няма здравословни проблеми, които напълно изключват алкохола или ако шофира. Тогава - респект!

Така де...не отпери ли поне 5 халби..що за мУж е бре!!! Laughing
Ся сериозно...всеки сам си прави сметката ще пуши, ли ще пие ли...щом не пречи на останалите значи всичко е наред.
Нервя се обаче кат се напомпат по време на работа.
Отиваме за риба с приятели...та докато стигнахме, те вече беха готови...баси риболова стана  Joy...вечерта не мога да ги кача у колата...зорлем ги прибрах!!!  Laughing
Ей, това некои кат видят малко свобода...като отвързани кучета са...налитат на ядене и алкохол като за последно....май това ни е модела на българите....лошото е че в последно време става масово явление!!!  Peace

# 230
Sick

И аз така. Също така, не бие ли един мъж, за мен си е направо женчо.

# 231
  • Бургас
Ами има хора, на които не им харесва, толкова ли е трудно да се разбере? Дали всички "нормални" трябва да ядат пилешко, например? Ами ако на някого не му допада - мирише му на нещо, да кажем. Аман от предразсъдъци. Щом не пие - значи е психопат, който се контролира, къв мъж е и т.н.
На мен не ми е вкусно - от бирата ми се гади и ми горчи ужасно; от ракията ми става лошо - изключително гадна ми е, както алкохолът като цяло. Само Бейлис харесвам. И сладките вина - мога с усилие да изпия една чаша. А мъжът ми съм виждала, като отпива алкохол - все едно яде лимони. A e хипертоник и му препоръчват по чаша бяло вино вечер - регулирало кръвното, еми не може - насилва се и най-много няколко глътки, половин чаша да изпие. Просто не на всички им харесва да пият. В пъти повече бих предпочела шоколадов шейк пред водка.  Blush 
viliko, аз не съдя за хората по това дали пият и/или пушат - разбира се, че мнение си създавам комплексно и не веднага. Но партньор в живота бих си избрала непушач и непияч, просто защото не мога да ги търпя двете неща. Повечето пушачи си пушат вкъщи, аз не бих го изтърпяла, случаи като баща ми са редки - на повечето миризмата на тютюн не им прави впечатление, а аз съм със слаба дихателна система и ми става лошо дори в леко задимени помещения, да не говорим колко ми е гадна миризмата на цигари. 

# 232
Sick

И аз така. Също така, не бие ли един мъж, за мен си е направо женчо.

Разсмя ме това , че ще пие фанта. Не друго ...  Той си знае какъв е.
Аз също не обичам да пия бира.

# 233
Юли - напълно възможно е мъж, който те обича - да не пуши вкъщи, заради теб!  Wink

# 234
Юли - напълно възможно е мъж, който те обича - да не пуши вкъщи, заради теб!  Wink
Да бе. Но целият лъха на цигари, и дъхът му, и дрехите... Sick
Аз не пушех през цялата бременност. Няма да ви казвам колко гадно ми смърдяха пушачите, а пък в заведение задимено направо ми се гадеше. Така че няма значение дали ще пуши само навън, миризмата на цигари пропива в цялото тяло на човек, по косите, по ръцете, колкото и да се мие.
У нас не се пуши. Който иска - на балкона и то при затворена отвън врата.

# 235
Ти пушач ли си последно?

# 236
Ти пушач ли си последно?
Да, за съжаление пуша вече по малко. Опитвам се да не, но не ми се получава и пуша по 5-6 цигари на ден. И той пуши, но една кутия я пуши три-четири дена, през деня  е на работа, а вечер понякога една-две цигари на балкона.

# 237
Значи и ти вониш! Тогава какво се пениш тука?

# 238
Значи и ти вониш! Тогава какво се пениш тука?
Кой се пени бе Laughing Казвам си мнението, защото съм била и от двете страни - и непушач и пушач и знам какво им е на непушачите като Юлето.
П.П Поне сега разбрах една причина да е с тоя мъж нейния Rolling Eyes

# 239
 Laughing
Еееми с лека ръка заклейми как пушачите смърдят, пък аз нали съм лично засегната - та се почувствах длъжна!
Иначе - и на мен ми е ясно, че сигурно дразни. НО не вярвам това да е причина да не създадеш семейство с някого - когото обичаш!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт