Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 190
  • 327
  •   1
Отговори
# 285
Понякога  отблъсващото   за едни не е отблъскващо за други: Confused

http://fishki.net/comment.php?id=100388

# 286
Аз и назад го казах - не мога да виня природата, това няма да ме отблъсне точно, по-скоро ще ме учуди и ще се запитам - защо не се обезкосмява...

# 287
  • София
Как защо не се обезкосмява! я се поставИ ти на негово място, пък си помислИ дали си готова цял живот, всякаа седмица или да се подлагаш на цялостно обезкосмяване! Това да не ти е да отскубнеш сто косъма по крраката! Защото аз не бих се подложила на това и по-скоро бих стигнала до заключението, че не мога все да живея заради другите и ако някой ще ме харесва и обича, ще ме приеме такава, каквато съм.

# 288
Е какво сега подскачаш? Laughing
При него това е болестно състояние и не вярвам да няма лечение първо, второ въобще не иде реч да се бръсне всеки ден целия, а за някво кардинално лечение. Но не вярвам ти да знаеш със сигурност, че при него няма начин, нали? Това само ми е идеята - да се направи нещо. Затова казвам - за мен поддържането е в нашите ръце, та ако има начини - да се възползваме. Иначе дай тогава да кажем същото и за килограмите, за веждите, за обезцветената от времето коса и тн - нас трябва да ни обичат естествени! Ем да, ама живеем в 21ви век, защо да не се възползваме от наУката  Wink

# 289
  • Варна
този е ебаси маймуната  Crazy
като домашен любимец е по-скоро
Абе има хора си се харесват космати...Например винаги съм се чудела на мъже с някакво количество /не огромно/ косми по гърба Sick?Защо ги държат?Ами предполагам че си се възприемат с тях...

# 290
  • София
мислиш ли, че ако е имал достъп до подходящо лечение, би ходил така? То е лесно отстрани да кажем "да направи нещо", ама на практика нещата могат да изглеждат по съвсем различен начин. Лично аз, като зная колко много състояния извън нормата има на този свят, които не са до човешко желание и възможности, предпочитам да не се изказвам така "да направи нещо, по-кардинално...". Щото и аз мога да кажа за някоя грозна жена "да направи нещо", ама какво, да я накарам да легне под ножа ли, за да не ми разваля гледката? Какквото-такова!

# 291
Не понасям условно гладки мъже - прокараш ръка по уж гладката му кожа , а тя боде като брада  Sick. Мерси ! Или пък да ми е метросексуален , гладък като новородено , то чак ти идва да го накърмиш . Не ми е мъжествено някак .

Относно показания индивид - много ми е любопитно да разбера как и с какво се лекува , кардинално при това  Wink, генетично заложено предразположение към брой космени фоликули , дебелина и меланинов състав на косъма , както и тестостеронови нива в организма !?! Очеизвадно е , че може да има само и единствено козметична корекция . Peace Другото "лечение" е ... прераждане с нов генетичен набор . Joy

# 292
  • София
Аз се сещам за едно кардинално - направо да му одерат кожата и да му сложат нова, че да миряса народът!

# 293
Оф, да бе, Анди - ти знаеш, че няма решение за него - още в първия си пост съм познала  Crazy
Прекаленото окосмяване се влия от хормони на първо място. Но не съм лекар, за да дам подробности, нито имам желание да ви вадя линкове. Знам го от личен опит. Но както и да е.

# 294
Е , аз имам 2 медицински магистратури и ти казвам , че хормоните влияят върху видът и структурата на самия косъм , но не и върху  генетичната база , а именно брой космени фоликули , написано е ясно по-горе . Нищо не може нито да увеличи , нито да намали такова вродено предопределение . Peace Човекът може да изрусява , скубе , щави и каквото иска още , но ще си остане точно толкова космат , колкото природата е определила . Peace

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 14:39 от nice

# 295
Е, аз вече казах, че не ми се спори с всемогъщите форумски образи  Peace

# 296
  • Sunshine state
гладък като новородено , то чак ти идва да го накърмиш .
Joy Joy Joy Ох,това много ме разсмя..  Crazy

# 297
  • Там, където ме обичат
Аз се сещам за едно кардинално - направо да му одерат кожата и да му сложат нова, че да миряса народът!
Това си е шедьовър Joy Joy Joy
По темата - този косматко не ми действа отблъскващо, но ако мъж, който държи да ме спечели се прояви като скръндза, няма прошка тогава. #2gunfire

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 02:09 от foxysilver

# 298
Човекът може да изрусява , скубе , щави и каквото иска още , но ще си остане точно толкова космат , колкото природата е определила . Peace
Съгласна. Това и добрите фризьори го казват Peace

# 299
  • Варна
Не понасям условно гладки мъже - прокараш ръка по уж гладката му кожа , а тя боде като брада  Sick. Мерси ! Или пък да ми е метросексуален , гладък като новородено , то чак ти идва да го накърмиш . Не ми е мъжествено някак .

И аз така мисля nice,лятото на плажа могат да се видят всякакви лаореати от едната крайност до другата.Може би някъде по средата е за предпочитане

Общи условия

Активация на акаунт