Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 194
  • 327
  •   1
Отговори
# 270
А защо трябва мъжът да е с мечешки лапи?  newsm78
Е, не мечешки лапи, но пък по-малки от тези на жената... Crazy
 Жената нали уточни , че не е и тя с ръчища..хахаха
 Юличика разсмя се с тези- детски ръчички- то като гном прозвуча. Joy

# 271
  • София
Аз винаги забелязвам ръцете.
Космати лапи с месести къси пръсти с къси нокътни плочки са ми най-неприятни и без никакви изключения техният собственик е с работнически произход, ум колкото на кокошка, дребнав и стиснат.
Детски ръчички с нежни пръстчета, ръце тип "умряла риба" със сивкаво-блатен цвят, изобщо роман мога да напиша за мъжките ръце и избягвам общуване с мъже, на които не харесвам ръцете и обратното, мъж с хубави ръце може да ми стане приятен единствено заради ръцете си.

# 272
  • София
Имам един познат, който пък е с толкова големи нокътни плочки, че покриват почти цялата фаланга. на всичко отгоре са сиви, а не да розовеят.  Но той целият е някакъв такъв, странен. От два месеца духа гъсти жълти сополи, че и после си отваря кърпичката да ги види. И това на публиично място, с поне още пет човека около себе си. Вече толкова ме догнусява и вбесява, че ми иде да заведа лично на лекар. Бива ли така, очевиддно е, че има обострен синузит, да направи нещо, поне да не си гледа жълтите сополи публично! Който се случи до него или зад него е в кофти положение. И тоя си е нафантазирал някакво превъплъщение на бъдещ психотерапевт. Ами, аз никога не бих отишла втори път на консултация при него, ако му видя жълтитте сополи!

# 273
Значи темичката на ИЛОНИТКА трябва да бъде слята с тази!!!

# 274
Elizabeth_ , горкият човечец. Сега сигурно си блъска главата: "Защо не ме хареса? Какво не ми е наред?" Ако знае, че заради детските ръчички си го отсвирилаа...  Crazy  Laughing
Дето вика Fortune - гном. Joy
Наистина нямаше никаква друга причина. Ако имаше нормални мъжки ръце, може би щеше да е друго, още повече, че той е спортист, иначе си е мускулест, не изглежда зле. Ама то природа,  Thinkingзабелязах също, че е и със супер фин скалп, супер нежни черти и малка глава Tired
Със сигурност не се досеща точната причина да го отсвиря....звъня, трещя, писа из скайпа, накрая взе, че разбра, че не го искам. И му прави чест, че го прие, без да изкарва гроздето кисело Simple Smile
Andariel, я си представи тоя със сополите и с ноктите да ти е мъж Rolling Eyes

# 275
  • София
Досега няма навалица около него от момичета. А той е под 30-те, млад мъж. Сегашните момичета не са будали, особено по-хубавите и образованите. Обаче, човек направо да му завиди на самочувствието! По едно време си мислех да му кажа за сополите, ама после си викам, като няма акъл за пет пари да се усети, що аз да му отварям очите, такива не стига, че няма да те разберат, ами и ще вирнат нос още повече.

# 276
Имам един познат, който пък е с толкова големи нокътни плочки, че покриват почти цялата фаланга. на всичко отгоре са сиви, а не да розовеят.  Но той целият е някакъв такъв, странен. От два месеца духа гъсти жълти сополи, че и после си отваря кърпичката да ги види.

Така прихнах да се смея, че чак ми стана неудобно.  Laughing

# 277

Имам един познат, който пък е с толкова големи нокътни плочки, че покриват почти цялата фаланга. на всичко отгоре са сиви, а не да розовеят.  Но той целият е някакъв такъв, странен. От два месеца духа гъсти жълти сополи, че и после си отваря кърпичката да ги види.

Този е егати гнусният тип! Sick

Така е ръцете са много важни как изглеждат не само обаче на мъжа и на жените също. Те говорят много, не случайно ги забелязваме.
Вилико, напротив няма смисъл да ги обединяваме, нека има повече материал за номинации. Laughing

# 278
Аз винаги забелязвам ръцете.
Космати лапи с месести къси пръсти с къси нокътни плочки са ми най-неприятни и без никакви изключения техният собственик е с работнически произход, ум колкото на кокошка, дребнав и стиснат.
Детски ръчички с нежни пръстчета, ръце тип "умряла риба" със сивкаво-блатен цвят, изобщо роман мога да напиша за мъжките ръце и избягвам общуване с мъже, на които не харесвам ръцете и обратното, мъж с хубави ръце може да ми стане приятен единствено заради ръцете си.
Страхотно Peace
Аз знам, чела съм де, че криминални наклоности и изобщо склонност към жестокост имат мъжете с  такива нокти като гърбави, не знам как да го обясня, сега ще търся снимка.. Tired

# 279
  • София
Хич не може да ме стресне нещо, което е природна даденост. Виж, мърлявщината - да. Този тип на Андариел кърти просто. Ноктите му не ме плашат, да уточня.  Grinning Стига да не са начупени и мръсни.

# 280
Големи ръце и крака=голям п***с   Simple Smile
Иначе, ръцете и за мъжете и за жените са като визитна картичка. Аз работя с документи, които клиентите подписват пред мен и искам, не искам, им виждам ръцете- няма по-покъртителна гледка от претенциозно облечена и намахана бамбина с изгризани нокти, или, пази Боже- обелен лак  Crazy Това, последното, ми е много отвратително.
Или делови мъж с жълти нокти и дебели пръсти с косми по тях  Joy Оххххххх, ужас! Или маникюр на малкия пръст - изумена съм колко млади мъже го отглеждат Crazy

# 281
  • София
.....Или маникюр на малкия пръст - изумена съм колко млади мъже го отглеждат Crazy

Моля ти се, току що вечерях.
Това нокътче на малкия пръст ми е точно като визитна картичка.
Пише : "цървул".

# 282
  • в ябълковата градина
Отблъскват ме:

нечистоплътни мъже,
стиснати,
с дълги нокти,
мрънкащи;
говорещи повече от мен  Laughing

# 283
Малките ръце за мъж са особено неприятни.... някак не мога да го погледна сериозно. Иначе гнуснярите с дълъг нокът на кутрето, безобразен пърхот,  мазна коса, изобилие ушна кал... даже не си заслужава да бъдат споменавани.

# 284
Мен не може да ме отврати природна даденост - като космати ръце, малки пръсти, съответно тънки или дебели, нито сивкави плочки на ноктите и тн. Несериозно е, защото човек не избира как да се роди. ОБАЧЕ избира как да се поддържа и това ми прави впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт