Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 202
  • 327
  •   1
Отговори
# 255
Що пък да са патологични! Защо непиещият трябва да прави компания на пиещия, а не обратното - пиещият да не пие, за да прави компания на непиещия? Същото е и с пушенето.

Само искам да отбележа, че се случва приятелките ми да пият, а аз да съм  на айрян /въобще не пия/. Но компанията си е пак компания, даже и се наздравсваме с айряна.  Laughing Как тъй ще отхвърляте мъж, защото не пие?  #Crazy Може да е скрита лимонка  и да прави страхотна компания на едно друго място.  Wink

# 256
  • Най-сетне у дома
Ами аз неистово избягвам алкохол, мазна храна, агнешко, репички и ябълки. Хайде пребий ме тогава, като ме срещнеш.

Ми, ето - видя ли сега, неистово избягваш и ето - избива те на фантазии за насилие   Laughing
"Пребий ме тогава, като ме срещнеш" - неистова, крайна реакция. Quod erat demonstrandum, впрочем.

# 257
Не, не, Chanel, майтапът настрана, това е мнението ми и за жени, които неистово избягват алкохол. И въобще, за хора, които панически се стремят да не влизат в контакт с определени неща. Има някакъв проблем там... Няма нищо общо с мъжествеността или женствеността, просто с крайната реакция спрямо нещо-то.

Ами когато просто избягват, без да е неистово? Laughing Никога не съм обичала алкохола, всяка безабкохолна напитка ми е по-вкусна от него. Като тийнейджърка пиех с компания насила (от страх да не ме изолират заради мнения като твоето), като се стараех да скрия отвращението си. После забременях и тогава си имах оправдание да не пия Simple Smile и ми беше добре. После кърмех и пак така. И след това просто реших, че вече не искам да се подлагам безсмислено на неприятни неща, само за да ме харесат. И оттогава вече доста време не пия, както и не ям зелен фасул и не пия мляко с каймак. Хората свикнаха с тази ми особеност и приятели имам много. Но съм съгласна че в България се гледа с лошо око на това да не пиеш. Въпросът е трябва ли да робуваме на подобни предразсъдъци.

# 258
Що пък да са патологични! Защо непиещият трябва да прави компания на пиещия, а не обратното - пиещият да не пие, за да прави компания на непиещия? Същото е и с пушенето.

Нали, нали! Винаги съм смятала, че това е правилното и имам приятели пушачи, които пред мен не палят.
А за пиенето: моят мъж от известно време не пие въобще, нито бира, нито чаша вино - нищо, преди пийвахме заедно, сега пийвам само аз, пък си изкарваме много весело. Пък аз не докосвам никакви риби и други морски гадове, но дружа с хора, които ги обичат и дори сядаме на една маса заедно.

# 259
в пиенето и пушенето няма нищо лошо ако е в умерени количества , в предния си пост споменах че мразя пияни като свине мъже с полузатворени очи и червени бузи ( снощи пак видях един такъв) , но в пиенето на по чашка за компания няма нищо лошо

# 260
  • Варна
За яденето и пиенето - да, който обича да пие или да си хапва определени неща му е гот да го правят заедно с другия.Гадно е да си ядеш и пиеш сама, колкото и да ги обичаш тези неща, казвам го от собствен опит.Ние пием и двамата, но различни неща, пак ми е тъпо в някаква степен, защото аз съм ценител и обожавам бели вина и розета.Също - обожавам риба и морски дарове- той не опитва.Купувам различни понякога /вина, риби/ и няма дори с кой да ги обсъдя като качество и вкус  Laughing
По темата , звучи несериозно, но малките различия понякога са подтекст за по - големи...Разбира се не винаги е така, но по мои виждания в 90%.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 15:20 от Vessi_to

# 261
  • София
в пиенето и пушенето няма нищо лошо ако е в умерени количества , в предния си пост споменах че мразя пияни като свине мъже с полузатворени очи и червени бузи ( снощи пак видях един такъв) , но в пиенето на по чашка за компания няма нищо лошо

Ти нали си се целувала? ПредставИ си сега, че ти не пиеш и не пушиш, а потенциалният целувач пие и/или пуши. Дали ще ти бъде приятна миризмата и вкуса на цигари или алкохол? Нещата могат да се развалят на чисто обонятелно и вкусово ниво.

# 262
  • Sunshine state

Ти нали си се целувала? ПредставИ си сега, че ти не пиеш и не пушиш, а потенциалният целувач пие и/или пуши. Дали ще ти бъде приятна миризмата и вкуса на цигари или алкохол? Нещата могат да се развалят на чисто обонятелно и вкусово ниво.
Ами тогава няма да има 2-ра среща.За това говорим,че е добре да има сходни навици,било то вредни или не дотам.  Peace

# 263

Аз пия и пуша имах гадже което не кусваше алкохол а за цигари да не говорим . но НИКОГА не си е направило и устата да ми каже нещо предполагам че не му е било приятно, но явно е имало за какво друго да ме търпи такава  Grinning майка ми има една приказка която е много вярна - двама души се събират заедно защото харесват положителните си качества и остават заедно защото понасят отрицателните си ..........

# 264
[Дали ще ти бъде приятна миризмата и вкуса на цигари или алкохол? Нещата могат да се развалят на чисто обонятелно и вкусово ниво.

Никога не съм пушила и страшно мразя пушачи и цигарен дим около мен, обаче мъжът ми пушеше преди години и точно неговите цигари никога не са ме дразнили и не ми е било неприятно да се целуваме. Нещата, които са дразнещи в другите, в любимия не дразнят Simple Smile

# 265
Много неща, писали сте ги вече.
Но наскоро излизах с един мъж - висок, строен, с кариера, всичко му наред.
Е, отблъсна ме като се здрависвахме. Ръката му беше по - малка от моята ooooh! Да не помислите, че аз съм с някакви лопати вместо ръце, не. Ама просто си знам - моят мъж непременно трябва да има големи ръце. А на този му обвих китката с два пръста...интересно, голям мъж, а с почти детски ръце, макар и не с дебели пръсти. Rolling Eyes
Повече не се видяхме Simple Smile

# 266
  • София
А защо трябва мъжът да е с мечешки лапи?  newsm78

# 267
  • Бургас
Elizabeth_ , горкият човечец. Сега сигурно си блъска главата: "Защо не ме хареса? Какво не ми е наред?" Ако знае, че заради детските ръчички си го отсвирилаа...  Crazy  Laughing

# 268
Много неща, писали сте ги вече.
Но наскоро излизах с един мъж - висок, строен, с кариера, всичко му наред.
Е, отблъсна ме като се здрависвахме. Ръката му беше по - малка от моята ooooh! Да не помислите, че аз съм с някакви лопати вместо ръце, не. Ама просто си знам - моят мъж непременно трябва да има големи ръце. А на този му обвих китката с два пръста...интересно, голям мъж, а с почти детски ръце, макар и не с дебели пръсти. Rolling Eyes
Повече не се видяхме Simple Smile

хахаха  дам наистина ръцете са важен атрибут. А от мъж с малки ръце...бягай далеч, далеч.
п.п. ръцете за мен също са важни , не ми ли допаднат, пиши го бегал.

# 269
В един мъж основно могат да ме отблъснат вече споменатите кофти лична хигиена, вулгарно поведение , и липса на такт. Последното особено много и рязко ми е променяло възприятието за някой. Считам за себе си , че съм адски тактична (дори прекалено понякога) и липсата на това качество в събеседника/обекта на интерес и т.н. , ме кара да се дистанцирам.

Е, отблъсна ме като се здрависвахме. Ръката му беше по - малка от моята ooooh!

И на мен ми се е случвала така изненада Laughing не ме отблъсква , по -скоро ме озадачава.  

Общи условия

Активация на акаунт