Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 208
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
Отблъскват ме мъже, които хленчат, които са груби или пият твърде много.   bouquet

# 241
Отблъскват ме мъжете - мекотели. Дето все нямат или не умеят да изразят и защитят собственото си мнение. Дори само с мен постоянно да се съгласява, пак няма да го харесвам и уважавам.

# 242
  • Най-сетне у дома
... а той смънка "За мен една фанта, аз не пия"
Sick

Saule, постът ти ме разсмя и напълно съм съгласна с тебе ... Simple Smile))
И аз така. Също така, не бие ли един мъж, за мен си е направо женчо.

Не, не, Chanel, майтапът настрана, това е мнението ми и за жени, които неистово избягват алкохол. И въобще, за хора, които панически се стремят да не влизат в контакт с определени неща. Има някакъв проблем там... Няма нищо общо с мъжествеността или женствеността, просто с крайната реакция спрямо нещо-то.

# 243
Ами аз неистово избягвам алкохол, мазна храна, агнешко, репички и ябълки. Хайде пребий ме тогава, като ме срещнеш.

# 244
  • София
Какъвто и проблем да има или да няма, товва си е работа на конкретния индивид. В края на краищата става въпрос за невинно избяягване на храни и напитки! По-неудобно или странно би било, ако показва прекомерно влечение към храни, напитки или обекти. ПредставИ си как изглежда човекът срещу теб да си поръча сто кюфтета или като във вица сто текили!

# 245
  • Sunshine state
Аз разбрах какво има предвид Saule и съм на същото мнение.И аз не харесвам подобни "въздържатели". Peace

# 246
  • София
На първо четене и аз я разбрах, ама после се замислих и се сетих за себе си. Много е неприятно, особено когато става въпрос за алкохол и цигари, те и без това са пристрастяващи субстанции.

# 247
  • Sunshine state
Така е.Аз приемам нещата така:
Канят те на среща,отивате,ти си поръчваш бира,той е без кола,но си поръчва фанта.Да,бих го попитала защо няма да ми прави компания и ако отговорът е,че не пие никакъв алкохол не бих повторила срещата. Peace Цигарите не ме вълнуват.  Wink

# 248
  • София
Може и той да не повтори срещата като те види да пиеш. Ако  и двамата не са на сходен градус, много лесно леко пийналият за настроение става много досаден и дразнещ в очите на трезвия. Затова и пияниците се събират с пияници, наркоманите с наркомани, вегетарианците с вегетарианци, чревоугодниците с чревоугодници - те са си на един акъл и на една вълна.

# 249
  • Sunshine state
Не говоря за алкохолизъм.Сега пък и пияници..къде ги тия?  Simple Smile Ако не може за една бира компания да ми направи,хич не ща и да го видя и по-добре,че няма да ми се обади. Party
И по тоя повод един виц:
От черният дроб се обаждат на мозъка:
- Ало, мозъка ли е?
- Мда!
- Абе, моля ви се, кажете му на тоя Илия да спре, да гради, че не можем да смогнем, да разграждаме...

Drunk   Hug

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 23:53 от Pupitka

# 250
Много неща. Рядко харесвам някой Grinning
И аз така......Мога да намеря общ език с всеки,но за "лична употреба",както се изразихте тук Mr. Green - рядко харесвам някой....

# 251
  • Sofia
Абе зависи...и аз съм на това мнение по принцип, обаче имах едно гадже не пиеше и не пушеше, а аз и пия и пуша. а пия ли колко пуша...., но той пък беше толкова забавен, че алкохол просто не му беше нужен. Посинявала съм от смях с него, а и адски сескуален. Аз пиех водка, той сок от портокал. Прекрасна гледка

# 252
  • Бургас
Не говоря за алкохолизъм.Сега пък и пияници..къде ги тия?  Simple Smile Ако не може за една бира компания да ми направи,хич не ща и да го видя и по-добре,че няма да ми се обади. Party

А не може ли компанията му да ти е приятна и без да пие бира? Необходимо ли е задължително да е на бира и той? Какво значи "компания"? На мен бирата на вкус ми е крайно неприятна - горчиво, гадно нещо. Както казах - шоколадов шейк, а по-добре плодов, бих изпила с удоволствие. Значи ли това, че не правя компания, че присъствието ми е неприятно? Имам приятели, които пият бира - досега никой не ме е питал или възмущавал защо не правя "компания"? Всеки пие каквото си иска и не му прави впечатление питието на другия. Цаца и картофки хапвам с яйрян, много обичам. Мъжът ми - с минерална вода или кола. Другите - на когото както му харесва. Ако се събираха хората според това какво пият и абсолютни въздръжатели ли са... Къде отива характерът, интересите, подкрепата? Или важното е първо подкрепа да има на биричка.
Вече не се учудвам при някои коментари защо толкова хора у нас пият. Не знам дали се вижда, но това е голям проблем - масово хората пият, после съвсем спокойно се качват в колите си. Виждала съм го, знам, че е така - не казвам, че при вас е така, но това не пречи явлението да е често и дори масово. Ако някой е отхвърлен, защото не е направил "компания", вече не се учудвам и на това.

# 253
  • Sunshine state
Еее,стига сега де!Всеки си има виждане за нещата.Не е нужно да убеждаваме останалите в правотата си.В край на сметка един гледа едно,друг търси друго.Казах,че аз не бих му се обадила повторно на такъв мъж.Значи си важи само за мен.  Peace Вие много задълбахте и го обърнахте на патологични случаи..  Wink

# 254
  • София
Що пък да са патологични! Защо непиещият трябва да прави компания на пиещия, а не обратното - пиещият да не пие, за да прави компания на непиещия? Същото е и с пушенето.

Общи условия

Активация на акаунт