Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 215
  • 327
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Това значи ли, че аз с твърдия си говор, нямам шансове в Русие, варна, Пловдив, а бе, почти никъде. 
Ти имаш, определено.
Но особата, написала и залепила бележка на витрина на софийски магазин (на пресечка на Сан Стефано, не другаде), която гласи: "Нема пресно млеко", с какво е по-привлекателна от особата написала: "Българску думати" на нашия пазар?
Или - с какво "бЕгай от тук" е по-добро от нашето "твърдо ньйе"?

Това, разбира се, си е към nice, която се изказа вери найс.

# 76
Найс, опитвам се да оправдая глупостите, които пишеш за диалектите с невежеството на обикновения човек, на когото не му е работа да разбира от езици и диалекти, но не виждам как да оправдая упоритостта, с която продължаваш да ги повтаряш. Май май ти си от тези недоказали се "кореняци", вероятно от близките софийски села, които по стечение на обстоятелствата са попаднали в границите на града. Може и да си израсла на пъпа на София, но даваш друг вид, поне според последните ти два поста по темата. Дали ще е източен мек или западен твърд диалект, все тая - диалект е, и като такива, диалектите навсякъде по света са равнопоставени. Не че твоето поведение няма обяснение, напомня ми на таксиметров шофьор, който все се оплаква, че провинциалистите нахлули в София и му взели хляба. Хората, които нямат с какво друго да се идентифицират, го правят с произход, раса, а в случая и с диалект. Вместо да използваш покрай Рокси и Чоколада да се пообразоваш на тема език и диалекти, ти настояваш да се излагаш! Продължавай, продължавай, много е интересно!

Удивително ! ... колко лесно и бързо се изложи ,Andariel  Wink!При това непредизвикано  Heart Eyes.

Вземи се успокой , защото злобата е нездравословна , както знаеш , ще вземе да ти докара проблем .  Peace

А що се отнася до произхода ми , изобщо не позна  Heart Eyes, но и не смятам да те запознавам . Само ще вметна , че е в сериозен процент извънграничен .

Брей  ooooh!, много чувствителни се оказахте по темата диалект , произход , интелект , че като изпълзяхте и наскачахте ....  Wink

А аз само споделих какво ме дразни у някои мъже , не у вас . Mr. Green

# 77
Ето ви пример...само че в случая жената е била отблъскващият фактор...защо ли все мъжете го отнасяме...ами ако беше обратният вариант какъв ли би бил изхода от делото...пък и никъде не е доказано че въпросната е стояла на сухо цели 20 години...но причината е друга!!!!  Joy

Е, какво сме виновни жените, че сме по-умни.  Никой мъж не се е сетил да осъди жена си за недостатъчно секс.  А ако почнем да ви съдим и за незадоволителен...

# 78
Често говоря по работа с хора от София, Варна, Пловдив, Плевен. Ми не съм забелязала чак пък толкова очеваден диалект у някого. На мен са ми казвали, че говоря меко, но чак да меча, не. Правят ми впечатление отделни думи при разговорите. Например "одеве" не го използвам. Но чак пък драстично по - различно да говорим с някого не съм забелязала.
Приятелка от Плевен се беше учудила на думата "кълка" - не беше я чувала.
Така или иначе ако работиш с хора и често се налага да говориш с клиенти, внимаваш как говориш, сред приятели по не подбираш, но лесно се отвиква от някакви по - набиващи се на очи изрази. Стига да искаш де.
Аз не харесвам тукашното "шЪ" вместо "Ще". Но се изтървам понякога и шъ-кам.

# 79
  • София
О, не обръщайте и тази тема в спор за говора.

Мен лично напоследък много ме дразнят самохвалковците. Особено ако са ниски. Mr. Green

# 80
О, не обръщайте и тази тема в спор за говора.

Мен лично напоследък много ме дразнят самохвалковците. Особено ако са ниски. Mr. Green

Те винаги са такива , компенсират ръста . Или пък са агресивно амбициозни . Имам много примери около мен .

П.П. Сега да не ми скочат по темата " ръст " , че знам ли кой какви комплекси избива и колко е "висок" физически и душевно .

# 81
Конкретно   -  срещам един хубав мъж, говорим си.  И днес виждам  - къси чорапки + сандалки. Може да съм лекомислена, но някакси ми се промени отношението.  

кофти... hahaha

# 82
за дразненето, както една съфорумка написа в друга тема:

Дразненето е проблем. Потърсете причините в себе си.  Peace

Mr. Green

# 83
Е, ние ги търсим точно в себе си:)
Това, че акцентът на мис Круз ме дразни свидетелства, че аз говоря прекрасен английски, за разлика от нея  Flutter

Ако съм с ръст от 175 см мъжете, високи 170, ще ми се струват ниски. Но за някоя дама 1.55 ще са чудесни. Значи още едно доказателство, че всичко зависи от гледната точка.

# 84

Е, какво сме виновни жените, че сме по-умни.  Никой мъж не се е сетил да осъди жена си за недостатъчно секс.  А ако почнем да ви съдим и за незадоволителен...

Сети се защо Трещи...ми няма мъж дето да остане на сухо...нищо че жена му не дава...но пък комшийката е дашна!!!! Joy
Относно задоволяването...обикновенно квото посеете, това и си жънете...така че не прехвърляй вината само в нас...таратор без краставица и мляко не става...пък кат му туриш копър и чесън... става още по готин...но май все за подправките забравяте!!!! tooth

# 85
Да се бие в гърдите какъв мъж е, пък да не може да се справи сам с проблемите и задачите си и само да чака някой друг да дойде да му ги реши или свърши  - ако не е "мама" в най- добрия случай, то някой друг. И вместо да се вземе в ръце и да види накъде да си завърти живота, той мрънка, оплаква се, колко е злощастен и как въпреки всичко което е направил за "приятелите" си, те сега не го подпомагат, когато има нужда?!! Ми ... той постоянно "има нужда". Да има как някой да го мъкне на гърба си... цял живот.
Отврат!!!

# 86

Сети се защо Трещи...ми няма мъж дето да остане на сухо...нищо че жена му не дава...но пък комшийката е дашна!!!! Joy

Вие сте намерили един начин, ние - друг.

# 87
  • Най-сетне у дома
Нищо не ме дразни повече от престараването да изтъкне силните си страни, уменията си, придобивките си, произхода си, колата си, банковата си сметка, на колко страхотни места е бил и какви велики дела е извършил. Толкова ужасно...комплексарско е, не се сещам за друго определение.

С ужас си спомням случая, в който заведох мъжа ми в дома на баща ми, за да се запознаят. Бащата се уби да му обяснява как е кореняк столичанин  Wink, колко служители има фирмата му и колко му е голяма плазмата. Най-големият кошмар настана, когато човекът взе да демонстрира прекрасния си английски и да пита мъжа ми дали знае еди коя си думичка. Това, при положение, че говорехме на български, който не е роден език на мъжа ми (а той владее 6 езика, всичките усвоени по местоговорене, само, че този факт остана неспоменат). В живота си не бях брала такъв срам. 

# 88
Тъмна кожа и косми,  маса и гола тиква, цигара и нахален поглед.

# 89
  • Варна
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги. Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.

Общи условия

Активация на акаунт