Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 465
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Уау, ама наистина са си високи цени. След като повечето си излязат с комплект чаши, гответе се, най-голямата блъсканица да е в закусвалнята.

Joy

# 166
  • Има много детски смях.
Ресторанта, моля ви се, каква закусвалня!

# 167
  • Стара Загора
И аз искам каталог  CryАма в Стара Загора.........едва ли!

# 168
Уау, ама наистина са си високи цени. След като повечето си излязат с комплект чаши, гответе се, най-голямата блъсканица да е в закусвалнята.

В каталога има ли кифтенца?

# 169
Има кюфтета.

# 170
  • софия

В каталога има ли кифтенца?

И сьомга има. И хот дог.
А закусвалнята не е на изхода. За инфо на ЕЖК-то  Mr. Green

# 171
  • София
Сауле, аз имам едно подозрение, че хората очакваха ИКЕА да дойде и да раздава по два дивана за лев или най-малкото кухненска маса с банани за 18 стотинки. Пък сега излезе каталога и въх-льох, те тия и пари ще ни искат  Laughing Еми ще ви искат, като има такъв интерес, да не са балами да продават на ниски цени  Laughing Ако им позалежи стоката доволно, каталогът догодина ще изглежда другояче (ама пак няма да има по двата дивана за лев  Mr. Green).

Аз лично, след всичките айкота и майкота, с които се боря в последните години, си го чакам с голям мерак. Най-малкото библиотека да си взема. Понеже мебел "библиотека" в БГ мебелен магазин не съществува като артикул.

# 172
аз имам едно подозрение, че хората очакваха ИКЕА да дойде и да раздава по два дивана за лев или най-малкото кухненска маса с банани за 18 стотинки.

Joy Joy Joy
Една позната от три години отлага ремонта на детската стая на сина си в очакване на Икеа - три години, изпълнени с трепетно следене на шведските, гръцките и румънските каталози и с регулярни пътувания до магазините в Гърция и Румъния  Laughing Сигурно може да направи тригодишна справка за нивото на цените на отделните артикули като за нивото на река Дунав в сантиметри  Laughing Докопа се до каталога още на етап "предпечатна подготовка"  Laughing Ама тц. Пълен набор за детска стая за 250-300 евро... Може, ама насън...

# 173
  • София
Замислих се защо в центъра няма каталози - явно не сме в таргет групата. Mr. Green
Клонче, не присвоявай целия център... 'щото ние получихме.  Wink
И у нашият център го получихме топъл, топъл... Peace

Връзкари! Crossing Arms

След бегъл поглед на електронния каталог, мисля, че поне 2-3 месеца пълчищата, които ще прииждащ, ще са предимно зяпачи, които ще сменят китайските магазини за 1лв с туризъм до околовръстното и покупка на нещо пластмасово за кухнята или банята.

Сериозните клиенти, които наистина ще се обзавеждат, няма да бъдат привлечени от съотношението качество-цени, сравнено с другите фирми на пазара. Очакванията за ниски цени и сравнително високо качество не са оправдани. Всичко си е стандартно.

Впрочем, посещавала съм ИКЕА, впечатлението ми е за разминаване между вида на артикула на картинка и реалния му вид в магазина. В каталога изглеждат добре, на живо простеят и евтинеят. Mr. Green
Не всички, но доста.

# 174
  • софия
Понеже откакто излезе бг каталога, непрекъснато слушам колко било по-скъпо в сравнение с гръцката конкретно, малко се позачетох. Е, сори, ама не открих нещо, което е по-скъпо от гръцката  Naughty. По-голяма част от нещата, които сравних бяха или на същата цена, или малко по-евтини. В частност сравнявах бани, защото това ме интересува в момента. Сравнявам каталозите за 2012. Нямам нерви за сложни сравнения. Като имаме предвид и, че колата ни не се движи с вода, а и пътя си е време...
За мен ИКЕА е прекрасно място - прости, изчистени неща, даващи безкрайно много възможности за комбиниране; чудесни аксесоари. По тази причина не мога и да си представя с едни и същи елементи да има еднакъв интериор в къщи, чиито стопани имат въображение. Предполагам не се харесва на хора, които търсят готовите решения. Естествено, като навсякъде, не всичко е най-качествено, но съотношението цена/дизайн/качество, за мен, е перфектно.

# 175

и ние най-после ги получихме този каталог в центъра!  Party
кюфтенцата със сос струват 4,60 лв.!  Party

преди няколко месеца бяхме в ИКЕА в норвегия и изобщо не ми се струва тук нещата да са по-скъпи отколкото там.. но, хайде, норвегия не е румъния!
Simple Smile

# 176
  • София
Понеже мебел "библиотека" в БГ мебелен магазин не съществува като артикул.
Е ти пък библиотека! Що за назадничаво и ретроградно мислене. Имам позната, която когато преди 3 години си обзавеждаше апартамента си купи 2 гардероба, в които да си държи книгите, че било грозно да се виждат ooooh! Пък те тия ПДЧ гардероби като са се опнали на сред цялата кич.... казвам ти една красота та дрънчи

# 177
  • София

За мен ИКЕА е прекрасно място - прости, изчистени неща, даващи безкрайно много възможности за комбиниране; чудесни аксесоари. По тази причина не мога и да си представя с едни и същи елементи да има еднакъв интериор в къщи, чиито стопани имат въображение. Предполагам не се харесва на хора, които търсят готовите решения.
Какви готови решения???
Какво въображение? За различно сглобяване на еднотипни модули ли говориш??? Laughing Laughing

Имат някои добри, дизайнерски аксесоари, но те са си на съответните цени и не са кой знае колко. Останалото си е ширпотреба, трябва да си професионален дизайнер, че да измислиш нещо с техните неща, което да не звучи масово, а в това отношение българката сериозно се надценява и не търси помощ, което винаги си личи, но пък тя си го харесва, което е важното. Mr. Green

# 178
Понеже мебел "библиотека" в БГ мебелен магазин не съществува като артикул.
Е ти пък библиотека! Що за назадничаво и ретроградно мислене. Имам позната, която когато преди 3 години си обзавеждаше апартамента си купи 2 гардероба, в които да си държи книгите, че било грозно да се виждат ooooh! Пък те тия ПДЧ гардероби като са се опнали на сред цялата кич.... казвам ти една красота та дрънчи

наистина ли??  Sick егати абсурда!!

# 179
  • София
Съвсем съм сериозна и не се шегувам. Почувствах се толкова ..... чак разгулно ми иде да кажа... защото по същото време аз си поръчах 2 библиотечни шкафа.
Понеже имам нужда от още един за детето и един за нас чакам грозните и ефтинджиски мебели на ИКЕЯ ама не достатавят каталога пущините

Общи условия

Активация на акаунт