Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 450
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
С лаптопа на колЕне можеш и електронния да разгледаш в нужника, стига да не е клечащ.  Mr. Green

Виж сега, то и в клечащ може, ако имаш съответните аксесоари...

Но трябва да си мнооого мотивиран!

# 196
  • София
С лаптопа на колЕне можеш и електронния да разгледаш в нужника, стига да не е клечащ.  Mr. Green

Кажи им го  Crossing Arms
Книжен та книжен  Wink

# 197
А, бе, книжния и друга работа върши в тоалетната, ако липсват консумативи.
Лаптопът не пуска ТХ  Laughing

# 198
  • София

Ба, кат го гледам с тия гланцирани страници, бая зор ще видиш да го приложиш по такъв начин...

# 199
Само да е посмяла някоя да си забърше д-то с каталога.  Crossing Arms Laughing

# 200
  • София

Ба, кат го гледам с тия гланцирани страници, бая зор ще видиш да го приложиш по такъв начин...

Какво нещо е еййййй  ooooh!
Едно време, търсехме под път и над път, гланцирани
списания, за да си правим фунийки. Сега ги има под път
и над път, но никой вече не играе на фунийки.
Не, че някога съм одобрявала тази игра, но просто
се сетих  Hug

# 201
  • при него
 И при нас в Стрелбище все още няма каталози, явно южните квартали сме пренебрегнати  newsm78
Иначе, по принцип за ИКЕА нямам конкретно ЗА-ПРОТИВ, интересно ми е да отида и да видя, един дом винаги има нужда от аксесоари или нови идеи за "разведряване", а защо не и от някоя нова мебел  newsm78. Преди 3-4 години купих от Арон един комод, на който 2 от 3 чекмеджета се отварят едва колкото съвсем леко да провреш ръка и пипнешком да издърпаш нещо от вътре. Повече дори не съм им стъпила в магазина. Иначе, съм доволна от легло персон и половина правено по поръчка в някаква малка бг фирма. Съответно и цената беше над средната, но си заслужава. Та, с това отклонение искам да кажа, че няма нищо лошо да има още един конкурентен магазин на пазара. Дано това донесе положителни неща за нас клиентите.
По принцип и аз беснея, че ни пълнят пощите ежедневно с брошури, но този каталог бих искала да го получа, а крадците мисля че си имат съвсем по-"модерни" методи на ориентиране в кой апартамент има хора  и кой е заминал нанякъде...

# 202
  • София
Само да е посмяла някоя да си забърше д-то с каталога.  Crossing Arms Laughing

Цирей на гъзЪ да и излезе?  Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 203
  • софия
Добре де, аз не разбрах, каква е разликата
между книжния и електронния каталог.
Не са ли еднакви ?
Ако не е пристигнал книжния, разгледайте електронния.
Боже, каква драма  ooooh!
Искам да плюнчИм пръсти, да листИм страниците, да лепИм листчетА отстани Mr. Green.
Аз все още предпочитам да разглеждам и чета книжни тела. Не ми е същото на екран Peace

# 204
Истинското майсторство е да си избърше д-то с електронния каталог. С другия всеки знае, въпреки гланца.

# 205
  • София
.... С другия всеки знае, въпреки гланца
Цитат

Знае, ма смее ли?! - я, глей рекламистите какъв енергиен заряд са му "окачили": по-опасно е от закачането му на вратата!

# 206
  • София, България
А ако живееш в някой от другите градове, или на село, дали можеш да си поръчаш хартиения каталог да ти го доставят по пощата  newsm78

# 207
Ivonska, i'm watching you. Sunglasses

# 208
  • София

Уоч ми, бейбе, ма аз съм скромен потребител на бурканчЕта за подправки и изящни (стъклени) чашки за диджестив (соу фар)!  Whistling

# 209
Разширихте ми кръгозора  Hug
Ние вчера си счупихме леглото  Blush Та чакам с нетърпение отварянето на Икеа.
А относно каталозите на вратата-когато пътуваме ние лично молим някой съсед да наглежда и оставяме ключ от пощата да прибира коренспонденцията, защото то и по пълната поща може да се види, че няма никой  Wink На вратата ми се струва свежо като идея, при нас още го няма, така че чакаме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт