Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 487
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
  • София
   На мен още не са ми го "окачили", ще им отворя лично,ако дойдат.То и сега се намират хора,които звънят и не отговарят ,като питам кой е.Аз не отварям без да имам отговор, но винаги се намира някой да натисне копчето, дори без да попита кой е, защото те звънят на всички звънци.

# 121
Аз искам каталог на Кремиковци, Ню Бояна, БТК, ЕВН, ЕОН, ЧЕЗ, БТ, Своге Сушард, Данон Сердика, американските бази, изобщо на всички инвеститори в родното. Нужни са за цялото българско човечество по входовете на къщите им, докато последните все още си нямат домоуправители-ЕООД-та, ЕТ-та и прочие и сегашните обитатели са им все още собственици, а не наематели, та и те не знаят какви лигни вече е това тяхното "лично пространство".
На последна страница всеки (каталог) да има сводка дали правителството изпълнява ангажиментите си към инвеститора - оправя ли му околовръстното, булевардите и другата инфраструктура, намалява ли му достатъчно данъците и т.н, че избори идат - основен лост за подобряване на инвестиционния климат..

ПП
Абе, кога ще има пак тема в смисъл: "По-добре под наем, отколкото собствено" (за българите, де, не за инвеститорите)?

# 122
Хърмаяни, нима все още се впечатляваш?
Аха  Grinning Преди има няма месец четох бурна тема с претенции към продавачи и търговци.

# 123
Не се безпокой, аз не съм ничий персонал. Хайде бягай сега да продаваш ПДЧ-то Wink Laughing

Аз съм преводачка, малко трудно ще ми е да продавам каквото и да било... но мога да ти преведа нещо за ПДЧ-то ако много настояваш  Mr. Green

# 124
  • гр. Шумен
Холограма, това което го пишеш е съвсем друга тема. Магазини на ИКЕА има в много страни и аз не съм чувала примерно румънците да са се притеснили от наличието на такъв в Букурещ (вярно, че румънската мебелна индустрия е в пъти по-добра от нашата, но това не променя нещата). Аз в началото на темата писах - конкуренция се бори с качество и цени. А сега ще добавя - родно производство се стимулира не със спирачки да се продава чуждестранно. Лошото е, че у нас въобще не се стимулира родното. Другите дето ги изброяваш са обект на друга, и то доста обширна тема.
Всъщност да не ме теслимите и мен към ИКЕА, аз самата не й симпатизирам и имам достатъчно основания да съм недоволна от нея, но не намирам, че кой знае какво се е случило като ти окачат каталог на вратата. Най-нормална реклама, нищо повече. ДАже в пъти по малко досадна от кодмодиска например!

# 125
  • София-в сърцата на моите деца
Не мога да схвана идеята да се "изтропате" в темата, че ИКЕА са ви евтини и няма да пазарувате оттам... Ами nice, никой не ви кара, ателиета за бутикови мебели уникати колкото искате.

Замислих се защо в центъра няма каталози - явно не сме в таргет групата. Mr. Green
Клонче, не присвоявай целия център... 'щото ние получихме.  Wink
И у нашият център го получихме топъл, топъл... Peace

# 126
  • Варна
с каталог или без , който има желание и време ще отскочи и на място ще разгледа , пък може и да намаже нещо от прИмоцията (ако има де) , хич да не е , поне ще похапнем в ристоранте , ето аз например бидейки от Варна, смятам да уважа откриването на 20/09 с моята особа , ма да не си помислите че специално за това ще си дигна д*то да доЙда , нъц , обаче искам да видя тълпите народ , дето ще се юрнат да купуват мебели в деня на откриването, ревностно борейки се за място с лакти и стиснали под мишница дъ каталог  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:21 от libra

# 127
  • София
    Аз  понеже няма да ходя, та искам да си разглеждам каталога и да си мечтая!  Laughing

# 128
  • София-в сърцата на моите деца
(вярно, Аз в началото на темата писах - конкуренция се бори с качество и цени. А сега ще добавя - родно производство се стимулира не със спирачки да се продава чуждестранно. Лошото е, че у нас въобще не се стимулира родното. Другите дето ги изброяваш са обект на друга, и то доста обширна тема.
За сведение на тук пишещите,  само да спомена, че още преди 15-20  години имаше един завод"Венко Рашков" в София, който работеше за ИКЕА....От тогава с връзки си бях осигурила кръгла маса със столчета, със  специална сглобка тогава, които и до днес ползвам и не са мръднали Peace

# 129
оправя ли му околовръстното, булевардите и другата инфраструктура

Долу ръцете от Околовръстното  Crossing Arms

# 130
  • софия
Аз си искам хАртиен каталог на ИКЕА. И ще ходя, ама не с първата вълна, и ще продължа да си купувам "грозни, безинтересни и некачествени" неща от там. Много моля, някоя от недоволните, на която на входа са й го турнали да ми го подари.
Нас как ли ни обраха като нямахме закачен каталог на вратата? Сигурно много умни са били. Сега не биха опитали. Нали нищо не виси на вратата, та сме си вкъщи.
Понякога се чудя, като някой пише дали се чете след това. Доста е несериозно да се коментират качества, които не си изпробвал лично, а просто, ей така, 'щото видиш ли ЕЖК е сила.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:22 от zvanche

# 131
  • гр. Шумен
(вярно, Аз в началото на темата писах - конкуренция се бори с качество и цени. А сега ще добавя - родно производство се стимулира не със спирачки да се продава чуждестранно. Лошото е, че у нас въобще не се стимулира родното. Другите дето ги изброяваш са обект на друга, и то доста обширна тема.
За сведение на тук пишещите,  само да спомена, че още преди 15-20  години имаше един завод"Венко Рашков" в София, който работеше за ИКЕА....От тогава с връзки си бях осигурила кръгла маса със столчета, със  специална сглобка тогава, които и до днес ползвам и не са мръднали Peace
Dididela, дай да не захапваме кой и кога е работил за ИКЕА и как са ставали нещата през годините, защото ще нагазим в доста дълбоки води. Само ще спомена, че през соц-а и в първите години на демокрацията ИКЕА беше хит сред производителите... но после ситуацията се попромени. Не му е мястото тук да го дискутираме. Сега наистина не знам дали още има вързани за ИКЕА български фирми, но едно е да работиш ЗА ИКЕА, а съвсем друго ИКЕА да изгради собствен завод в БЪлгария.
А, да! Да отбележа, че икейските мебели, които са минавали през мен в общи линии ползват класическите сглобки, които ги правят доста надеждни.

# 132
  • Belgium
   Аз  понеже няма да ходя, та искам да си разглеждам каталога и да си мечтая!  Laughing

Заповядай  Laughing

http://onlinecatalogue.ikea.com/BG/bg/2012/IKEA_Catalogue/

# 133
На такива като нас, извън София в онлайн торбички ли ше ни го закачат  Rolling Eyes

# 134
На такива като нас, извън София в онлайн торбички ли ше ни го закачат  Rolling Eyes
Е, ще спестите малко хартия... think green  Wink

Общи условия

Активация на акаунт