Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 488
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Нарочно, Мидичке  Twisted Evil Joy Joy
Ох, защо нямаше кой да ти снима физиономията точно в този момент. Сладурка Hug

# 151

За сведение на тук пишещите,  само да спомена, че още преди 15-20  години имаше един завод"Венко Рашков" в София, който работеше за ИКЕА....От тогава с връзки си бях осигурила кръгла маса със столчета, със  специална сглобка тогава, които и до днес ползвам и не са мръднали Peace

Ето още няколко български доставчици на ИКЕА

"Средна гора" – Стара Загора - столове от иглолистна дървесина
"Лудогорие 91" – Кубрат - столове от иглолистна дървесина
"Мебел Троян" – дървени столове
"Дървообработване" – Велико Търново – витослепени плотове
"Никром Тръбна мебел" – Ловеч - метални столове
"БКК 95" - Монтана – метални столове, метални крачета, накрайници и конзоли за корнизи
"Технокороза" – Ловеч - метални мебели и части за тях
"Бонана" – Петрич – шперплатови столове с метални крака
"Доминекс" – Русе – тръбни мебели
"Калинел" – Троян – текстилни завивки, възглавници за спане, декоративни възглавници, калъфи за матраци
"Ирели" – Пазарджик – дървени играчки

# 152
Smartie,аз се подготвях психически 5 етажа,докато стигна до нас Grinning .Иначе го разгледах,сестра ми прояви интерес и й го дадох да си го носи на работата.Да знаете,зян не е станал!

# 153
  • София
Прочитам "опасно разпространение" в заглавието, започвам да чета, обаче естествено си представям заключения вход на блока ни и респективно - закачена торба пълна с каталози.
Реших, че опасността е да не паднат върху нечия глава.
Ох.

# 154
  • София
Искам и аз от този опасен каталог вече пък! Crossing Arms

# 155
  • София
Искам и аз от този опасен каталог вече пък! Crossing Arms
  И аз, но не носят, даже слизах до пощата да видя, дали не са ги пуснали вътре.

# 156
Тази година шведски Уолмарт, догодина американски Уолмарт. Със здраве да си ползвате  Laughing

# 157
Ще ви поясня на всички икеа се носи по усмотрение на пощенската станция като всички станции трябва да доставят всичките си бройки защото има проверяващ след тях,длъжни са да го  закачат на вратата със лице към хората които минават и ако има заключени входове ще се намери кой да ги отвори за да бъде закачена икеа.Доставката ще трае до 1 октомври,като се чува че икеа е дала 12 милиона за реклама.Хората от пощенските станции са длъжни да бъдат облечени със фанелки на икеа и шапки.На места бройките са по 28 000 на 20 човека персонал,дали това не е подигравка със служителите на пощите?

# 158
...Доставката ще трае до 1 октомври,като се чува че икеа е дала 12 милиона за реклама...

Е, тази тема й е гратис. Поне на пръв поглед, де. Калинка?

# 159
Или съм изветряла съвсем или и аз не знам какво.
Като не можем да си купим дънки с три възможни дължини, дамски обувки 41 номер или да върнем парче торта изядено наполовина се жалим, че живеем в смотана страна със смотано обслужване и смотан пазар.
Като дойдат онея с каталозите пък пак сме недоволни.
Къде е угодията?

# 160

НЕма такава У форОмО  Mr. Green

# 161
  • София
Ето ви електронния каталог на ИКЕА
на български език  Hug
376 страници ...
Enjoy  Hug

http://onlinecatalogue.ikea.com/BG/bg/2012/IKEA_Catalogue/?page_ … amp;ref=ios-email

# 162
Тази година шведски Уолмарт, догодина американски Уолмарт. Със здраве да си ползвате  Laughing

А баш.  Wink

Само дето вече помолих съседката да дебне за торбичка на вратата с каталога и да я махне. Нека си се радва жената на два броя. Не ме кефи този начин на разпространение. Нали за това е темата все пак?! Който си се кефи на ИКЕА има тема в друг подфорум. Тук каталога се слага в пощенските кутии. Нищо, че има 70 л кош за junk mail във входа. Mr. Green

# 163
Уау, ама наистина са си високи цени. След като повечето си излязат с комплект чаши, гответе се, най-голямата блъсканица да е в закусвалнята.

# 164
  • Най-сетне у дома

Че нема - нема  Laughing, и то не само у форумо  Laughing
Обаче се чудя, преглеждам в нета какво става из България и попадам на сто грозни статии за ИКЕА и колко са тъпи и скъпи... Какво става, бе?!? Кой плаща толкова да плюят ИКЕА?

Общи условия

Активация на акаунт