Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 433
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Разширихте ми кръгозора  Hug
Ние вчера си счупихме леглото  Blush Та чакам с нетърпение отварянето на Икеа.
А относно каталозите на вратата-когато пътуваме ние лично молим някой съсед да наглежда и оставяме ключ от пощата да прибира коренспонденцията, защото то и по пълната поща може да се види, че няма никой  Wink На вратата ми се струва свежо като идея, при нас още го няма, така че чакаме  Peace
Въпрос - как точно си счупихте леглото...?  Grinning

# 211
Их знаех си, че за това ще се хване някой  Laughing
Значи, съкратената версия: Аз-отгоре, той-отдолу.Аз-въодушевена, той-подпийнал.По едно време се чу великолепен трясък и пропаднахме едно ниво надолу и в секундите след това и настъпилата тишина се чу само:"Продължавай". Историята мълчми какво се случи след това  Crazy

# 212
Их знаех си, че за това ще се хване някой  Laughing
Значи, съкратената версия: Аз-отгоре, той-отдолу.Аз-въодушевена, той-подпийнал.По едно време се чу великолепен трясък и пропаднахме едно ниво надолу и в секундите след това и настъпилата тишина се чу само:"Продължавай". Историята мълчми какво се случи след това  Crazy
Оу, сцена в стил първичен инстинкт... почти, де.  Wink

# 213
Не съм го гледала, за съжаление.... чакам си отварянето на ИКЕА  Laughing

# 214
Е, за теб вече е разбираемо защо чакаш нетърпеливо.  Grinning

# 215
Има такава реклама, с чупене на легло.  Laughing
Спирам спама.

# 216
Има такава реклама, с чупене на легло.  Laughing
Спирам спама.
Smart, фокусът на темата отдавна е изместен от заглавието на темата..., така че няма какво да спираш.  Wink
Между другото, забелязвам никой не смее да сподели какво е харесал от каталога и изтерзано чака отварянето на магазина, за да си го купи.
Да не ви е страх, че ще ви набедят за лош и евтин вкус?  Grinning

# 217
pronobis и Katalinna, ако искате да "излезнем" да се разберете. Въпреки, че мацката очевидно има с кого да чупи легла, но пък може да се окаже нестандартна.

# 218
pronobis и Katalinna, ако искате да "излезнем" да се разберете. Въпреки, че мацката очевидно има с кого да чупи легла, но пък може да се окаже нестандартна.

Чудя се по-скоро защо изобщо влезе, щом искаш да излизаш...  Mr. Green
Но хайде, аз съм ларж, можеш да останеш.  Wink

# 219
  • София-в сърцата на моите деца
Не само нетърпеливо , но и наложително PeaceИскрено ти завидях... LaughingАз си спомням,че кога бях на 20 "трошех "легла..Сега ме е обзел един монашески мързел. LaughingНа леглото разгръщам ИКЕА-та ... ooooh!

# 220
"На леглото разгръщам ИКЕА-та ..." Joy

# 221
  • софия
Не само нетърпеливо , но и наложително PeaceИскрено ти завидях... LaughingАз си спомням,че кога бях на 20 "трошех "легла..Сега ме е обзел един монашески мързел. LaughingНа леглото разгръщам ИКЕА-та ... ooooh!
Ама така ще си имаш здраво легло  Sunglasses А не сега да трябва да се буташ с плебс-а и да избираш легла ширпотреба Crazy Освен това има вероятност при попълзновението не еднакви легла в много къщи, мъжО някоя вечер да сбърка кревата.

# 222
  • София
Аз си признах - библиотека чакам. Има едни Били-та, точно каквото ми трябва са - ама видени в онлайн каталога, искам да си ги видя 1-во на хАртия, после на живо.
Също и ми е мерак един разтегателен диван, ама не от тия айковските дето механизма им си отива след няколко отваряния. Дано има такова чудо на техниката.

# 223
Айде 1 сериозен въпрос, за да не о**ваме темата съвсем:
В каталога всичко ли е листнато, което ще се предлага като артикули или "на яве" ще са повече?
Питам, защото е годишен и е бая дебел.

# 224
  • софия
Не е всичко. В магазина има повече неща. И нормално, на живо някои са по-хубави, други - голямо разочарование Peace

Общи условия

Активация на акаунт