КОЛЕДАТА май вече приближава,че студенко взе да става

• 136 476
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, много се зарадвах за новата коледна тема.

Във връзка с пошовете искам да споделя, че аз пазарувам от тук .

Само, че трябва да имате предвид, че за финни декорации се използва накрайник номер 1 и 2, а аз за сега съм ги намирала само в големи комплекти. Освен това от там можете да си купите и торбичките и съединителите.

Успех на всички в не леката задача с декорирането! Simple Smile

# 361
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Само, че трябва да имате предвид, че за финни декорации се използва накрайник номер 1 и 2, а аз за сега съм ги намирала само в големи комплекти.
Ето го бе  Flutter Mr. Green
http://www.cookibooki.bg//23-%D0%9D%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B … 0%BE%D1%88-1.html

# 362
Само, че трябва да имате предвид, че за финни декорации се използва накрайник номер 1 и 2, а аз за сега съм ги намирала само в големи комплекти.
Ето го бе  Flutter Mr. Green
http://www.cookibooki.bg//23-%D0%9D%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B … 0%BE%D1%88-1.html

Аз явно съм много заспала или е дошъл отскоро. Толкова го търсих!!!  Embarassed

# 363
polly, във Фантастико има, но не за еднократна употреба.  За еднокартна има в Змееборец. Най-добре онлайн да си поръчаш май  newsm78.
Не съм от Сф, при нас няма магазин  Змееборец.
Надявах се да ми кажете  Пени, Лидл , в Кауфланд питах...нямат  Rolling Eyes
Явно ще си карам на хартиени фунийки  Laughing, благодаря ви   bouquet

# 364
  • Пловдив
Присламчвам се към темата, големи красоти сте сътворили. Тази година съм си вкъщи и съм решила да се представя добре. Връщам се назад да чета.

# 365
  • Балчик
Аз ползвам от тези пошове и са ми икономични, защото аз да си призная  Embarassed като един Бай Ганьо ги измивам хубаво и ползвам понякога по 2-3 пъти, в зависимост от крема, който съм пълнила в тях.

http://www.cookibooki.bg//13-%D0%98%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8 … %D0%B2%D0%B5.html

# 366
  • Варна
Ако позволите да се присъединя към вас и да черпя идеи.  bouquet

# 367
  • ГОре на черешата...
Не съм от Сф, при нас няма магазин  Змееборец.

Змееборец доставят и с куриер - звънни им и поръчай Peace.

# 368
Силиконови пошчета си купих от хитрини.ком - напоследък от там се оборудвам заради цените и бързината. Сега май са останали само големи обаче, не че е голяма драма  Wink

# 369
Еднократни пошове има в e-bay за "без пари" и то с безплатна доставка. Аз последно се оборудвах от там. Ето такива:
http://www.ebay.com/itm/180697553820?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649

# 370
  • 5 етаж в ляво
Джемма ,този сайт който си пуснала го разгледах целия...и тъй като вече категорично ще си купувам накрайници и пошове,както и форми за напарва на цветя,искам да попитам нещо което мие  неясно...този пош който си пуснала,виждам че е и със съединител...моля те да обясниш като за абсолютно начинаещ за работа с профи пош,накрайника как се завива със съединителя? сигурон дори не може да ми разбереш и въпроса,но другояче незная как да го обясня..т.е. като пъкна в поша накрайника независимо какъв е ,как става завъртането с така да я нарека гайката за  по добро захващане...не трябва ли и накрайника да има резба за да се захванат поша с накрайника..ако не си ме разбрала...остави... Mr. Green
също,на един от накрайниците има видео,коеот изгледах с интерес Wink
от видеото става ясно,че за украсата на една торта са нужни не повече от 3 вида накрайници..според теб,като вещ в тази сфера,кои накрайници са така да кажа универсални и най често използвани за напарвата на що годе красива торта...без висш пилотаж...Благодаря ти много   bouquet

# 371
Не съм Джемма, но мисля, че имаш предвид този адаптор за пош . Лично аз торти не декорирам, пошовете ги ползвам за меденки и курабийки, така че на другите въпроси не мога да ти отговоря...   bouquet

# 372
  • Тракийка в Софийското равно поле....
danidji, и аз не съм Джемма, но виждаш ли на картинката, която е показала Malka_SladkaHapka, е ясно - адаптора се състои от две части - едната, в която се поставя накрайника и гайка, която се завива от външната страна
Ето тук има видео всъщност, както и постъпкови снимки:
http://www.wilton.com/decorating/decorating-basics/using-decorating-bags.cfm

# 373
  • 5 етаж в ляво
Tatitt благодаря ти   bouquet точно с първата снимка ми стана ясен принципа на работа Wink  но дано не е предназначен/универсален както пише/ за накрайници само на уилтън Thinking ей тука трябва някой който го има да потвърди...става ли и за накрайници на други фирми или само на уилтънските.. Thinking

# 374
danidji, този адаптор, който ти пуснах, има следното описание: Адаптор, който става за всички видове пошове и стандартен размер накрайници. Позволява да се сменят накрайниците на употребявания пош.

Общи условия

Активация на акаунт