Кюретаж и забременяване след това - 22

• 32 771
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Antonelly, ние сме тук за да се подкрепяме нали знаеш Hug всички сме сънували тези кошмари и сме минали през това...гарантирам ти че много бързо ще го забравиш и ще се устремиш към нови две чертички Hug Hug

# 136
Дони, доколкото знам, предната коремна стена до някоя си седмица не е затворена, после се затваря.Примерно  ако овуто ти е било малко по-късно , то и бебето може да е на по-малки седмици.
Ще стискаме палчета мила,  всичко ще е наред, говори му, гали коремчето Hug

# 137
  • Пловдив
danip, me4koni, Antonelly благодаря за окуражителните думи Hug Hug Hug

danip, Antonelly, много сте смели момичета  Hug

Antonelly, вече 4 часа ровя в нета да намеря повече инфо, но не откривам. Сега ще почна да тършувам февруарките  Blush

mari:), за съжаление овуто се знае кога е било и не е било късно. Всичко (размери на всякакви органи) си отговаря плюс/минус 1-2 дни на 12.0 г.с. А коремната стена навсякъде пише, че се прибира до 12 г.с.

# 138
Дони, скъпа, според мен всичко ще си е наред. Не вярвай на 100 % на това което четеш, поради простата причина, че всеки организъм си е различен и не сме като часовници. Изчакай, както док ти е казал и с Божията помощ и нашите палчета всичко ще се нареди! Сигурна съм, че е въпрос на време да се види всичко, както трябва.  Hug

Антонели,  Дани, всичко вече е зад гърба ви, гледайте напред! Hug Hug Hug

# 139
Антонели, Дани, момичета мина най-лошото, дано бързо минат за всички ни месеците на изчакване ( и изследвания) и скоро видим 2 чертички Hug
Дони, чудех се къде съм те "срещала", и аз бях от мартенките. Дано всичко е наред, опитай се да не се тревожиш, все пак всяко човече си е различно, може пък да му трябва малко повече време на бебо за тая стена, или да не са видяли добре.

# 140
  • София
Здравейте момичета.
Doni M  Hug Hug Hug  вярвам че всичко ще бъде наред и наистина опитай да се успокоиш. Знам, че не е лесно да си спокойна (помня как се записа тук в темата почти успоредно с мен през проклетият март месец), и как ти се възхищавах за това че беше доста по уравновесена от мен, а си доста по-малка от мен. Сигурна съм и че сега ще успееш да се овладееш и поуспокоиш, а и доктора ти е казал че до 14 седмица трябва да се изчака  Hug Hug Hug всички тук ще стискаме палци за успех.

Жалко, че пак има нови момичета - nikitto , Antonelly  - кураж, сили и оптимизъм
При мен ситуацията е толкова объркана , че незнам...... Подновихме опитите и миналият месец ми закъсня с 11 дни, но нямаше как да отида на лекар или да си купя тест без да ме разкрие щерката (а аз неискам да и казвам - поне за сега. Бях на 2 000 км от България), както и да е на 12-тия ден ми дойде и цикъла беше малко по-дълъг от обикновенно, но това може да се дължи на стрес, нерви (имах проблеми с детето и с част от  родата на мъжът ми) или на пътуването (промяна на климата и т.н.)
Отделно от това нещо се обърка с щит жлеза - миналият месец ТСХ ми беше 4,5, тоест колкото повече  ми вдигат дозата Еутирокс толкова повече се качва и ТСХ, а би трябвало да е обратното. При тези нива на ТСХ-то няма как да се получи нещо, така че не се и надявам. Решила съм че и този месец ще си пия тази доза от Еутирокса и ще видя резултата и тогава ще решавам какво да правя. Силно се надявам ТСХто ми да се е вдигнало в следствие на неприятностите които имах.

Кати АБВ ми се губи от погледа.
 Мечкони, Тед, Динора, Инка, Магнитче, Хорозе, Тони, Фаерче и  (няма да мога да изброя всички) Hug Hug Hug

# 141
Добро утро, мацки! Днес ми е едно такова носталгично... 15 Септември - голямото завръщане на училище след поредната луда лятна ваканция, прилежно изгладен дрехи, големи пандели, които закриваха буквално главата ми  Mr. Green, детски превъзбудени гласчета, които се носиха из целия училищен двор...А учителките винаги носиха огромни купища от букети...А първия училищен звънец?...Ех, хубаво беше...

Пожелавам на всички прекрасен и слънчев ден, изпълнен с малко носталгия!  Wink

# 142
Момичета, може да ви върна назад малко, но колко дена ви цапаше след кюретажа?

dioni-аз съм имала закъснение от смяна на климат, а отделно и стреса.

# 143
  • София
Antonelly  и аз съм имала такова закъснение, но от 2 до 5 дена, а не 11. След 10 тия ден бях абсолютно сигурна, че имам повод да се похваля. А да не казвам какви номера въртях, само и само да се откача за малко от щерката и да вляза в аптека. Даже на мъжът ми му беше смешно - накрая каза, че ако имало нещо и в БГ може да разберем със сигурност. Като ми дойде чак не можех да повярвам.

Относно зацапването след кюретажа - при мен беше 4 -5 дни.

# 144
  • Варна
Doni, вярвам че всичко ще бъде наред с бебчо, само се успокой. Hug Praynig

Антонели, Дани, най-лошото е вече зад гърба ви, гледайте само напред! Hug Hug

Инка, леко раждане, мила! Hug Praynig

# 145

МИли момичета,минавам на бързо само да почерпя-днес ставам на 33 Simple SmileОсвен здраве за мен и семейството ми ,знаете какво друго си пожелавам Simple SmileЖелая го и на всяка от вас!!

# 146
Данип, честит да ти е рождения ден, миличка! Всички мечти да са се сбъднали до следващия  Grinning  bouquet

Антонели, кураж мила!

Дони, не се шашкай! Всичко ще бъде наред, сигурна съм!

Здравейте,
Поли, аз също съм с тип 31, доказано с днк тест (HPV), имала съм преди и кондиломи, което ми говори, че и някой от нискорисковите типове на вируса съм имала, но не знам защо на теста не излезе. На два пъти съм имала пап 3а, и е следвала (след колпоскопия) една манипулация с горене на петната с предраковите клетки, на която й забравих името, но предполагам, че и на теб това ще правят.

Никито, предполагам, че името което си забравила е диатермокоагулация. Това ще ми правят на мен поне.

Зузка, Мечкони, Тед, Динора, Инка, Магнитче, Хорозе, Тони, Фаерче и всички, които пропускам без да искам (  Embarassed  )   Hug Hug Hug Ви!

# 147
Миличка Дани, от сърце ти желая да си здрава, много, много здрава!!! Нека всяко зло е зад гърба ти, а пред теб да има само слънчеви пътеки и много вълшебства! Весел празник!  Hug Hug Hug

# 148
Полинка, радвам се да те видя, мила!  Hug Hug Hug

# 149
Полинка, радвам се да те видя, мила!  Hug Hug Hug

Уж трябваше да пусна левкоцити и утайка и си ходих до Враца за направление и пак нищо не свърших. нямам време да дишам  Crossing Arms

и аз се радвам да ви "видя"  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт