Кюретаж и забременяване след това - 22

• 32 760
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Да, знам че е препоръчително, но ако решиш да не го правиш, просто не разбираш. А ако нямаш оплаквания, предполагам, че нещата просто са ок. Не знам, но аз мисля да не си правя това изследване.
Водите ми бяха на голна граница на предния преглед преди месец и тогава докторката ми каза, че би могло ако не спаднат, защото в този срок било нормално да са по-високи, да се приеме като показател за гестационен диабет, т.е. да се направи такова изследване, но тъй като на втората ФМ Марков ми каза, че са точно по средата на нормата водите, и понеже засега нямам оплаквания...мисля да си го спестя това изследване, освен ако доки не настоява.
ИСках да ти кажа, че сигурно на половината бременни ще им излезе този резултат, но те просто не правят такова изследване.

С предната ми бременност никой не ми е предлагал такова изследване, а бях като кит, подувах се...а и бебето се роди голямо, което принципно би могло да се дължи на гестационен диабет...радвам се че никой не ми е споменал за това изследвате, та не съм се вкарала във филми. С две думи, екста си, не се притеснявай изобщо. Е добре де, спазвай диетата. Целувки.

А за успешния финал въобще не се съмнявай. Забелязала ли си че, вече си в седмия месец Simple Smile

# 121
  • Варна
Тони, честит ти рожденник миличка, пожелавам ти за шестия рожден ден вече да го учиш как да държи братчето/сестричето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зузи и на мен днес не ми е производително Crazy

hahaha hahaha hahaha

Тедче, ти си по-зле от мен днес, сестро  hahaha hahaha hahaha hahaha

Не на Тони малкия има РД, а на Деси!  Joy Joy Joy

Тед, благодаря ти, миличка, но честитките за моя палавник ще ги събирам след 2 месеца. Laughing Heart Eyes

ееее Зузи, ми като си мисля за Тони, обърках се Embarassed исках да я питам докъде е стигнала... Embarassed

заспала работа

Ами докъде - чакам тези дни лелката и продължаваме с опитите. Макар, че ще почвам нова работа и се чудя дали да отложим опитите за месец-два или да продължаваме. Най-вероятно няма да спираме опитите, пък каквото стане. Другата седмица ми предстои и да повторя изследването за НК клетките и антифосфолипидните антитела.

Мечкони, не се притеснявай, мила, с диета съм сигурна, че всичко ще е наред. Незнам дали знаеш, но Дандиелка също изкара гестационен диабет и още от началото на бременноста беше на диета, а сега гушка своята рожба. Hug Вярвам, че и с твоят борец всичко ще е наред. Praynig Praynig Praynig

# 122
Да не пропусна и аз да честитя рождения ден!!!  Heart Eyes Догодина да гушка малкото си братче/сестриче!!!  Heart Eyes

# 123
Тони Hug Hug-точно на Дандиелка съм и много благодарна  bouquet  bouquet
за новата работа късмет и наслука,пък тя може да донесе и така чаканата рожба  Praynig Praynig Praynig

Хорозе-принципно си права Hug а за седмият месец Wink със свито сърце броях дните до 27 г.с-многто ме беше страх дали ще я докарам до тук..уффффф...ами то е така всеки си има своите страхове-преди бебко да дойде са едни,после когато е малко точица са др и така........

# 124
Дес малкия да е жив и здрав и много скоро батко nbirthday
 Heart Eyes

# 125
Doni, айде бе дете???

Зуз, както не ми беше работно тъй ми разказаха играта Crazy  лягам да спя отсега утре да съм по- концентрирана Crazy

# 126
  • Пловдив
Ето ме и мен. Като цяло всичко е в норма от ФМ - гънки-мънки, носове и прочее.
НО предната коремна стена не е затворена  Cry Док каза, че нямало страшно и ще изчакаме до 14 г.с. и да не го мисля, но това е просто невъзможно. Аз чета мартенките и никой няма този проблем. При всички ФМ е минала ок и са им в норма нещата. Адски съм притеснена и незнам как ще изкарам две седмици  no
На всичкото отгоре спорд акушерката от притеснение ми колабираха вените (каквото и да значи това) и една капка кръв не можаха да ми вземат за БХС. Пратиха ме да пия кафе и да се самоуспокоявам за час. После пак мъки и накрая от китката от някаква вена едва се събра малко кръв  doh Въобще едно голямо МРЪЪЪЪН  ooooh!

# 127
  • Варна
Деси, да е жив и здрав, умерено палав и съвсем скоро батко   bouquet Hug.
Мечкони, все да има за какво да се притеснява човек  ooooh!, пак добре че си правила изследването и е станало ясно на време  Hug.
Тони, чакам нече хубава новина от теб  Hug.
От мен очаквайте новини другата седмица  ooooh!, хванало ме е шубето малко, но дано всичко мине гладко  Praynig.
Дони, къде беше на ФМ? Аз също нищо не съм чувала за това затваряне на коремната стена  Thinking. Всичко ще бъде наред, не се притеснявай  Hug.

# 128
Дони  Hug нали знаеш, че сме с теб! Всичко ще бъде наред!

# 129
  • Пловдив
inka 26, бях при Даскалов в Медикус алфа.

# 130
Дони Hug Hug Hug не се шашкай и настройвай преди окончателно да ти заявят какво е положението...те много лекари обичат да си драматизират!!!!!! само дето си се изтормозила ooooh! ще стискам палци и аз през тези две седмици, но съм сигурна че излишно те тревожат Hug Hug Hug

ПП при мен с дясната ръка положението е- кръв не давам Mr. Green бодеш ме, биеш ме, не пускам, пък вени като на наркоман имам Mr. Green

# 131
  • Пловдив
Тед, това е че док не преувеличава и не шашка. Предния път си е имало проблем още на предния преглед и даже не ми казаха. Сега аз взех да разпитвам и ми каза да не го мисля, че имало време. Но...

# 132
Момичета ,здравейте!
Първо да честитя рожденика на Деси-да е много здравичък,палавичък и да стане грижовен батко ! Hug
Благодаря за стиснатите палци! Hug  bouquetВсичко мина добре(надявам се да няма изненади).Цялата работа беше за 3 часа-от които 1 час мина в попълване на документи ,взимане на кръв и т.н.В 11:30 си бях в къщи.Чакам Антонели да сподели,дано всичко да е наред!
Дони и аз ще ти кажа да се успокоиш,едва ли ще ме чуеш де.. HugДаскалов наистина е мн.добър и щом ти е казал да не се притесняваш -поне се опитай ! Hug

# 133
Дони-и аз за първи път чувам за подобна ситуация newsm78 newsm78
силно вярвам,че новините след две седмици ще са повече  от добри и тези страхове и терзания ще останат зад гърба ти Praynig Praynig Praynig
Все пак щом Даскалов казва,че няма страшно-мисля ,че няма да те подведе Peace Peace
Знаеш,че те подкрепяме Hug Hug Hug

# 134
Здрасте!
Дони, погледни при февруарките или януарките, някой имаше проблем с коремната стена, но сега мама и бебе са добре, бях прочела случайно.

Мечкони, браво бременно момиче много ти се радвам  Hug
При мен всичко мина и замина, беше си наистина много страшно, сега съм на антибиотик и се възстановявам, болеше ме като се събудих, но до половин час мина. Никога не искам да се връщам в АГ РУСЕ по този повод, като дремнах следобяда сънувах кошмари, то си беше лек екшън. Не искам да си спомням и няма да разказвам, само желая от сърце на НИКОЯ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГО ИЗЖИВЯВА ТОВА.
Здраве и усмивки мили бъдещи мами !
П.С Благодаря на zuzi_79 тя все едно беше с мен Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт