Кюретаж и забременяване след това - 22

• 32 758
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Деси, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав малкият юнак и много да помага на мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet

Антонели, Дани, кураж, милички! Hug Hug

Относно стаята - първият път бях сама, а вторият път бях с позната, която също преминаваше през този кошмар за втори път. Sad

# 106
danip, добре си го решила. От една страна е добре сам да се изчисти човек, но при положение че докторите ти казват, че може да се наложи пак абразио...ай няма нужда.

Antonelly, аз пък не съм чакала, никой не ме е питал...отидох с леко кървене, установиха че плодът няма сърдечна дейност и явно отдавна е била спряла, щото една там младша ли беше, стажант ли беше ...вика...ми има нещо тука ама...и докторът (Гунев от МД, който беше супер човечен и внимателен и впоследствие моята док каза че много добре е направил кюретажа...тоест нито е прекалил с остъргването нито е оставил нещо) ми каза, че отговаря на 9 г.с. някъде. Предполагам че се е било резорбирало ли не знам, щото 3 седмици да стои. Както и да е де, мисълта ми беше, че беше събота и веднага ме приеха за кюретаж...аз реших че е спешно и после се учудих, защо всъщност веднага ми го направиха...а минути преди да вляза за кюретажа почнах да се чистя.

Никито, съжалявам че се присъединяваш.

Шуше, честита месечинка на Дани с малко закъснение.

Деси, мила, да ти е жив и здрав малкия красавец. Предполагам не се съмняваш, че ще стане батко, рано или късно. А и честита нова работа...дано там да е по-добре...разкажи като имаш време.

Мечкони, Тони, Зу, Тед, Дони, Диони (добре се пак появила), Динора, Поли, Магнитче, Мари, Бобинка, Бейби, Дъгиччке, Биби...прегръщам ви всички. А който съм пропуснала, зло да го забрави.

# 107
Деси, да е жив и здрав малкия палавник! Много весели игрички и много късмет в живота пожелавам!

Хорозчо  Hug..и една за беб  Hug Mr. Green

Тони, третият ще ни е на късмет, скъпа, ще видиш!  Mr. Green Hug

Залавям се сега малко да поработя, но ще ми е трудно след преяждането с вкусната торта, с която Деси така безсрамно ни почерпи рано рано. hahaha hahaha hahaha

# 108
  • София
Деси,честита пета обиколка на слънцето Simple Smile)) Да ви е жив,здрав и умен!  Hug  bouquet

# 109
Деси, честит ти рожденник миличка, пожелавам ти за шестия рожден ден вече да го учиш как да държи братчето/сестричето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хорозе, така като ни изброи лелееееееее що народ сме тука Shocked

Новите момичета- желая ви много сили, защото само това ще ви помогне по- лесно да преминете през кошмара и се надявам да имате силно семейство до себе си, което да притъпи психическата болка...физическа почти няма...но каквото и да е- да се свършва по- бързо и с нови сили напред Hug Hug Hug Hug

Зузи и на мен днес не ми е производително Crazy

Дони, чакаме те на отчет нали знаеш!

Диони, вие подновихте ли опити?

Ох, поздрави на всички, дано не пропусна някой Hug

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 11:39 от tedd

# 110
Тони, честит ти рожденник миличка, пожелавам ти за шестия рожден ден вече да го учиш как да държи братчето/сестричето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зузи и на мен днес не ми е производително Crazy

hahaha hahaha hahaha

Тедче, ти си по-зле от мен днес, сестро  hahaha hahaha hahaha hahaha

Не на Тони малкия има РД, а на Деси!  Joy Joy Joy

# 111
  • Пловдив
Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името!   bouquet

Antonelly,  дано всичко мине бързо Praynig Praynig Praynig

danip,  кураж spoko

desisue, честит рожденник! Нека ти е здрав и много да те радва както досега   bouquet

horoze,  Hug Hug Hug

me4koni, как си  Rolling Eyes

tedd
, разбира се! Хубаво, лошо тук ще съм  Hug

zuzi_79 , тя от мен се зарази да знаеш  Joy Вторник ли е, сряда ли е хахахха  hahaha

# 112
Дони, кога е ФМ? Аз не, че не съм стиснала вече, но все пак да знам кога най-силно и болезнено да стискам  Mr. Green

А за заплеса - на теб ти е простено!!!  hahaha Тед да дойде да се оправдае  Joy Joy Joy

# 113
Деси-да ти е жив и здрав юнака и много да ви радва,а  за др рожден ден да го зарадвате с поне една сестричка Wink Wink  bouquet
Дони Hug Hug Hug-добре съм ,душка-големи притеснения имах аз относно тези съмнения за гестационен диабет/след обременяването с глюкоза се оказа че инсулина ми е доста висок....../-оказа се и че читав ендокринолог в Пловдив няма-съжалявам не искам да засегна никой-и направо няколко дни не бях на себе си от тревога-най-вече бебеко да е добре Praynig Praynig Praynig
Но в крайна сметка след консултация с др Бояджиева от МД-София и доц.Обрецова-нещата не са толкова страшни-ще приложим хранителна диета-с избягване на въглехедрати и  захарни изделия и така............
Само всичко да е наред до самия финал Praynig Praynig Praynig и разбира се след него Praynig Praynig
Уфффффффф...някой път може да му се пръсне главата на човек ooooh! ooooh! ooooh!

За всички Hug Hug Hug Hug

# 114
Мечи, успокой топката, защото ще те набия....макар и виртуално!  Naughty Mr. Green Не си пръскай главата, тя ще ти е нужна, повярвай ми! Mr. Green За Обрецова съм чувала много хубави думи и щом ти е казала, че няма нищо страшно и всъщност всичко може да се овладее с тази диета, то тогава дишай една идея по-лекинко.  Hug
Аз все пак съм ти стиснала едни леки палченца  Laughing

# 115
  • Пловдив
Зуз, ей сега от 14.30 съм  smile3557 Внимавай саймо да не си премажеш палците  hahaha

me4koni , съжалявам че си преживяла такива отрицателни емоции благодарение на "добрите" ендокринолози в Пловдив. За съжаление понякога ние си патим от такива лекари. Важното е, че си се поуспокоила и са ти назначили правилно лечение. Сигурна съм, че всичко ще е наред до самия финал и след него  Hug Hug Hug

# 116
ееее Зузи, ми като си мисля за Тони, обърках се Embarassed исках да я питам докъде е стигнала... Embarassed

заспала работа

# 117
Дони, чакам добрите новинки!  Praynig Hug

Тед, развеселихме се на твой гръб и всъщност ти благодаря, че се обърка  Mr. Green Хайде сега си спи пак спокойно и дълбоко  hahaha hahaha

# 118
Мечкони, не помня дали беше споменавала, но ако да, опресни паметта ми, защо са ти правили обременяване с глюкоза - поради наличие на симптоми или просто за всеки случай?
Някакво неразположение чувстваш ли от това. Имам чувството, че определени неща ако не се изследват, няма проблем, ако се изследват - има проблем.

Дони, стискам палци!

# 119
Horoze-не е имало предпоставка за изследването,просто док ми каза,че м/у26-28 г.с е препоръчително да се направи това изследване.Т.е взима се кръв на гладно,след което се изпива глюкозата и след това на 0,60мин и 120мин се отчетат показателите на кр захар и глюкоза.
Аз първият ден не успях-повърнах глюкозата Sick Sick Sick
Всъщност с хранителна диета и сила до успешен финал Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Като много съм благодарна на съфорумките,които ме насочиха към др Бояджиева от МД  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт