Кюретаж и забременяване след това - 22

• 32 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Дани, Hug Hug-честит рожден ден!
Нека всичко лошо остане зад гърба ти,а оттук насетне само здраве и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet

# 151
  • Пловдив
Изревах си що имах очи снощи  Cry Днес съм що годе по-добре емоционално. За съжаление може би от притеснение и някакви болки и тежест в корема си докарах, та сега и но шпа пия за всеки случай.  ooooh! Благодаря ви за куража! Ще се опитам да се държа и да се надявам на най-доброто  Praynig

zuzi_79, то тука няма и какво да се чете по въпроса честно казано, защото или е атворена до 12 седмица или не е. Дано да имам късмет и всичко да се нареди, ако ще и в последния момент  Praynig

nikitto, сигурно в други теми сме се засичали, но не и в мартенките, понеже не съм писала досега там от страхови съображения общо взето.

dioni, благодаря за милите думи. Навън бях уравновесена, но имаше момент, в който и ръцете ми взеха да треперят, сълзите ми потичаха без да мога да се контролирам. Знам, че всеки от тази тема за съжаление го е преживял и то не леко. Затова и страховете ни след това са много големи при всяка опасност... Дано наистина този път да успея до края  Praynig
Това за ЩЖ е много странно. да не пиеш други хапчета, които да влияят на действието на Еутирокса?  Thinking А иначе може да си забременееш и с високо ТСХ - опасност има след това от спонтанен аборт. Аз и при двете забременявания си бях с високо ТСХ - около 4, но въпреки това и първия път и сега роблеми правят други неща, а не високото ТСХ. Така че не отписвай опитите заради едно ТСХ  Hug

danip, честит рожден ден! И скоро мама  Hug Crazy  bouquet

# 152
Ох,мила Дони Hug Hug Hug-дано всичките ти тревоги скоро да изчезнат,дай  Боже всичко да е наред Praynig Praynig Praynig Praynig-наистина не знам какво да те посъветвам....а на първият преглед казваш,че нещо го е усъмнило,но не ти е казал....
Уффффф ooooh! ooooh! ooooh!-много Praynig Praynig Praynigслед две седмици да плачеш от радост Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 153
Дони, няма ли други лекари - пък върви попитай, да ти обясняват - случаи, примери, рискове , начини и т.н. Писано ти е да си майка и ще си , само бъди по-спокойна и позволи нещата да се наредят!

danip- Честит Рожден Ден Съдбата явно обича да ти поднася изненади, нека вече са хубави само.
Бъди здрава, никакви аборти повече и здраво дете през 2012, както и семейството ти да е здраво!

Днес ходих до АГ да си взема болничния и там , откъдето се вземат изписват бебета, на едно и също място в един и същи час. Изписаха едно малко буболече 2 кг и нещо. Беше в розово одеалце, а мене ми тръгнаха сълзите от умиление и го приех като знак, че и мен ще ме изпишат от там с бебе на ръце. Бебето се оказа на познат на мъжо, Родила се мъничка , но бързо наддала, не бях виждала толкова малко бебенце, но беше уникално сладка, нямам такива прилагателни да я опиша. Мъжо направо замръзна като я видя Simple Smile Беше вълшебно, поне 15 човека ги чакаха и така е размечтах  Blush Blush Blush Дай Боже всекиму такова щастие !!!!!!

# 154
Ох, скъпичка Дони, сърцето ми се къса като те чета  Sad Знам в момента какво ти минава през главата ooooh! Знам, че каквото и да кажа няма много голям смисъл и няма да се почувстваш по-добре. Аз също щях да изплача целия свят, ако имах подобно притеснение  Sad Няма какво да се лъжем, чакат те 2 напрегнати седмици, в които няма да успееш да се успокоиш. Но моля те, моля те, моля те, опитай да не стигаш до състояния, в които да трепериш и да се тресеш от нерви. В такива моменти аз си казвам, че съм безсилна и ще се случи това, което е писано. Така ми е една идея по-леко и някак това ми дава успокоението, че все пак горе има една звездичка, която ме пази и ме напътства и ще се случи това, което е най-добре.
Стискам ти най-силните си палци и се моля всичко да е наред и ВЯРВАМ, че ще е! Прегръщам те много силно!  Praynig Praynig Praynig

# 155
  • Варна
Ох, Дони, моля се всичките ти притеснения и тревоги скоро да изчезнат и да се наслаждаваш на растящото коремче. Praynig Praynig Praynig

danip, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 156
  • Пловдив
me4koni, за усъмняването не съм се изказала правилно. Това беше с първата бременност. Аз си отидох щастлива на прегледа, а док 30 мин не може да улови пулса, уж улови нещо накрая, но после мрънкаше, че по-малък бил ембрионът. А аз изобщо с такава чиста душа си питам няма ли да пускам изследвания, които се правят и въобще нищо лошо не ми минава през акъла. Каза ми "има време, ела другата седмица пак да те видя" и другата седмица вече нямаше тотално сърдечна дейност. Та сега така като ми се говори с половин уста и ми се казва да отида след седмица две направо изтръпвам  Confused

Antonelly, лекарят си е достатъчно добър според мен. Просто човекът се опита да не ме стресира, но аз като съм си подготвила урока вкъщи и съм информирана кое е наред и кое не няма как да ме успокои. Тя коремната стена или е затворена или не, а на видеозона се вижда ясно, че не е. Гледахме се и на 3Д и на 4Д. Всичко е въпрос на време и за съжаление нищо не зависи нито от мен, нито от доктора. Така, че чакане му е майката, но сърцето търпи ли...
пожелавам ти скоро, има няма година, и теб да те изписват с бебче на ръце (пък защо не и в розово одеалце) Hug

zuzi_79, както казах изревах света вчера за две седмици напред и днес вече се опитвам да се държа - пия кафе, пуснах си някакви сериали по ТВ-то и се разсейвам. Ще изкарам двете седмици и без нервни кризи, че все пак не е препоръчително. Пък и вие толкова кураж ми вдъхнахте, че даже и лека усмивка се прокрадва сега  Hug Hug Hug

toni_St
, дано! Прегръдки и на теб  Hug Hug Hug

# 157
  • София
Дани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и много положителни емоции  bouquet

Дони пожелавам ти след две седмици да подскачаш от щастие , като кравичката ти  Hug (нали е късметлийска  Praynig)
А относно ТСХ-то ми, доктора прекрасно знае какви съпътстващи лекарства пия - аспирин протект, омега 3 форте, идеос, глюкофаж, ФК и еутирокса. При мен наистина е супер странна ситуацията, защото почнах еутирокса при стойности на ТСХ-то под 3 и той взе да се вдига, но и  ФТ4 вече е на горна граница. Всичко е супер объркващо. Преди забременях при ТСХ 2,26 и високи ТАТ и МАТ и нещата завършиха зле, така че неискам и да мисля какво ще се случи ако забременея с ТСХ над 4. Знам, че има момичета забременели и родили при тези условия, но все пак всичко си е до организъм - аз явно не мога

# 158
Дони, не смяташ ли че не е уместно да се тревожиш щом като нещата просто са подложени на съмнение newsm78 искам да кажа, като плачеш не става ли по- зле ситуацията newsm78

# 159
  • Пловдив
dioni, дано  Praynig Даже и повече от кравата ще подскачам  Crazy
А твоето ТСХ верно е полудяло  Rolling Eyes Не мога да дам съвет, но мога да ти стискам палци да го вкараш в правия път най-скоро  Praynig

tedd, никак не плача днес. Както казах снощи се наплаках и за двете седмици.
Днес съм по-добре, благодарение и на подкрепата на всички тук  Hug Hug Hug
И за да не го мисля много си намерих занимания - направих кекс и чушки бюрек   chef А утре ще съм още по обнадеждена!

# 160
  • София
Благодаря на всички за пожеланията за моето момче. Hug
Дани, честит рожден ден   bouquet. Бъди здрава и нека скоро сбъднеш мечтата си.
Doni, неприятен е този момент, но лекарите понякога са твърде крайни и много често ни стряскат. Представям си как си се притеснила, но аз се моля и силно вярвам, че всичко ще е наред. Опитай да мислиш положително и ти.  Praynig Hug
Horoze,с теб сме правили кюретаж при един и същ лекар. Д-р Гунев е моят лекар , от 6г. ходя при него, той ми следеше бремеността и ми проведе раждането.
Аз днес бях на профилактичен преглед, взе ми цитонамазка и на 26-ти чакам резултата. Ще ходя на няколко фоликулометрии от ноември и ще се опитаме да се получат нещата по естествен път.
inka, леко раждане. Hug

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 00:17 от desisue

# 161
Благодаря на всички ви за милите пожелания !!!От вашите уста в Божиите уши както се казва! PraynigА и да ви се връща Laughing
Празника днес мина със съвсем скромно тържество-аз ,дреба и мъжо..така не е било от години ,но предвид обстоятелствата не мога да празнувам истински...Нищо ,догодина Laughing
Антонели,от цялото си сърце ти пожелавам една малка нежна дъщеричка Heart Eyes
Дони,ако искаш може да убиеш малко време и да прогониш лошите мисли на едно кафенце с мен LaughingВидях ,че си от Пловдив Wink
За сега не мисля да пускам никакви изследвания...лекаря ми каза да отида на преглед след като ми свърши първият цикъл.Препоръча въздържание 3-4 месеца,които аз разбира се съкращавам на 3 Laughing

# 162
Дани, Дони, и двете ми звучите добре! Само така!  Hug Hug Hug

Лека и спокойна нощ от мен!

# 163
  • Пловдив
desisue, ще си премажем палците от стискане през ноември. Дано ни зарадваш с добри новини  Hug Praynig

danip, може да заформими едно пловдивско кафенце. Мисля, че ще има и други желаещи.  Crazy

Лека мека  Hug

# 164
Дони,не се тревожи мила.Аз също си спомням,че след биохимичния скрининг ме викаха да проверят дали се е затворила коремната кухина,но не помня точно в коя седмица,ако искаш ще преровя архивите и ще ти кажа.Но не се притеснявай мила.Моли се на Господ всичко да е ок.Това което зависи от теб е да си спокойна,да не тревожиш бебчо с лоши мисли и да се отдадеш на приятни емоции.Не мисли въобще за нищо,не плачи,отиди на разходка,разгледай бебешки магазини,дори хапни някъде тортичка,за да му стане на бебчо сладко Heart Eyes И помни,че всичко ще е нормално Hug

Общи условия

Активация на акаунт