Любители на кучета-23

• 54 404
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
След като ви прочетох се замислям дали да не  минем и ние с нашия кокер на храна за големи, че е леко дебеличък. На 7 месеца е, каква марка храна бихте ми препоръчали?

# 76
# 77
  • София
Чери е страшно сладка!!! Нагушкай я от мен Hug

# 78
# 79
  • при него
Много сладко бебе Чери!  Hug

Стискам палци за Бъди и се надявам на добри новини!  Praynig Hug Hug Hug

# 80
  • Пловдив
И от мен  Hug Hug Hugза Чери, като плюшена играчка е Heart Eyes

# 81
Включвам се / малко късно/ за Адвантикса.Аз също го ползвам,но Лифи хвана бълхи една седмица след накапване ,без да съм е къпала .Сега се чудя какво да взема,защото моята позната ползва Фронтлайн,но пък той не предпазва от кърлежи. newsm78

# 82
Здравейте, дами.. Hug
Присъединявам се към вас с Тери - мъжко йорки, с което се сдобих вчера. Heart Eyes
Почти на 3 месеца и половина е и е мноого див. Непрекъснато играе.. през нощта ми дърпаше чаршафа. Grinning
Много е космат.. чак очите не му се виждат. Затова съм му сложила панделка, да свиква че и да не му пречи много козинката. Пускам само една снимка, защото непрекъснато е във движение и не мога да го снимам като хората. Laughing

Към два следобед ще ходим на преглед при ветеринар, за да се убедя, че всичко е наред с малкото пухче. Heart Eyes

# 83
  • София
Здравейте, дами.. Hug
Присъединявам се към вас с Тери - мъжко йорки, с което се сдобих вчера. Heart Eyes

Добре дошли в глутницата  Hug

# 84
След като ви прочетох се замислям дали да не  минем и ние с нашия кокер на храна за големи, че е леко дебеличък. На 7 месеца е, каква марка храна бихте ми препоръчали?

Изчакай, малък е още. Иначе Роял Канин са най-добрите!  Simple Smile

# 85
Благодаря, мацки  Hug
Тери е истински бонбон, дано се кротне, та да го снимаш повече и да го огледаме добре
Нещо ново за Бъди и Рошко?  Praynig

# 86
относно ,,кучешкия концлагер,,
включвам се  отново за да ви кажа че ,изпратих писма до 5-6 организации в България/толкова намерих/
но все още нямам отговор от никъде

# 87
  • София
Съмнявам се от писмата да има някаква полза...

# 88
много са сладки Тери и Чери  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Бебета Чери и Тери, са много сладички. Абе винаги съм обичала бебата кучета, как пък не измислиха някоя порода все бебета да са си  Heart Eyes

И аз храня кучето си само с Роял Канин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт