Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Малко размисли и страсти отново от мен...

Tuon, сега като видях и снимките на Kim Hyun Joong, които си показала и след като го гледам в We Got Married, се сетих и защо изтърпях Boys Over Flowers до финал. Извинявам се ако това не се хареса на много хора, сериалът верно е задължителен за всички, които в последните две години се запознават с корейските продукции, но за мен си беше пълна боза, дори като се замисля и Lee Min Ho не го харесах изобщо там, бледнееше ме и с онази абсурдна накъдрена коса.
Оставям с поредни и много приятни впечатления от начина на мислене на това момче/ мъж (на 25 години е все пак) Kim Hyun Joong, гледайки го в We Got Married. Права беше дането, когато написа в първият си пост тук (който помня много добре), че е много интересно да наблюдаваме нашите любимци освен в сериалите и в риалити шоута-та, които участват, и които за щастие в Корея са безброй много. Така можеш да разбереш много неща и за самия човек, извън ролята му на актьор, певец или шоумен. Приятно изненадана съм сега отново от Kim Hyun Joong и ако някой реши да гледа сериите в това риалити с него, може би ще разбере, защо го казвам. Много сериозно се отнася към всичко, което прави и дава всичко от себе си.

Същото усетих и с No Min Woo. Ролите му на красавчик ги видях - сладък, напудрен, чак накъртва в Gumiho-то и Pasta, но всичко това, докато не го видях в Midas и най-вече не го видях в Rock Rock Rock - най-великолепната му роля до тук за мен, дори това не е драма в 4 епизода, а филм и съветвам всеки, който все още не го е гледал да намери време за това. Точно това най-много ми харесва - моментът, в който ми преобръщат мнението и то с нещо наистина великолепно като изпълнение.
"Захарната фабрика" с невероятно изглеждащите корейски певци и актьори - по принцип винаги съм отворена за нея, приемам какво ли не, но когато изгледам и усетя нещо различно, нещо истинско... отсявам веднага.

Kim Hyun Joong ще снима още и още на екран (това е ясно), но искам вече след като виждам, че той може и има талант, сценаристите и продуцентите в Корея да не го забият отново в поредната ухаеща на рози тийнеджърска драма, при която майката да му навира в носа поредната недодялана главна героиня, а да развият таланта му. Защото от това, което виждам от него в We Got Married, мога само шапка да му свалям за начина на мислене и поведение.

# 136
  • София
   Аз още точа  I NEED ROMANCE, оле ,едва издържам, но ми е интересно как ще свърши!Главната героиня голям дразнител , дотолкова,че започнах да харесвам другата актриса, с големите устни, въпреки,че съм я сложила в списъка с неприятни актьори в естърн спирита. И пак "тънката червена линия",че колкото си по- дразнеща, глупава и пръдлива, толкова повече ти се лепят мъжете. ooooh!

# 137
В крайна сметка няма как да очакваме всички да са еднакво талантливи, но им го признавам правят всичко възможно да се усъвършенстват и то не само в една област.
Има го и онзи момент с правилната роля,песен,шоу. Моята да кажем болка е Micky Yoochun.Това момче на сцената е такъв тайфун,така се раздава и невербално се справя изключително добре, но в Sungkyunkwan Scandal си беше истинско дърво.Съжалявам, че го казвам, но само  с въртене на очи и преглъщане не става.Дали му беше рано за главна роля или толкова си може тепърва ще видим.Kang Ji Hwan пък съм се отказала да го слушам как пее .
Kim Hyun Joong съм го гледала само в Boys Over Flowers и в Mischievous Kiss, но и двете му роли бяха на темерут и "дърво", но сцената с цигулката в парка от BOF  ShockedТам го харесах и него и изпълнението му.

# 138
И мен точно този момент в BOF с цигулката ме "прищипа" към него, както и погледът му. За мен има невероятно излъчване!
Целувката се насилих да го изгледам само заради него. Още имам кошмари с Jung So Min от там и се опитвам да си припомня, кои точно от мозъчните ми клетки ме насилиха да го изгледам до финал, явно са тези, които са обработили информация само с код "Kim Hyun Joong".
За това ще очаквам с огромен интерес новата му роля. След като започна самостоятелна кариера като певец ще видим и тънкия момент с филмовата кариера в каква посока ще продължи.

За Park Yoochun имаш основание. Тепърва има да учи и той. Моята възхита от него се основава предимно на това, което прави като музикант, както и, че е голям симпатяга.
Скандала си го изкараха - Катеричката и Бясното.

# 139
Мда, оправихме на мъжо английския - dating и engagement Joy са различни неща.

Тъй споменаваният от вас Kim Hyun Joong и на мен ми е много симпатичен, доста е харизматичен, но като го видя с тесни панталони и откачам. (не трябва да носи тесни гащи туй момче Grinning)

# 140
Не носи, Малинарче, не носи, ама там преди повече от 2 години някоя аджума, която отговаря за стайлинга го е изтипосала такъв. Аз подозирам, че и същата аджума има пръст в онези умопомрачителни панталонки на Lee Min Ho, с които той се размотаваше в Personal Taste.

Виж го тук Kim Hyun Joong от преди два месеца... Направо си дрънка това момче, което все повече заприличва (особено физически) на мъж.

# 141
Компаниите им влагат толкова много пари в тях, че се опитват да ги изцедят до последно. Може би и затова ги карат да участват навсякъде където ги поканят - концерти, драми, филми, шоута. А това не винаги е успешно като с Kim Hyun Joong, Jung Yong Hwa, Park Yoochun, макар че последният се представи доста по-успешно в Ripley. От друга страна те са още млади и с подходящи напътствия може би биха могли да постигнат добри успехи, защото имат заложби. Много ми хареса едно изказване на мениджърите на MBLAQ,  което четох някъде, че момчетата получават много покани да се снимат в драми и филми, но за момента за тях ще е по-добре да се фокусират единствено върху музикалните си изяви, защото там са се доказали и са изключително популярни. И затова не приемат да се снимат в драми. Нещо подобно е и за Kim Soo-Hyun, който след Dream High на запитване дали няма да се включи и в музикалният бизнес отговори, че неговият стремеж е да стане добър актьор и иска да се фокусира само върху това. То на нас ни се иска да ги гледаме на колкото се може повече места, но идва момент, в който наистина ще трябва да изберат къде да вложат усилията си.

# 142
 Laughing

Какво да изгледам с него, като ми остане време.
Само че искам да е главна роля, и да е с добър финал Crazy

# 143
2в1, тогава да не се надявам моята страст Lee Joon да го видя отново скоро на екран? Лошо, лошоооо, а толкова добре се справя.

Аз ще изгледам сега филма Attack on the Pin-Up Boys (показвам го и с линка, от който го свалих с английски субтитри, ако някой прояви интерес), само заради участието на всички момчета от Super Junior.
Няма да ме изненада с нищо тази траги-комедия, но поне ще се посмея с глас и ще насладя на любима физиономия, която в момента набива крак в казарма (за справка: снимките), както и на Lee Donghae (в превод името му означава Източно море), Choi Siwon, Kim Ki Bum и останалите момчета от групата.

П.П. Малинарче, той друго освен BOF и Mischievous Kiss - няма. Така, че поемаш "целувката", за която аз по-горе се изказах не много ласкаво. Там приемах само кадрите с него и нищо повече.

# 144
rossonera, то има и бг субс за този филм цък.
А Lee Joon и аз бих се радвала да го гледам в някоя драмичка, че и не само него  Wink , но за сега не се очертава такъв шанс ............ освен, ако все пак не променят мнението си Crazy. А пък и все някога на такива boy-групи им идва краят, колкото и популярни и успешни да са. И тогава, тези които имат актьорски заложби  ще пренасочат приоритетите си към тази част smile3508.

Малинарче (вече си имаш нов ник Joy), rossonera вече ти го е казала, но и моето мнение е същото. Голяма мъка е тази "Палава целувка"  no, от последните продукции май само "Lie to me" може да му съперничи Tired.

# 145
Ок Hug
(тя и клечката малинарка ми я измисли една съфорумка, като ме видя. (едва жива съм) hahaha)

# 146
Тайна, аз се смях много с началото на семейния живот на екран на Kim Hyun Joong и Hwangbo. Самите те не знаeха кой са им избрали продуцентите, до момента на срещата. Тя го очакваше на летището, а той пристигна с куфар и когато я видя каза на продуцентите: "Мислех, че ще ми изберете някое по-младо и сладко момиче, не очаквах Hwangbo (която е с 6 години по-голяма от него)". След това в колата, когато той караше, тя му говореше на "ти", а той продължаваше на "вие" и я попита коя година е родена (предположи 1981 г.), а тя отговори "Не, 1980 г.", той отвърна "О, така ли?"   Laughing
Много смешна беше реакцията му и се чудеше как да замазва след това положението, като джентълмен.
Ще продължа да ги гледам, защото се побърквам от смях.

Шоуто с тези двамата го гледах отдавна, но все още помня, когато Kim Hyun Joong почти цяла вечер гони един комар и след това сподели, че го е направил, за да докаже, че е глава на семейство и може да защитава жена си. Joy Joy Joy Щях да умра от смях.

# 147
  • София
     Някой знае ли това от филм ли е и ако е, от кой, как се казва?

# 148
Предполагам, че е Cyrano Agency, макар и с различен плакат.

# 149
  • София
Предполагам, че е Cyrano Agency, макар и с различен плакат.
   Благодаря ,2в1! Ще го потърся някъде онлайн! Започнах и Swallow the Sun и ми е много интересен!

Общи условия

Активация на акаунт