Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 510
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Признавам си,че тръпна да не видя новина за казарма и Катеричката в едно изречение.На ТОР му е рано още и не го мисля.
Интересно ми е обаче какви са му трепетите на Bi Rain дни преди влизането,какво очаква, дали и как ще се промени, с какви хора иска да се срещне там ...такива неща.Само предполагам как се чувства - несигурен,изнервен,раздразнителен, но си е ново преживяване, пък и те държат на това,а и с такъв съсед.
За жени ли ще си говорим. newsm78
Shin Min Ah определено ми е любимка. rossonera, ти неведнъж си казвала,че Бясното и Катеричката изнасят Скандала, но аз бих добавила и Park Min Young . Също и Lee Ji Ah ми е сред любимките.И във Freeze ми хареса Son Tae Young
Сигурно изпускам някоя дама.
И музичка

# 691
Добър ден Simple Smile.

За мацки ли ще си говорим днес? Аз няколко пъти съм споменавала моите любимки, но нищо не пречи пак да го направя:
Jun Ji-hyun , Song Hye Kyo , Lee Ha Nui , Shin Min Ah , Kim Hye Soo , Kim Sun Ah , Yoon Eun Hye , Lee Min Jung , Ha Ji Won ,  Park Jin Hee , Kim Eugene , Chae Rim  Mr. Green. Доста са, но всички тях с удоволствие ги гледам на екран.

# 692
  • София
 Само една ми е любимка, другите или ги понасям или не ги понасям, но не могат да ми станат любими.

# 693
Съмнявам се да ги обсъждаме надълго и широко. Просто ако намине някой мъж да има и той с какво да изплакне окото. После се връщаме към същината  - сериали,филми и каквото ни хареса. Laughing
и тъй като реших да си сменя авчето попаднах на една забавна снимки с Big Bang

и доказателство, че ми държат момчето гладно и горкото кара на треволяк.Чак се замислям да му метна някоя пържола на скарата.

П.П.Днес съм в настроение за снимки Laughing

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 16:38 от Tuon

# 694
Park Min Young ми е точно една от 5-те от онзи другият ми списък, за който намекнах и мога да се обоснова надълго и широко защо, но не днес. За нея в Скандала не мога да кажа кой знае колко, защото освен че не я забелязвах между причина №1, причина №2 и причина №3, тя изобщо не ми блесна с игра. Върха и тоталното ми преобръщане в мнението за нея беше участието й в (за мен) най-рекламираната и пробутвана по всевъзможен начин отвсякъде екшън-боза на годината - City Hunter. Онази сцена с подводницата снимана в басейн... Е, не е само това, големи подигравки за мен като зрител отнесох от този набеден за екшън сериал, а невероятната супер сила от главната героиня, която с вдигнати ръце е 1.60 см., и тежи сигурно 40 кг., но без проблем тръшкаше кой ли не на земята...
Е, трябваше да напишат в афиша под името на сериала, че все пак ще гледаме и екшън с елементи на sci-fi, за да не остана учудена. Надълго и на широко ще обясня и ще се обоснова, но към края на годината, когато ще анализирам кои ставаха и кои не ставаха от продукциите през 2011 г. Извинявам се предварително на феновете на тази драма тук и почитателките на Park Min Young и Lee Min Ho, но за съжаление аз не мога да напиша добра дума. Това мисля, това и пиша. Ако и в да съм започнала азиатската си страст с този актьор в Тейст-а и да съм го харесала, макар че сега трудно бих си обяснила и аз защо, то вече съжалявам. Прекалено много рекламиран, прекалено много хвален, прекалено много показван, а аз не виждам доказателства за това, чисто професионално. Айде, да е музикант, певец, да го оправдаеш до някъде, но той е актьор и нищо друго.

Пристигам с една малко изненадваща новина от Япония, която прочетох преди малко в TokyoHive.

Yamashita Tomohisa и Nishikido Ryo са обявили днес, че напускат NEWS. Yamapi, както е известно се изявява доста като актьор и за това е решил да се съсредоточи върху актьорската и самостоятелната си кариера като певец. Nishikido-san пък е част и от още една група освен NEWS - Kanjani Eight и е предпочел да се съсредоточи само в работа с нея, освен естествено и актьорската кариера. С Nishikido Ryo си свалих наскоро последната му драма Zenkai Girl и скоро ще я гледам.

И все пак да си дойдем на думата, тъй като е петък, а в петък стават "чудеса" тук.

Петъчно се записвам с нещо, на което буквално се "облизвам".

Имам си една мечта - тези четирима корейски музиканти в група аз да събера. Римата не ми убягна.

Трима китаристи (които пеят страхотно) и един вокалист.

Трима с китара са в повече, за No Min Woo са барабаните, знаем негова тясна специалност (както китара, бас, пиано, цигулка и още, и още, но да не се отплесвам), Jung Jinwoon ще поеме бас-китарата, защото я умее отлично, а на Lee Jong Hyun оставям неговите любими 6-ет струни. И тримата изброени до тук могат да пеят великолепно, освен да свирят, но за вокалист избирам Chung Dong Ha.

Моята дрийм-група:

# 695
  • в мъжки прегръдки
Здравейте и от мен. Аз точно след като се оплаках тук, че не си намирам сериал който да ме държи будна докато го изгледам и си намерих точно два - The Man Who Can't Get Married и I Need Romance. Много ми бяха интересни и двата - и като сценарии и като актьори. Ji_Jin_Hee от The Man Who Can't Get Married съм го гледала преди това в Miss Kim Makes 1 Million и там не ми направи особено впечатление, но тук се справи доста добре с ролята. На моменти даже ми приличаше не на 40-годишен а на 60-годишен ерген. С тези пазарски чанти и с треперещите ръце беше направо уникален. Kim_So_Eun е моя любимка и съм изгледала почти всичко с нея, така че тук отново се радвах наприсъствието й. Yoo_Ah_In в първата серия само се чудех откъде ми е познат и после като се сетих кой е направо се шокирах тук колко детско излъчване има. А този сериал го е снимал след Strongest Chil Woo. Но се справи много добре с ролята си. Uhm_Jung_Hwa не е от любимите ми актриси, така че ще си спестя коментарите за нея.
За  I Need Romance мога да кажа само две думи - НЯМАМ ДУМИ! Който го е гледал знае защо.  Mr. Green

# 696
За  I Need Romance мога да кажа само две думи - НЯМАМ ДУМИ! Който го е гледал знае защо.  Mr. Green

Знаем, знаем, гледахме го още лятото.  Party Сега ме подсещаш да си пусна любимата 11-та серия, само заради тази причина - Choi Jin Hyuk.

# 697
моля,моля  Laughing City Hunter по никакъв начин не може да се причисли с елементи на "sci-fi".Да си имаме уважението, но там никога не биха позволили главният герой да отнесе пердах от мадамата,да се размотава с подобни дрешки и не на последно място да използват толкова  newsm78  (как да го кажа) долнопробни оръжия. Laughing
Друг е въпроса, че корейците не могат да достигнат китайските продукции от към ефекти.
Иначе сериала и на мен не ми допадна, но пък аз подобна тематика обичам да ми я представят на филм,а не да ми влачат епизод след епизод.

# 698
rossonera, веднага си давам кандидатурата за първи фен на твоята дрийм-група smile3521.

Предлагам и подкуп newsm47

На мен пък си ми хареса Хънтъра. С кеф си гледах ЛМХ в 20 серии и хич не ми пречеше кой го тръшка или пък какви оръжия ползва Joy.

martisun, аз изгледах The Man Who Can't Get Married доста отдавна и се чудех защо сериала не е от предпочитаните, дали заради липсата на превод тогава или защото не е ученическо-бозава драмичка. Но сега виждам, че се е харесала на доста хора, та явно са били буквичките. А за Романса си говорехме тук преди време. Дано да "повлече крак" и да се появяват повече такива сериали. Явно tvN както и OCN залагат на различното и са доста по-експериментаторски настроени от "големите" телевизии като гледам какви драми има в програмите им.

# 699
rossonera, веднага си давам кандидатурата за първи фен на твоята дрийм-група smile3521.

Ехххх, ние с теб кръвни роднини да бяхме, нямаше толкова често да мислим еднакво!
Мислех си, докато пишех поста си, да те попитам дали точно ти искаш да си първият фен на групата, поне да запиша и още някой освен мен, но си казах, че може би някой от членовете няма да ти допадне и да откажеш. А ти с какво ме изненадваш сега?  Party
Записвам те и още как. Ще имаш място на първи ред винаги на всеки концерт, както и възможност за срещи зад кулисите с всеки един от музикантите, във време което на теб ти е удобно.  Joy

Групата ми си има и име вече - ROCKOUT, част от името на Twitter акаунт-а на музикантът, който избирам за лидер - No Min Woo. Звученето е ясно - много китари, рок, но и мелодични парчета, с цел изпъкване отлично качествата на вокалиста с ангелски глас.

2в1, ти вече официално си фен на корейската рок група - ROCKOUT! Аз прибирам "подкупа". Ако има и други кандидати - правя записвания.  Laughing

# 700
Росонерка, за теб  newsm51

Дори и Freddie Mercury би останал доволен от такова изпълнение.

И с риск да досадя, още малко от страхотния Dong Ha
Jung Dong Ha - The Day
Jung Dong Ha Plays Guitar
Jung Dong Ha + Orchestra

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 22:07 от 2в1

# 701
Много, много благодаря! Каквото и да се каже за Dong Ha и неговият глас е малко.

И преди да изляза тази вечер, за последно се записвам с едно красиво парче от любимите ми изпълнителки жени - Davichi, заедно с друга моя много любима мъжка група - 2AM (4-мата имат страхотни гласове и за това постоянно са поставяни на първо място с най-добрите вокални възможности при мъжките банди). Крайното в дясно, високо и симпатично момче е моят басист от "новосформираната" ми днес група - Jung Jinwoon (в случая без китара, само с микрофон).

Малко досадихме с повечко музика тази вечер, но петъчно го раздаваме свободно, като в дискотека.  Laughing
Днес нищо не съм гледала, нямах и време, няма да гледам и сега. Утре вечер ще позяпам това-онова.

# 702
  • DE
Цитат
Jung Dong Ha + Orchestra
Такива изпълнения ме карат да се чувствам щастлива, че съм открила "Магията на изтока".
Благодаря за прекрасното начало на деня.
Това не помня да съм го пускала, но дори да съм предполагам  не пречи да му се насладим още веднъж.

Покрай случващото се с Биг Бенг напоследък доста ми горчи под езика. Така че да живеят съвременните технологии и интернет. Ако не бяха те, нямаше да можем да видим такива изпълнения.
За ведро начало на деня няма как да не споделя едно великолепие на червения килим.
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=5266
Джи-соп е прекрасен.
Давам линка направо към темата в Спирита, защото там са събрани на куп повечето добри попадения в облеклото, а има и доста любимци на които да се порадваме.

# 703
  • MJF
На The Man Who Can't Get Married му идва май реда при мен, отдавна съм го отметнала да е в списъка за гледане.
Аз разбира се, че проследявам и дами актриси. Но сега ме мързи да почна да им търся имена-снимки на тези които съм забелязала. Само на една корейска актриса помня името Ким Сун А. На мъж актьор едно не помня още, затрудняват ме още. Реално като съм гледала дамите в глевните роли по корейските сериали на моменти съм си мислела , че хич не им е леко особено ако са се захващали с "типичния" корейскосериален образ. Примери има редица, където дамите изнасят сериала на гърба.

Защо да сте досадили с музиката?! Напротив, разнообразната информация в различните аспекти на киното на  Магията на изтока е големия плюс на темата. Филмите отдавна са с част музика, мода,....

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 13:29 от 6o6ul4o

# 704

Страхотна песен от филма Classic. Ако сте в плачливо-меланхолично-романтично настроение можете да го изгледате. ББ Краят не е трагичен все пак Wink.

И същата песен само, че с превод на английски Kim Kwang Seok - That it wasn't a love that hurt too much. Изпълнителят Kim Kwang Seok е бил доста популярен през 80-те и 90-те, но и той, както много други, явно не е издържал на напрежението и се е самоубил през 1996г.

Като приключа с The Princess' Man мисля да си сваля Punch. Някой случайно да го е гледал, да каже някакво мнение? Не че няма да го изгледам, де ....... щом е с Joo Jin Mo Blush

Общи условия

Активация на акаунт