Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 488
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  2в1, липсва ми динамиката, напрежението, много приказки, умуване и разни обобщения, а да си призная честно и на Сексът и града не бях любителка, така и не можах да разбера възторга на хората от него.А да кажеш,че съм задръстена - не съм, не върви да пиша тука, но... Wink.Имаше един друг "Триумфът на червилата", той повече ми харесваше  Peace.

# 91
  • MJF
Can't lose и аз ще го гледам но като се натрупат епизоди , че сега имам почнати незавършили още . Ето днес е предпоследен епизод на любимия Scent Of A Woman.
 Thinking проверих този споменаван Kim Nam Gil и не съм го виждала в игра. Такава реклама му спретнахте, хм ще трябва да го проверя какво може.
Тайна, аз съм от изгледалите I need romance.Леко дамско сериалче. З корейски дами към 30-те и покрай тях е показана правотата на някои житейски истини, от сорта на уважавай/обичай себе си за да те ув./об. другите и т.н. без героините да са много душевно сложни  Simple Smile

# 92
  • София
   Мерси шошулчо, аз  съм повече по криминалните, ужаси, леко фантастика, обичам да ме държи в напрежение. Peace

# 93
  • София
Добър ден!

Eййй, nioba, появи се и ти!!! Хахах, как ме разсмя само с това, което си написала за Kim Nam Gil. Ох, отново ме сещаш и за него, аз едва му издържам, гледайки го на екран! Предполагам си гледала вече Portrait of a Beauty/ Miindo, щом споменаваш сцените с него там. Много красива любовна история, но и верно си е всичко, което казваш за него и сцените... Аз си прехапвах устата, когато го гледах. Радвам се, че съм те "заразила" с общата ни болест Kim Nam Gil. Да знаеш, че през април излиза от казарма и се започва отново.

Гледах, гледах. И Портрета и Любовниците...Мани, мани! Shocked Rolling Eyes #Crazy  В последния тези две обречени души какво преживяха..не е истина, просто Shocked Cry Много хот, много! Embarassed Значи от април тежки изпитания ни чакат ooooh!. Ще трябва да подсигурим мъжовете си наблизо, че иначе ще вием като котараците през март Embarassed Joy Ако се снима в сериали, няма страшно, но виж, филмите са друга работа Wink
Като ви чета се убеждавам /за кой ли път/, че не съм съвсем у  ред, защото в историческите им сериали много обичам да гледам битките, особено там, където са включени специфичните им бойни изкуства.А в Четирите бога за пръв път гледах Bae Yong Joon

Това е първата ми корейска любов. И той имаше палавички сцени в  April Snow. Embarassed Embarassed Heart Eyes Още помня колко време безуспешно търсих да гледам Хотелиер. Все не работеха линковете на нашите ширини. ooooh! Какво ли става с това момче сега Thinking

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 19:53 от nioba

# 94
606ul40, доста сериозни пропуски имаш до тук.  Naughty  Won Bin, сега и Kim Nam Gil. Да се поправиш в най-скоро време.  Joy
Резултатите (според мен) ще са много впечатляващи за теб на финал...
С Kim Nam Gil е задължителен последният му сериал, преди да влезе миналото лято в казарма - Bad Guy, както и филмите му.

nioba, ще издържим някак! Няма как.  Joy

Bae Yong Joon го гледах в Dream High и много ми хареса там!

# 95
  • MJF
rossonera , щом " цъфнах " при вас съм спокойна , че нищо интересно няма да изпусна от онази част на света в сферата на филмовото и музикалното творене  Laughing  Flutter Party

# 96
rossonera , щом " цъфнах " при вас съм спокойна , че нищо интересно няма да изпусна от онази част на света в сферата на филмовото и музикалното творене  Laughing  Flutter Party

Това да се чува! Аз за това се включих активно в "подаването" на новини - филмови и музикални от източния фронт. От всичко трябва да има, да се усеща изобилие и тогава зарибяването мисля ще е пълно. Всеки ще открие нещо и за себе си, нещо което да го пристрасти. Вдигна се и нивото, все повече и повече нови хора пристигат, което прави темата още по-интересна.
Хайде и отново нещо музикално от мен и засядам вече пред телевизора. Дъждът в Ню Йорк спря и ми започва дългата нощ...

Най-емблематичната песен на моите любимци от TVXQ/ DBSK/ JYJ - Mirotic

# 97
 Shocked Или сте извадили кристалните кълба или имате някаква свръхестествена интуиция (вземете да пуснете по едно тото)  Mr. Green. Споменавате за Bae Yong Joon и Won Bin, а пък аз току що прочетох, че има вероятност и двамата да се завърнат на малкият екран догодина с нови драми. Нищо не е потвърдено, но пък съм сигурна, че такава информация не се появява ей така от нищото. Остава ни да чакаме smile3508.

# 98
  • София
Shocked Или сте извадили кристалните кълба или имате някаква свръхестествена интуиция (вземете да пуснете по едно тото)  Mr. Green. Споменавате за Bae Yong Joon и Won Bin, а пък аз току що прочетох, че има вероятност и двамата да се завърнат на малкият екран догодина с нови драми. Нищо не е потвърдено, но пък съм сигурна, че такава информация не се появява ей така от нищото. Остава ни да чакаме smile3508.
Охоооо!   bouquet  bouquet От твоите уста - на продуцентите и режисъорите в ушите!!! Praynig Praynig Praynig
Няма как, като извадим тежката артилерия, да не изскочи поне заек от храстите! hahaha

# 99
Ядосвам се отново с дъжда, който вали в Ню Йорк и ми бави шоуто на корта...

Tuon, аз съм два дни преди 19-ти.  Grinning Виж обаче ако ми го "отстъпиш", аз ще сe навия да ти подаря и тримата от JYJ, за които искаше да ми "помогнеш" неотдавна.  Joy
Само за малко и само за Бясното. Няма как да ти го причиня да ти взема трита бонбона точно на РДен.
П.П колко време ще я ядете тази супа,а? newsm78

2в1, гнусничко ми се видя.Явно не съм им свикнала,но пък и те все намират с какво да ме изненадат. А с тази новина с  Bae Yong Joon и Won Bin само как ме зарадва Hug

nioba,  Four Gods ми беше първата корейска драма, а  Yong Joon ми е първата любов, но още не съм го преживяла Heart Eyes Blush

# 100
Won Bin е ясен той, радвам се, че ще видим отново Bae Yong Joon. Като се фърли да става бизнесмен си мислех, че ще ни забрави. Хотелиерът болитата са почнали да правят субки, но гледам че превода им се бави, май бяха стигнали до 7-ми епизод, ако не се лъжа.
Хайде, отивам да си пусна поредното епизодче на Черно и бяло. Усмихната вечер на всички. Simple Smile

# 101
# 102
Само дето не разбрах каква е тази българска музикална класация(БМК). Досега се рових из нета за БМК и такова чудо не видЕх. Има на разни радиа, но това не е национална музикална класация.  newsm78

ПП: Намерих го. Simple Smile http://www.popcore.tv/ - на първо място са. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 21:58 от didkapan

# 103
  • София
Само дето не разбрах каква е тази българска музикална класация(БМК). Досега се рових из нета за БМК и такова чудо не видЕх. Има на разни радиа, но това не е национална музикална класация.  newsm78

Във фейсбука имаше линк към класация и аз гласувах за тях, но сега и аз не мога да я намеря!

# 104
БМК е абревиатура на Българската медийна коалиция - може би най-голямата неправителствена организация в областта на медии/журналисти в България.
2в1 от кога я има тази песен в подписа,а?Ще се сетят.

Ето това си харесах от каталога на Икея.Поставка за лаптоп Grinning по-лесно ще си гледам в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт