Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 488
  • 733
  •   1
Отговори
# 105

БМК е абревиатура на Българската медийна коалиция - може би най-голямата неправителствена организация в областта на медии/журналисти в България.
То има и българска музикална компания, но след като го сложих в скоби след текста, който написах, мисля че стана ясно за какво става въпрос, нали. Wink А това, че първите букви са еднакви е просто съвпадение. Simple Smile

# 106
Грешката е изцяло моя, просто реших,че може да са свършили нещо  от коалицията,но нещеш ли не са. Blush
До колкото разбирам имат и телевизия Pop Core TV

# 107
  • MJF
Ех, току що изгледах 15-и епизод на Scent Of A Woman. Толко човешки корейски сериал изобщо не съм гледала. Соред мен това е по - скоро един дълъг филм разказващ една житейска ситуация от всички възможни гледни точки. Направо шедьовър, особено като отчета че е корейски сериал. Голямо браво на екипа.

# 108
За Can't Lose мога да кажа само хубави неща  Simple Smile. Само че не е комедия, каквото погрешно впечатление оставят промоционалните плакати, а и много хора смятат, че щом "Оска" играе, значи ще е шантава комедия. Сериала е много свеж и приятен, но и много реалистичен и сериозен, много добре балансиран без да залита в комедия или драма. Това са просто нещата от живота, както самия Yoon Sang Hyun казва, това в голяма степен е историята на родителите му и той е вложил много сцени и реплики от личния си опит. Аз мога да кажа, че също познавам лично такава двойка, някои неща съм ги виждала лично. Това си е филм за аджуми, не е някоя хлапашка захаросана история. Обичам репликите, харесва ми че няма някакви злодеи и пъклени планове, харесва ми, че е един различен сериал. Разбира се обожавам Yoonie оппа, но Choi Ji Woo нещо не ми харесва като излъчване и леко ми лази по нервите, но заради моя оппа ще я изтърпя.
Ето я и песента на Yoonie от сериала с някои много хубави кадри, от 5 и 6 еп.

# 109
laisla, благодаря за информацията. Аз Yoon Sang Hyun определено не го свързвам с  Оска. Първо го гледах в Exhibition of Fireworks, после в Queen of Housewives ...... и май всички останали негови драми Grinning, така че представата ми за него не е тази от Secret Garden Peace. А Choi Ji Woo, въпреки че я признавам като много добра актриса, ме дразни леко с нейният жален поглед на пребито, нещастно кученце, който ми се набива във всяка нейна роля независимо каква е тя. А съм изгледала повечето и от нейните драми излезли след 2001г.

Понеже започнах да гледам Queen of Reversals, след препоръката на някоя от вас (да ме прости дамата, че не мога да се сетя коя беше), искам да изкажа дълбокото си възмущение от мъжът на главната. Е, няма такова безгръбначно като него Rage box bash #Sniper. ББ Не стига, че е абсолютен некадърник с каквото и да се захване, че го манипулират две фльорци и той им се връзва, ами и има наглостта да предаде жена си, която въпреки, че не е идеална, определено не заслужава такова отношение. Дано младокът да му я отмъкне под носа  Twisted Evil.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 00:30 от 2в1

# 110
Снощи се ядосах от това, което се случи в Ню Йорк и реших да си пусна Koizora с Miura Haruma, за да ми премине поне малко. Не сгреших! Много добре ми се отрази този филм и историята в него, въпреки финала много земна и истински разказана история. Отново Miura Haruma ми затвърди мнението, което имам за него - невероятно талантлив и отличен млад японски актьор. Бъдещето е пред него! Чарът, харизмата, играта на екран - той ги притежава. Дори и с blonde hair имах отново Charisma Explosion с него на екран.

Тайна, сега ще те зарадвам.
Открих наскоро случайно този блог посветен на всички от A.N.JELL - новини за всеки един от тях, публикации, снимки, абсолютно всеки ден какво се случва с тях и последните им изяви. Нали сме A.N.JELL-холици с теб, стори ми се, че ще проявиш интерес, защото аз лично открих много неща вътре, също така звучи музика, която правят 4-мата. dani_mar спомена, че харесва страшно много Jang Geun Suk, значи и нея ще я пишем към A.N.JELL-холиците.
Аз от A.N.JELL си избирам китаристчето. Защо ли?  Grinning На Jung Yong Hwa му прощавам слабите изпълнения на екран, само заради музикалния му талант, с който най-много ме грабна, а и факта, че говори сравнително добре английски език, за разлика от много от колегите си (но пък и голяма част от песните на CN Blue са на английски...).

За "Добро утро" от мен поздрав с Kim Hyun Joong, за който днес разбрах, че му подготвят нова драма в началото на новата година.
Тръпна в очакване вече!

Kim Hyun Joong - Tony Moly

и нещо специално за Tuon...

Song Joong Ki - Ottogi Ramen

Tuon, не зная, мисля че дълго ще я ядем тази супа от водорасли. Виж с рамена може да опитаме по-бързо.  Laughing

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 10:56 от rossonera

# 111
  • DE
В разговора за Йонг-хуа се включвам и аз. На мен пък ми харесва как играе. И в "Ангелите" и в новия му филм ми е много симпатичен. Освен това изгледах и "Младоженците" с негово участие където е абсолютен сладур. Да не говорим колко талантлив музикант е. Новия сериал с негово участие(не помня как беше заглавието) честно казано изгледах само заради него и музикалните изпълнения. Главната толкова ми стана противна с лигавщините си, че предпочитам да не я гледам повече никъде. Та тъкмо съм на тема Йонг-хуа едно лайф изпълнение от миналогодишната новогодишна програма. Много любимци събрани на едно място. Дано и тази година концертите им са толкова страхотни, очаквам ги с нетърпение.

# 112
Lee Hong Ki каква прическа на опашчици е извадил!!! Уникалното хлапе.
За Jung Yong Hwa много доста да говоря и все хубави неща в музиката, която прави, но ми куца на екран и това е. Дори в Heartstrings за мен се представи много по-зле от снимания преди 2 години You're Beautiful. CN Blue ми бяха втората група, след SS501Boys Over Flowers луднах по Because I'm Stupid и Kim Hyun Joong), чиято дискография буквално погълнах за ден.

дането, добре ме подсещаш сега с клипа и за Kim Junsu от 2PM (не от JYJ, някой да не ги сбърка). Много добре пее и той, наскоро дори публикувах и негово trot изпълнение, но аз много му се радвам и така...  Blush  Laughing
Изобщо и двете суб групи 2PM и 2AM радват много и на музикална сцена и извън нея. За справка: Google.  Joy

# 113
  • София
     rossonera, много ти благодаря  Hug!Хубав е и ми харесва,че звучат песните за фон.Аз специално за тях четиримата нищо не пропускам, както казах създала съм си сигнализиращи мейли, а и във фейсбук ги следя, като хрътка! Сега добавих и МинХук. Следя и FTIslands i CN blue. Oнзи ден,като видях тази снимка,че чудех кой е с със Суки, след като започнах Защитата на боса, вече знам  Joy. Дането, а на мен Пак Шин Хе( не знам на бг така ли е, аз нали на руски все чета) единствена от всичките актриси ми харесва.Другите, дори и да ги харесам в някоя роля, никоя все още не може да ми стане любимка.

# 114
Oнзи ден,като видях тази снимка,че чудех кой е с със Суки, след като започнах Защитата на боса, вече знам  Joy.

Тайна, това е мъжът, който "погълна слънцето".  Heart Eyes Задължително трябва да гледаш скоро и Swallow the Sun с Ji Sung! В Protect the Boss го виждаш в комедийна роля - инфантилен, не особено умен, но в Слънцето ще го видиш в съвсем различна светлина, която ще те накара да му симпатизираш още повече. 2в1 ме посъветва за този сериал, а аз нали съм послушна и изпълнителна...  Joy
И ето мисля същото, което ми "намекнаха" за него, когато ме посъветваха да гледам и Swallow the Sun с него.

П.П. За CN Blue да добавя, че ще са подгряваща група на концерт на Linkin Park в Япония. Още едно признание за момчетата.

# 115
rossonera, като го гледам Joong-ki как си хапва и ако следващата реклама е на пържоли Rolling Eyes и тях ще ми се приискат. Laughing
въобще не вярвеаш Новак да обърне мача

За този, които наскоро гледа BOSS (забравих кой беше) ако му е харесал да гледа и втория сезон.

# 116
  • София
     rossonera , намерих го Swallow the Sun, до 22 серия е качен, но като догледам Романтиката, ще го започна. Благодаря!

# 117
  • Bilbao España
Мацката след мен защо си изтри коментара с онзи хубав тийзър на You're my Pet newsm78  Sad ? Я да си признае коя беше Mr. Green отивам да го търся, че да го постнем пак

Намерих го Simple Smile

smile3525  Признавам си аз бях!Нещо не ми се получават тези постове.Личи си че не пиша много.Дано да ми простиш  newsm51

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 12:45 от dani_mar

# 118
  • MJF
"Оска" от Secret Garden  и аз преди това съм го гледала в доста филми и го проследявам като актьор. Харесва ми, че се старае и търси как да е различен дори когато играе роли в подобни жанрове.

Съпругът на главната в  Queen Of Reversal и мен много ме дразнеше. Даже малко се чудех на сценаристите защо единствено този герой не го развиха да се промени малко, обаче оставен така непроменен е по-правдоподобен, има си такъв тип характер- изключително устойчив, грам непроменлив  ooooh! Малко дълъг е този сериал и дотяга да гледаш компромисите на съпругата по някое време.Този актьор иначе съм го гледала в поне още два сериала и също съм му фен на играта. Помня го в The Last Scandal-също от по-добрите сериали.  

Can't Lose  както го описвате ми звучи да е съвременен, житейски както Scent Of Woman, което ще е приятно ако е така за тези като мен.

# 119
  • Bilbao España

smile3521 Със сигурност може да ме включите към A.N.JEEL-холиците.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 16:45 от dani_mar

Общи условия

Активация на акаунт