Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 531
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • DE
Като говорим за Джунсу от Ту Пи Ем аз го обикнах от едно предаване, а чак след това се заинтересувах как пее. В "Безсмъртната песен" направи много добро участие. Общо взето там са събрани едни от най-добрите вокалисти и е много интересно да се чуят стари корейски хитове в нов аранжимент.

Като споменах "Безсмъртната песен" да ви пусна и друго прекрасно изпълнение на всеобщи  любимци. Хонки и Хичул(наложи се да науча всички членове на Супер Джуниър, дъщерята ме изнуди, за да може да ги обсъждаме)

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 12:50 от дането

# 121
дането, недей така, сърцето ми ще спре вече.  Hug Първо Kim Junsu, сега и други мои любимци... Kim Heechul и Lee Hong Ki. Хечу още не мога да го преглътна с тази казарма!!! Много ми харесва на мен, невероятен изпълнител и шоумен е, както и актьор. Двамата с Lee Hong Ki са много близки приятели, покрай участието им, за което говорих онзи ден в Good Daddy, в ролята на "татковци".
Щерката ти е напълно права! Джуниорите са задължителни в графа "Обичани" и аз самата се убедих в това. За това и си влача в подписа едно страхотно изпълнение на Хечу, много е добър в body language-а.  Joy А за корейския вариант на Lady Gaga - Lady Hee Hee, се знае по цял свят.  Laughing Открих, свалих, изгледах и трите турнета на Super Junior-ите - Super Show 1 от 2008/2009,  Super Show 2 от 2009/2010 и последното завършило тази година Super Show 3. Много са добри! Мноооогоооо! Не случайно са извършили истинска революция с небивалия си успех в Китай.

Излизат ми поздравления за "Happy Chuseok!" в интернет от корейските сайтове и се разрових преди малко...
В Корея следващите три дни се отбелязва един голям за тях празник - Чусок (Chuseok, 추석). Празник свързан с прибирането на есенната реколта, който се оприличава много на Денят на Благодараността в САЩ (който е винаги последния четвъртък на ноември). Корейците отбелязват този ден всяка година на различна дата според 15-тият ден от 8-мия месец на лунния календар (сложна работа за мен). Тази година той се пада на 12-ти септември (бел.ред. утре), но те получават допълнително и дните преди и след тази дата за почивни, т.е. 3 дни. Празникът се отбелязва семейно, със събиране на всички роднини, които си разменят подаръци. Естествено си похапват доста добре в тези дни традиционни корейски ястия, а за десерт се поднасят традиционни оризови кексчета.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 17:15 от rossonera

# 122
  • София
   Най-любимият ми Дарт Вейдър  Joy!

# 123
Мин Хо-то се бил сгодил за приятелката си. Crossing Arms (Ким Нана от Сити Хънтър, да не ровя да гледам как се казваше).

# 124
Мин Хо-то се бил сгодил за приятелката си. Crossing Arms (Ким Нана от Сити Хънтър, да не ровя да гледам как се казваше).

Къде попадна на тази информация? Корейската преса я чета всеки ден, но нищо подобно няма. 

# 125
  • Bilbao España
2в1 бих искала да се реванширам за вчера.Ето малко от кухнята на "You're My Pet" явно е било доста весело newsm62

# 126

Къде попадна на тази информация? Корейската преса я чета всеки ден, но нищо подобно няма. 

Мъжо ми каза, ще го питам.

# 127
Излезе новина преди две седмици, че двамата са заедно, срещат се, но не и че са сгодени. Не вярвам да си вкара такъв автогол Лъ-Мъ-Хъ-то още на 24 години и преди казарма.  Laughing

Аз се забих да гледам епизоди на We Got Married. дането ме подсети днес със споменаването на сериите с Jung Yong Hwa. Първо обаче си пуснах епизодите с Kim Hyun Joong и Hwangbo.
We Got Married е реалити шоу, в което две популярни звезди от шоубизнеса в Корея "на екран" се женят, правят сватбени снимки, представят се на родителите си, живеят заедно и т.н.
Много е забавно.
От малката част, която успях да видя с Jung Yong Hwa - той много ми хареса. Отпуснат и естествен.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 17:16 от rossonera

# 128
  • София
    Yonghwa е прекалено хубав за Seohyun! Има нещо неприятно във физиономията и, големите бузи ли или сближените и очи, не мога да определя, но ми е неприятна. Прилича ми на лисица. Извинявам се на всички,които я харесват, за моето мнение.

# 129
   Yonghwa е прекалено хубав за Seohyun! Има нещо неприятно във физиономията и, големите бузи ли или сближените и очи, не мога да определя, но ми е неприятна. Прилича ми на лисица. Извинявам се на всички,които я харесват, за моето мнение.

И аз мисля същото, Тайна.
Безлична ми е и се чудя как се е напънал Jung Yong Hwa да "играе" така добре сцените с нея.
Много ми беше смешно, когато той сложи да вари сладки картофи, но заспа. Водата извря и загоряха.  Laughing

# 130
  • София
   Ама във фейсбука, и на двамата , на реалните им профили пише, че са обвързани един с друг. newsm78  Aaa, вече не пише, на втория му профил, но на първия пишеше.

# 131
То много неща пишат из интернет пространството, въпроса е до колко може да им се вярва. Особено на тези профили във Фейсбук, Туитър и други подобни no.

dani_mar, нищо не е станало, не се притеснявай Hug. А това второто клипче явно е от снимките за плакатите. Големи са сладури, но пък и аз си харесвам мацката от предишните и роли.

Вие си говорите за корейците, но аз днес се порових при япончетата и останах леко впечатлена от това, че сладките до преди време момченца, май са започнали да заприличват на мъже newsm09  (Ямапи, Огури, Каме, Джин)

# 132
Тайна, аз се смях много с началото на семейния живот на екран на Kim Hyun Joong и Hwangbo. Самите те не знаeха кой са им избрали продуцентите, до момента на срещата. Тя го очакваше на летището, а той пристигна с куфар и когато я видя каза на продуцентите: "Мислех, че ще ми изберете някое по-младо и сладко момиче, не очаквах Hwangbo (която е с 6 години по-голяма от него)". След това в колата, когато той караше, тя му говореше на "ти", а той продължаваше на "вие" и я попита коя година е родена (предположи 1981 г.), а тя отговори "Не, 1980 г.", той отвърна "О, така ли?"   Laughing
Много смешна беше реакцията му и се чудеше как да замазва след това положението, като джентълмен.
Ще продължа да ги гледам, защото се побърквам от смях.

# 133
  • София
   Не съм гледала всичко, само клипчета в ютуб гледам, и то тези ги видях заради Jung Yong Hwa. 2в1, аз не вярвам на всички профили, но на Jung Yong Hwa му вярвам, а от там, той ги беше дал, намерих и на другите ангелчета истинските профили. То едно,че не са само с по един профил, друго ,че сума ти народ се представя за тях, но едно туркинче искаше от Jung Yong Hwa да и докажел,че е истинския и той се беше ядосал много.Написа,че му е омръзнало и ако още веднъж го попитат истинския ли е, ще блокира всеки, който го пита.

Ето един негов албум: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.111757882254087.18281.1 … 286663&type=1

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 18:13 от Тайна

# 134
За Oguri Shun и липсата на момчешко излъчване го усетих в Juui Dolittle ,а снимките с Kim Hyun Joong  съвсем се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт