Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 600
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • MJF
2в1  Hug чудесен клип, не бях "зацепила" до сега, че Ким Сун А има  танго и  с Cha Seung Woo.  Ммм точен тайминг за мен имаш  Heart Eyes.
В Scent of a Woman се подгответе за много приятна музика, включително и чувствени танга.
Тайна , за смях си беше повода.

# 166
Саундтракът на Scent of a Woman, докато вървеше сериала го свалих, песните се пускаха паралелно. Наистина има страхотни попадения, но Kim Junsu мен ме оставя без дъх, докато слушам You're so Beautiful. А онзи ден преди да излязат тази седмица и финалните две серии на сериала, излезе и песен на Kim Sun Ah и Lee Dong Wook. На мен изпълнението им не ми хареса, въпреки че разбрах, че двамата се изявяват и като певци от време на време.
За корейците вече започвам да мисля, че са или най-пеещата нация в света или просто всички, които могат да пеят се показват на екран. Както каза и героят на Eunhyuk от Super Junior в Attack on the Pin-Up Boys: "Колежите вече приемат студенти, които са добри само в пеенето и танците."

Ето и песента на Kim "Xiah" Junsu от TVXQ/DBSK и по настоящем член на отделените като трио JYJ.

Kim Junsu - You're So Beautiful

# 167
  • София
Здравейте, дами! Наистина много пишете, брей!  bouquet  bouquet Аз пък искам да ви запозная с новата си корейска любов Joo Sang Wook

Мернах го в Кралицата и толкова ми хареса, че веднага потърсих какво друго има с него да гледам. В Кралицата не играе главна роля, но е много сладък с брадичка и без брадичка Heart Eyes
City Hall не съм гледала още, но е на дневен ред /с още толкова други ooooh!/ , а Палавата целувка изобщо не можах да го изтърпя,стигнах само до пета серия с прескачане и го зарязах. Същото почти се случи и с Моята принцеса. Там толкова любимият ми Song Seung Hun не можах да го изгледам в ролята на пресметливия наследник и това си е! Rolling EyesХубав ден и приятна филмова вечер ви желая Hug

# 168
  • MJF
rossonera , You're so Beautiful в допълнение с моментите когато звучи в сериала ще ти донесе цял низ още емоции- от стягане за гърлото до ведрост. Дуета от сериала на двамата главни и на мен от първи път не ми хареса, но сега след като я чух 3-4 пъти във филма ще си я сваля, допадна ми след повторенията.
 Laughing с тази караоке традиция, може и всеки втори кореец да може да пее  Joy

nioba, веднага  се разписвам  като конкурентка за   Laughing Wink Joo Sang Wook. Забелязан отдавна. Но в жанровете , които гледам не е с много участия, за моя жалост. Харесва ми как играе в това , което съм гледала. Чакай сега Joo Sang Wook се появява и в "Моята принцеса" в един епизод за 3-4 минути  Mr. Green обаче не знам в кой точно, но във втората половина на сериала.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 14:23 от 6o6ul4o

# 169
.................. не бях "зацепила" до сега, че Ким Сун А има  танго и  с Cha Seung Woo. ..........................................

Ооооо, тя има още едно с Рейн newsm08

Ама и вие сте едни дразнители Rage, с това напомняне за Scent of a Woman дали ми е лесно да изчаквам. За сега се утешавам с Park Shi Hoo Whistling. А пък и секретарят му много ме кефи, един такъв вечно сериозен, компетентен по всичко и хич не си поплюва, когато трябва да постави шефа си на място Joy

Joo Sang Wook си заслужава да се гледа в Giant и в Thorn Birds Wink.

# 170
  • София
nioba, веднага  се разписвам  като конкурентка за   Laughing Wink Joo Sang Wook. Забелязан отдавна. Но в жанровете , които гледам не е с много участия, за моя жалост. Харесва ми как играе в това , което съм гледала. Чакай сега Joo Sang Wook се появява и в "Моята принцеса" в един епизод за 3-4 минути   Mr. Green обаче не знам в кой точно, но във втората половина на сериала.
Няма де се скубем, нали? Joy Joy Joy Може и да се е появил, но аз не съм разбрала hahaha

# 171
  • MJF
nioba, Park Shi Hoo къде го гледаш със секретар? Сега го гледам в The Princess' Man.
Дай по един косъм обмен и мир  Joy

# 172
  • София
   Swallow the Sun го търся на руски,чакам да ми зарежда бавно,спира ми непрекъснато, няма ги всичките серии, мъкаа, а го имало във vbox-a, целия качен  ooooh!.Само където аз, изобщо съм забравила за vbox-a  Embarassed, мислех си,че съм изгледала всичко там, пък и свикнах да гледам цели сериите. Виждате ли ме колко съм загубена.

# 173
nioba, Park Shi Hoo къде го гледаш със секретар? Сега го гледам в The Princess' Man.
Дай по един косъм обмен и мир  Joy

Не го гледа nioba, аз го гледам в Queen of Reversals Wink.

# 174
  • София
Дай по един косъм обмен и мир  Joy
Joy Joy

Не го гледа nioba, аз го гледам в Queen of Reversals Wink.

Ниоба гледа Joo Sang Wook в Queen Seon Deok Grinning Все кралици hahaha

# 175
Връщам се преди малко и "О, радост!", някой е започнал да отдавна с голяма скорост Joomoonjin и почти съм го свалила вече. Ще видя и Kim Ki Bum...

Днес са качили с отлично качество споменатия от мен онзи ден нов телевизионен филм с участието на Lee Hong Ki - Noriko Goes to Seoul. Бързо действат - филма беше излъчен в събота вечер, а днес вече всеки може да го гледа.
Свалих го (естествено), но английски субтитри - нот ъвейлъбъл. Ама много найс ми става, когато прочета това, но какво да се прави. Успях да прегледам една част току що, т.е предимно стоп-кадър при появата на Lee Hong Ki и отново това хлапе (което виждам, че започва да се превръща и той малко по-малко в мъж) не разочарова на екран. Ще чакам тези дни субтитри и го ще го изгледам. Задължително.

Lee Hong Ki - My Love By My Side (Immortal Song 2)

# 176
  • София
   Страхотен филм е Swallow The Sun , ще ми се някоя наша телевизия да го купи, да видят хората какво е истински сериал. Още съм на 12-та серия, надявам се да не ме разочароват до края!

# 177
Добро утро от мен с любима песен на Boohwal от албума 25th Anniversary Retrospect I (2009).

# 178
Добро утро kaffeetrmker_2.

Страхотна песен smile3525 ........ и не по-малко страхотен вокалист Wink

Нещичко за nioba - Joo Sang Wook, с любимката на Тайна - Park Shin Hye, които участват заедно в драмата Kimcheed Radish Cubes.

А човек като види двама такива доктори ............................ чак да му се прииска да се разболее hahaha (макар, че със сигурност не ви го пожелавам)

# 179
  • DE
Добро да е и от мен. Мен нещо ме е налегнала меланхолията. От снощи слушам само балади и нещо ми влиаят на настроението. Хайде и моя любимец да ви попее.

Относно песента на Росонера точно нейното изпълнение ми навя тъжните мисли. Но това не пречи да е прекрасна.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 09:57 от дането

Общи условия

Активация на акаунт