Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 604
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро kaffeetrmker_2.
Нещичко за nioba - Joo Sang Wook[/i

2в1, много благодаря!За теб

Тук някой започва да ревнува Mr. Green Grinning Heart Eyes
Изгледах моята Queen Seon Deok най-после. Много тежка драма пак, много жестока любовна история и трудният избор между повелята на  дълга и зова на сърцето Cry Cry CryСтрахотна игра на Kim Nam Gil Heart Eyes

# 181
Ейй, че тихо тук. Аз бях много заета днес и си мисля, че като се върна ще има да чета, чета, чета...

2в1, песента ми е любима от посочения албум и за това я споделих сутринта. Boohwal ги погълнах и тях от-до с цялата им дискография, за която и ти ми помогна много, когато ми даде онзи линк от руския сайт. Открих наскоро и последните три техни албума, които ми липсваха. Chung Dong Ha има невероятен глас!
Завърших снощи Runway Beat. Много приятен японски филм и отлична игра на Seto Koji, за който говорих онзи ден. Тази вечер съм предвидила Akai Ito (2008) (филма, а не сериала) с Mizobata Junpei, за който също говорих и представих наскоро. Така си ги въртя добре - по един епизод вечер от корейски сериал и един японски филм.
Сега покрай празнуването на Чусок-а в Корея е тихо... Няма кой знае какви новини, нищо интересно.

Да ви пусна за финал тийзър на една реклама, която се очаква да излезе скоро. Песента към нея ми е страшно любима и се зарадвах, че са я използвали - The Searchers - Love Potion Number Nine.

П.П. Мен ме очаква много тежко футболно изпитание тази вечер, като гост на Барселона в ШЛ и май, май отново ще съм разочарована. За това ще се утешавам с японски филм. Те ми действат добре.

# 182
  • MJF
 newsm78 хм мислех сега да гледам The Princess' Man 17-и епизод, обаче никъде не е качен. Да не би заради корейския празник да е отпаднал от програмата? Protect the boss също по това време го качваха вече. Да не би аз да съм в грешка  Laughing но с такава сигурност седнах че ще гледам 17-и епизод.

# 183
Някой май обърка дните Joy. Днес е вторник, не сряда, когато излъчват The Princess' Man  Mr. Green.

# 184
Същото се отнася и за Protect the Boss.

6o6ul4o, случват се такива грешки.  Laughing

# 185
  • MJF
 Mr. Green Joy оххх видно е , че не е на добре мойто кордрамафенство  Joy. Поне ми показахте причината  Hug  bouquet а не  да проверя пак след час.
2в1 , кога всъщност излъчват The Princess' Man? Миналата седмица с тези цели 3 епизода тотално обърках кой кога  Laughing къде.

# 186
Между другото навсякъде по сайтовете обявиха, че заради празниците може да се позабавят с качването на новите серии и субтитрите.

Една много нежна песничка, на която попаднах, в изпълнение на Kingоne Wang (Mars, Devil Beside You, Silence, Why Why Love, Black & White ......)

6o6ul4o, по принцип го излъчват в сряда и четвъртък от 21.55, Сеулско време.

И малко новинки........

В понеделник започва излъчването на новата драма Poseidon.
А вече стана известно и коя ще е следващата след нея  Crazy. Това е медицинската драма Brain, в която в главните мъжки роли ще видим Jung Jin Young , Lee Sang Yoon  и Lee Hyun Jin. Каста привлича още от сега вниманието на публиката с акадимичния си  background. Първите двама са възпитаници на Сеулският университет, който се смята за най-добрият в страната, като първият е завършил литература и езици, а вторият учи физика. Третият, който наскоро видяхме в ролята на Ki Young, страхуващият-се-от-сцената-певец в Heartstrings, учи индустриална икономика в университета Joongang. И още нещо интересно за мен - Lee Sang Yoon и Lee Hyun Jin са били модели за небезизвестният Andre Kim

И накрая ..... един от любимците тук  Song Joong Ki ще се снима в нов филм Wolf Boy. Негова партньорка ще е Park Bo Young, с която са добри приятели и са участвали заедно в озвучаването на Rio за корейската публика.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 22:33 от 2в1

# 187
Сега се включвам по нощите, но да се похваля / Laughing/  - почнах IS. Бях със огромни резерви, но сериала е чудесен. И както се случва с над 50% от сериалите, които съм гледала гледам на един дъх качените епизоди, стига се до развръзката и БАМ превода секва, епизодите стоят на RAW.  Rolling Eyes
И тук  си позволявам да отбележа какъв хубав батко е Daito Shunsuke, направо нямам сили да затворя страницата  със снимките му Laughing

# 188
Простете спама, но как се слага текст като спойлер, скрит Embarassed

# 189
  • София
Простете спама, но как се слага текст като спойлер, скрит Embarassed

Тук не става като спойлер, няма такава опция, пишеш в бяло, избираш си го от цветовете! Peace Но да знаем,че има бели букви,преди тях пишеш,ама да се виждат ББ и после текста в бяло.

# 190
  bouquet

ББ
Много ти благодаря

# 191
  • София

Моля! Няма за какво! PeaceКойто иска да чете спойлерите в бяло, си маркира с мишката и чете, който не иска, ги подминава!Аз лично винаги чета. Joy

# 192
  • Пловдив
Добро утро!
За хубав ден,една от песничките,които ми направиха впечатление в сериала Black & White Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=W9FBY4ZlomU
Искам да изкажа и възхищението си от Вик.Страхотен актьор е,с невероятно излъчване.Влиза ти под кожата  Crazy А ей тази комбинация,мога да я гледам дълго време  Laughing

# 193
Тя комбинацията е убийствена, но колкото и да харесвам Вик не мога да не отбележа, че тук Марк не му отстъпва и на косъм. Да не говорим пък, че най-горещата секси сцена във драмата е именно на Марк, а не на Вик   newsm53.

Който не е гледал Black & White и не обича да се спойлва да не отваря следващият линк

alert Спойлер alert

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 11:05 от 2в1

# 194
Добър ден!

Не успях да гледам нищо снощи, имах радостни емоции на терена и забравих за японците. Днес обаче ще ги изгледам.
Tuon да стяга куфара за Лос Анджелис, че нейния любим заедно с Корейския военен симфоничен оркестър ще изнесе 5 концерта в Калифорния между 20-25 септември.
Едно друго войниче излиза днес с послание към феновете си по случай Чусок-а. - Kim Heechul - Chuseok message

2в1, имам едно питане...

49 Days го бях започнала (само първа серия) поради една-единствена причина - гледаше ми се след "агашито" на Yoon Sang Hyun отново нещо с Jung Il Woo, но ми дойдоха в повече "небесните" истории и го спрях. Струва ли си да го продължавам? Или да се напъна само заради удоволствието да гледам като небесен пратеник Jung Il Woo.
Iljimae му идва реда, та се чудех след него какво да предвидя за гледане, или направо така и така ще съм започнала да изгледам и The Return of Iljimae, който е точно с Jung Il Woo. Правя си програма и събирам мнения.

Сега слушам B2ST и се радвам на мaknae-то им Son Dong Woon.

Общи условия

Активация на акаунт