Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Не, изгледала съм само всички серии с Kim Hyun Joong, а с Jung Yong Hwa стигнах до 22 серия и спрях. Ще го продължа, но не зная кога. Нямам никаква представа за другите двойки в шоуто.
Днес четох нещо интересно за Lee Joon освен, че обича да яде абсолютно всичко и изобщо не е притенциозен към това, което ще му сервират, стига то да може да се яде и да не "мърда" (и той като мен, аз опитвам всичко, което ми сервират), се оказа, че с Jung Yong Hwa двамата са много близки приятели от деца. Израстнали са заедно.

Всеки момент очаквам да качат Deep Rooted Tree и да видя Song Joong Ki с мустаци. Видях преди малко скрийншотове от първа серия излъчена преди няколко часа и ми е интересно да видя Катеричката отново на екран в исторически сериал.

Edit: ББ: Deep Rooted Tree започна много "ударно" с приличен брой убийства, насилие и много, много рев. Song Joong Ki както винаги (нямах нужда от субтитри, за да усетя героят му) на висота. Страхотна игра!

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 20:27 от rossonera

# 661
  • MJF
Виждам, че срядата ни остава за текущо гледане на нас с rossonera   Laughing, моя току що го качиха и гледам вече. Да  взема и аз да пробвам  Deep Rooted Tree , свикнах по 2 да са сряда-четвъртък  Laughing

# 662
didkapan, тъкмо влизах да те питам за "Love 2000" с  Такеши.Дали случайно знаеш къде мога да си изтегля OST-то,моите опити да го издиря с работещи торенти се оказаха напразни.Вярно,че е старичък сериала Sad
Самият филми ми хареса- имаше шпионска история,интрига,любов,драма,напрежение,развръзка, която не очаквах и ме изненада - къде приятно,къде не, но пък ми хареса. Laughing
Обаче нещо съм изпуснала, защото не ми стана ясно кога го направиха това дете Rolling Eyes

Да знаеш, че цял час търся OST-a на Love 2000 и за намирането... намерих от доста места за теглене, но или искаха регистрация, или да се инсталира странен плеар. Simple Smile Затова ето ти едно място откъдето ще си изтеглиш 2 от песните (има линкове ще видиш). Ето Yesterday and Today и Future от друго място. А това, което намерих е, че всъщност Future и Forbidden Love са една и съща песен. Поздрав и за всички останали!

А, аз си мисля, че бебето го направиха, ББ когато останаха насаме 2-рият път в мотела. Simple Smile

О-о-о и между другото, докато ровех за ОСТ-а попаднах на този сайт, има доста интересни неща. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 21:32 от didkapan

# 663
didkapan,да знаеш,че много,много те обичам. Hug

# 664
С пожелания да сънувате ангелчета от мен - едно японско и едно много сериозно корейско ангелче. Аз ще сънувам друго - попаднах съвсем случайно на всички фотосесии на "Джонитата" и на Mukai Osamu за AnAn и съм...  ooooh!  Blush

# 665
  • София
  Ето и от мен едно ангелче!

# 666
  • Пловдив
Добро утро!  Coffee
Вчера си свалих и прегледах първа серия на Vampire Prosecutor.Вампирско,криминално и фантастично сериалче,комбинация,която много обичам!Но на корейски не разбрах кой знае колко,така че ще чакам руски субс.  Wink
2в1, Hug Ще чакам и Padam Padam! Причината е ясна - Jung Woo Sung. Mr. Green
Хайде и една песничка от ost-а на 200 Pounds Beauty за добро настроение днес http://www.youtube.com/watch?v=a_y2-HCumeQ&feature=related

# 667
Ах, аз едва дишам... Какво щастие ме очаква след 31 октомври.  Party Продължавам да отброявам дните... 25, а утре 24, след това 23, 22, 21...

Днес излязоха и тийзър-и на Flower Boy Ramyun Shop, а когато видях Jung Il Woo и Lee Ki Woo - не мога да си намеря място. Ще се готви, ще се яде и за капак двама невероятни мъже! Май се очертава като есенната ми драма този нов корейски сериал.

Lee Ki Woo - Flower Boy Ramyun Shop Teaser 2

Jung Il Woo - Flower Boy Ramyun Shop Teaser 3

П.П. Ще ме извините, че отварям тема точно тук, но тъй като се изявявам в българското интернет простраство само в този форум и само в тази тема, не мога да не отбележа една новина, която днес рано сутринта много ме натъжи... Отиде си един велик човек, гений, променил и оказал влияние върху мен, моето мислене и начин на възприемане на света, който ме заобикаля - Steve Jobs.

# 668
  • София
   И аз бях шокирана, като чух сутринта!Да почива в мир душата му! Flowers Rose Flowers Rose newsm17

# 669
Жалко, че все по-малко се пише в темата ни...

Аз все пак да поддържам малко духа, ще се разпиша.

Тайна, виж какво те очаква съвсем скоро. Изобщо и тримата ти любимци всеки ден ни изненадват с нещо ново - неуморни са.

Днес четох, че Seohyun е записала дуетна песен с Donghae, която ще излезе на 11 октомври. Снима се в We Got Married с Jung Yong Hwa, наскоро стана рекламно лице и на The Face Shop и засне онзи ден нова реклама с Kim Hyun Joong, а днес чета поредната новина за нея с поредният МОЙ ЛЮБИМЕЦ - в случая Donghae.
Явно много добри мениджъри има девойчето, щом успяват да го уредят с все отбрани младежи.

Днес от сутринта се присетих за една от любимите ми японски драми - Regatta. Това беше една от първите ми японски продукции, тук харесах и Hayami Mokomichi, Matsuda Shota и Aibu Saki.
Преслушах си отново и саундтрака на сериала, който е на Ooshima Michiru и най-вече едно от любимите ми парчета от него - Itsumademo (думата се превежда - завинаги).

Търсих в тубата, но не открих мелодията, за това набързо направих един съвсем простичък клип, който качих, колкото да я чуете, за да знаете за какво говоря.

Ooshima Michiru - Itsumademo (Regatta OST)

# 670
Аз нямам много време за гледане. 11-те епизода на "Love 2000" ги влачих почти седмица.Карам го предимно на музика (холандско и за разнообразия латовско) и на снимки.Главно на този сладур

и на клипчета с Такеши Mr. Green

Пък и днес ми е супер кофти.
Искам неделя Confused

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 19:37 от Tuon

# 671
  • София
Жалко, че все по-малко се пише в темата ни...

Аз все пак да поддържам малко духа, ще се разпиша.

Тайна, виж какво те очаква съвсем скоро. Изобщо и тримата ти любимци всеки ден ни изненадват с нещо ново - неуморни са.

Благодаря ти,Росс, сложих ги в любимите ми! Още не съм изгледала филма с японката и последните две серии на мускулестите момичета с Lee Hong Ki.Много бавно става гледането на женените, хем доста серии, хем дълги... хем има още да качват.

# 672
В клипа са ползвани кадри от Народните игри в Северна Корея.

Въпреки, че цялото това великолепие ме оставя без дъх, мисълта какво са изтърпяли всички тези хора и на какво са били подложени, за да достигнат това съвършенство, ме натъжава.

# 673
Tuon, само снимки на корейски актьори във военни униформи публикуваш тези дни.  Laughing Явно наистина нямаш търпение, поне последния да излезе през март от казарма и да започне да снима. Познавайки вече практиката в Корея - мисля, че още с излизането от там, през пролетта на 2012 г. можеш да очакваш ако нов сериал с него - то нов филм.
Аз сега ще са насладя на другата твоя страст - Song Joong Ki, в новата втора серия на Deep Rooted Tree.

Остават ми още 3 серии на Scent of a Woman и го завършвам. Толкова съм доволна от това, което виждам, че реших да не гледам сериала на един дъх, а да го осмисля много по-добре, серия по серия всяка вечер. И така ми е приятно преди сън да зяспа с всичкия позитивизъм, който лъха за мен от този сериал, въпреки всичко, което преживява главната героиня.

Иначе и аз не гледам нищо друго - само музика, клипове в тубата и новини.
Чакаам, чакам края на октомври, тогава при мен ще започне веселото.  Party До тогава не знам как ще си намеря място. Четох и днес за Flower Boy Ramyun Shop - ще е много разчупен, по-подобие на I Need Romance и много приятен. Само като видях днес тийзърите, които публикувах по-горе и ми светна червената лампичка в главицата.

Edit:
Великолепие е наистина, но и днес видях статия за глада в Северна Корея и на какво са подложени хората там.... Меко казано се почувствах зле. Ужасно е всичко, което преживяват.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 19:59 от rossonera

# 674
  • София
  2в1, разревах се, хем от възхищение, хем от жал!

Общи условия

Активация на акаунт