Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 547
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
2в1, това ми е една от любимите песни на Faithless,приемам го като личен поздрав.

rossonera, надявам се да останат само корейски актъори.Хич не искам баладичното ми момче да получи повиквателна и да го заточат някъде..Ама им ходи,макар, че ги искам в цивилни дрехи.И да много ми се гледа нещо новичко с Jun Ki,макар, че малко остана.
Deep Rooted Tree му се каня,обаче ще изчакам да излезнат всички епизоди или поне повечето,че да не чакам.Чакам коментари,не ми пречат и спойлери.Не искам изненади Laughing
И край на обвиненията,че слагам само униформени LaughingКой е на разходка в Париж,а  Laughing

П.П 2в1 ни спря снимките "Ох и ах" и загубихме интерес Rolling Eyes Laughing

# 676
  • MJF
На мен само тъга ми навява този клип. Тук май пуснахте скоро и се зачетох, по-скоро и загледах в снимките от там. То не е и като да не знаем какво е, точно ние.

Току що изгледах и последния епизод на историческо-драматично-романтичния 24 сериен The Princess' man. Остава да изгледам последните 2 с превод. Определено съм доволна. Хареса ми много актьорската игра, сценария, режисьора даже в най-драматични моменти, поне аз така го  усещах, имаше ведри решения на снимките, че даже и лек хумор, колкото и странно да звучи. Naughty да не се чете от тези, които ще го гледат.  На края решението на сценаристите как да ликвидират "лошия"  от тримата "приятели" ми допадна много-от " собствени" стрели и в гръб . Сред възрастните герои имаше направо сериозно забавни  Simple Smile, особено този дето изненада накрая и "своите". Големия плюс на сценария е, че тъй като "лошите" сътвориха непростими и много на брой неща и не се спряха въобще, то не е нито да ги убиеш нито да ги съдиш, най-доброто отмъщение е да ги накараш да са нещастни/не можещи да спят до края на животеца им.  

Мда Scent of  а Woman е естетическа наслада.

С предварителна подготовка започнах King of Baking, Kim Tak Goo. С превъртане стигнах до 7 еп. Вдъхна ми надежда че са минали години ,но като превъртях 7-9 еп установих, че героите грам ментално развитие не са направили. Играта на младите актьори, включително и децата не ми е убедителна. Сценария ми куца от всякъде и ми "мирише" на мелодрама, което не е за мен. Преди да се откажа все пак изгледах края на края, така че приключих с тази проба.

Tuon , това "пресни" снимки ли са на един от уважаваните от мен млади актьори?

То за да съм активна трябва да съм гледала нещо, за това време трябва, настроение и муза за писане също  Laughing. Тематични фотоси и музика само на вас разчитам.

Явно музата за писане е с мен. Зачетох се нещо и ретроспективно от корейските сериали до тук тази година има три които са на ниво  общо като игра, сценарий, режисура, стайлинг, музика/озвучаване... изобщо като цялостна продукция- Scent of  а Woman,  The Princess' man и City Hunter . Сносни има няколко също. Това според моя вкус и изгледан списък  Laughing

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 21:18 от 6o6ul4o

# 677
Ох-Ах значи ви липсва. Е, да видим какво може да се направи по въпроса newsm08.......

# 678
  • MJF
 Laughing сега като разгледах снимките и видях Park Shi Hoo се сетих как преглътнах като го видях с брадичка, мустачки ... усмихващ се широко в самия край на края на The Princess' man. "Боса" съм по снимкотърсенето  Embarassed но си заслужава да се види.

# 679
Аз взимам само един от показаните и ще реша какво да го "правя" (за справка - снимките).  Party

Реших да изгледам сега преди сън Cyborg She a.k.a Cyborg Girl (2008) с моята любимка Ayase Haruka. Сетих се за нея, а и след това и за филма, защото прочетох току-що новината в TokyoHive за новият и филмов проект с Okada Masaki - Himitsu no Akko-chan.
Гледала съм с Rain - I'm A Cyborg, But That's OK, който много ми хареса. Интересно ми е сега и тази японска история.

Апропо, онзи ден изгледах с Okada Masaki - The Lightning Tree (с английски субтитри) и филмът ми допадна. Това момче ми потвърждава неписаното правило за него, че той няма и не прави слаб филм. Много добре се справи с ролята си и отлично изигра и любовните сцени. Японците могат да се гордеят с младите си и подрастващи таланти. Те наистина играят много убедително!

# 680
  • София
  rossonera, на снимките японец ли е?Много ми прилича на кореец.

# 681
Тайна, това е моята любов - Lee Joon. Не си го познала явно на тези снимки.

И аз след толкова изгледани продукции вече мога да различавам корейци от японци. Права си, ти позна, че е кореец.

# 682
6o6ul4o,снимките си ги чопнах от тук Laughing Пишат,че са от днес, но пък не са сложили линк за повече инфо.

Okada Masaki съм го гледала в Hana Kimi и още някъде, но не се сещам кой е филма. Беше нещо шантаво и ретро.Целият сериал беше за едно семейство и техните битови,социални,емоционални ... перипети.

# 683
  • София
Тайна, това е моята любов - Lee Joon. Не си го познала явно на тези снимки.

И аз след толкова изгледани продукции вече мога да различавам корейци от японци. Права си, ти позна, че е кореец.

Стори ми се много познат, но чак като пуснах името му в търсачката, се сетих кой е!Аз сега като се сетя, как виках,че всичките са ми еднакви и ми иде да потъна в земята от срам.Лошото е,че като обяснявам сега на други, че изобщо не са еднакви ,никой не ми вярва. А те са коренно различни, китайци, тайванци, корейци, японци...ама трябва да се гледа, за да се види!

# 684
Okada Masaki съм го гледала в Hana Kimi....

Sekimeeeeeeeeeeeee...... Ах, как го обичам там! Ах, как го обичам таммммм! Прическата му еволюира на няколко пъти от 1-та до последната 12-та серия, а той все така ме оставяше без дъх само като го видя. Толкова сладък, толкова мил и особено в онзи момент, когато се извиняваше на Horikita Maki със сладкото му "Gomenasai. Gomenasai." А финалната сцена, когато тя се сбогуваше с момчетата, как само се разплака... Ах, ах, какъв е бонбон Масаки!!!

Тайна
, и аз бях така в началото, но сега да ми наредят корейци, японци, китайци, тайландци, спокойно ще определя кой - кой е. Е, стига да не са родени от смесени бракове.  Laughing

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 23:33 от rossonera

# 685
  • MJF

Е, стига да не са родени от смесени бракове.  Laughing
ето защо има още какво да гледаме за да стигнем до там да ги разпознаваме и тез  Laughing
То  Laughing но и аз почвам да ги разпознавам. То даже напоследък като ми се случи на летище да чакам и си запълвам времето да залагам кой какъв е от "дръпнатите" азиатци.

# 686
Laughing сега като разгледах снимките и видях Park Shi Hoo се сетих как преглътнах като го видях с брадичка, мустачки ... усмихващ се широко в самия край на края на The Princess' man. "Боса" съм по снимкотърсенето  Embarassed но си заслужава да се види.

Аз съм все още съвсем в началото на сериала, но предполагам, че говориш за това.....

и още малко от мен............

А и човекът си имал традиция да гледа последната серия на драмите си заедно с феновете, на която не е изневерил и този път Peace

# 687
  • MJF
2в1 , първите са тъкмо от момента но точния кадър с разтапящата  Simple Smile го няма. О приятно гледане ти желая.

За тази градиция и аз четох, даже в интервю за предишен негов тв проект. Ето значи и днес на редчето пред екрана заедно с фенове  Laughing браво , браво.

# 688
Добро утро Grinning
Да се порадваме на Bi Rain за последно,че после ни оставя на произвола на други корейски,японски,тайвански сладури приблизително за 720 дни.

И разбира се освен чар и талант предлага и кафенце.

# 689
 Laughing Отново войник, мм? Теб те е налегнала една тежка съдба... Hug
Аз засега "чакам" само Kim Nam Gil. Hyun Bin все още не ми е залипсвал кой знае колко, а Хечу толкова приятна казарма си кара, че всеки ден има новини около него и все ухилен до уши. А и случаят е друг с певеца на SuJu - заради операцията на десния крак и 7-те пирона в него, не може и да бъда на редовна служба като останалите, отбива си дълга в т.н. цивилна служба.

Аз днес се записвам малко по-различно с моите най-любими и предпочитани актриси на екран - Kim Sun Ah, Han Ga In, Kim Tae Hee, Shin Min Ah, Kim Hyun Joo. Имам някакво усещане, че скоро и Hwang Jung Eum и Lee Chung Ah мога да запиша в този списък, но само времето ще покаже, когато ги видя зимата на екран. Имам и 5-ет на брой изключително досадни и сладникави за мен актриси, които страшно много се пробутват по всякакъв начин на екран, макар за мен да са само едни лица и нищо повече, но тях ще ги спестя.

Kim Tae Hee сега съм си я заплюла след 23 октомври в новият й, но този път японски сериал - Boku to Star no 99 Nichi. Отново мисля, че ще бъде блестяща! Тийзър на сериала - тук.
Вече си записвам в телефона по дни, кога стартират новите и интересни за мен продукции. Така не забравям и зная в кой ден - какво да следя.

Общи условия

Активация на акаунт