ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 54 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
180 минус възрастта, но трябва да проверя по-точно. - някой вече го каза...

При мен проблемът с токчетата е, че съм свикнала да ходя активно и не мога да постигна онази дамска скованост на ходилото, нито имам търпение да ми се скъсят мускулите и сухожилията, за да ми е удобно с токче. Така че или се спъвам, или деформирам и износвам обувката. А, и пръстите ми не са достатъчно деформирани, палецът ми е все още като на малко дете, така че повечето обувки ми правят мазол, защото пръстите ми сами се разширяват.

Много недоволни погледи получавам заради неспособността си да нося ток.

# 481
А моят проблем е на първо място падналият свод - той налага съобразяване в обувките. Токчета мога да нося, но краката ми са капризни, не съм свикнала, т.е. почти не съм носила, и ми е по-удобно с платформи отколкото с истински, тънки токчета, а и височината на платформата не трябва да е голяма, защото пък имам гадни мазоли отпред на ходилото и ме заболява... Оплаках се Embarassed

# 482
  • Sofia
Момичета, режмът е номер 1 , станах много слабичка и стегната, много се харесвам, обаче забелязвам, че  от толкова чистене последните седмици бюста ми   почти отиде на кино CryПредложения какво мога да нaправя в тази насока?
vici, как сте? Hug

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 21:53 от Margi

# 483
Благодаря, момичета!

Марги, ми и при мен е така. Rolling Eyes Както казва мъжа ми "почти цяла шепа са ти". Не висят ама са малки, всъщност и преди години така си бях.

# 484
По-добре малки, но стегнати.  bombs

# 485
Много ви благодаря за отговорите, мацки!   bouquet Много надъхващо ми действат подкрепата и съветите ви!  Hug
Ще се опитам да хапвам повече и да вкарам малко повече мазнини. Дано се махне главоболието!  Praynig А водата не е проблем, защото пия по 3 литра на ден, а по някога сигурно и 4 ми се събират.  Laughing Голяма съм пияница!  Mr. Green
Иначе намерих и свалих Mark Sisson - The Primal Blueprint. Ако някой иска, да ми пише на лични мейла си и ще му я метна.  Wink А имам и други книжлета, пак от нета. Ако кажете, мога да ги кача някъде онлайн и да сърпате.  Peace
А не разбрах за кестените - мога ли да изям една шепа или не ми се полагат?  Laughing

# 486
Добре е ама може и по-големички да са. Mr. Green

# 487
Добре е ама може и по-големички да са. Mr. Green

Лично аз бях много по-нещастна с "C" чашка и дебела. В момента вече съм си "B" както преди, но се чувствам мноого по-секси.  Wink

# 488
Jana Ina, остави ги тези кестени, че са предимно въглехидрати. Яж бадеми, орехи или каквото ти скимне, всичко е за предпочитане.
Не, че нещо ще стане от една шепа, но капка по капка, вир става  Hug

За утре предвидени : 25.77   % белтъчини 65.57 % мазнини 8.65 % въглехидрати

Такам, аз май сериозно се навих да си вземам кростренажор. Ще се радвам, ако някой изкаже мнение, дали си струва  Rolling Eyes

От утре ще вкарам и малко тренировки, докато се наканя да закупуя "закачалката", както се изразяват хората за този уред  hahaha

П.П Наистина май помага за настроението преди цикъл. Не се чувствам зла. Не съм изяла никого с парцалите. Или това... или ще ставам светица  newsm78

# 489
Jana Ina, остави ги тези кестени, че са предимно въглехидрати. Яж бадеми, орехи или каквото ти скимне, всичко е за предпочитане.
Не, че нещо ще стане от една шепа, но капка по капка, вир става  Hug
Слушам и изпълнявам с шепа бадеми в ръка!  Laughing
А ти направо си станала светица, да знайш!  Mr. Green Как така без ПМС?!  Wink Аз тренажори три купувах и после бърсах от прах и продавах. Виж за закачалка добре стават!  Crazy Сега си ходя във фитнеса и ми е ного по-добре.  Peace
Днес ако знаете как направих една тенджера минестроне и с мъжо почти цялото го ометохме.  Crazy
И той сега се е зачел в блога на другаря Марк.  hahaha Щял като него да става! Дай Боже! Laughing

# 490
Много сте изписали днес. Радвам се че има раздвижване. За крос-тренажора, не знам дали си струва парите, аз като започнах това режимче и си купих пътека. Тичах на тази пътека, няколко месеца интензивно, после стоя дулго време в един ъгъл и накрая я продадох. Според мен лично, гиричките, упражненията с повече повторения, каланетика и т.н. са много по добър вариант.

Иначе и моето мило ме бъзика напоследък за циците Simple Smile били станали малки. И аз като вас нямам нищо на против Simple Smile
Аз преди ПМС -то продължавам да съм като ламя, ям всичко което видя Simple Smile, но слава богу минава сравнително бързо.

Margi ти от колко време си на режима, кога го започна и на какви кг и колко си сега? Simple Smile Извинявам се за многото въпроси. Simple Smile

Пуснете един два линка на сайтовете, които четете. Simple Smile Стана ми интересно! Лека и приятна вечер!

# 491
http://fitday.com/
Пишеш си храните и ти смята процентите.

Бихте ли помогнали на абориген Mr. Green къде точно да се напъхам във фитдей, че се загубих Praynig

# 492
Преди няколко дни гледам един младеж при Ути, реже някакви зарзавати, ама гледа едно такова нахъсено. Викам си- може да е веган, ама нещо много мускулест и загладил косъма ми се вижда.

После мина на задния плот и наизвадиха едни мръвки, а той описа новата хранителна пирамида, която малко по малко се налага като по-подходяща (ако не най-подходящата) за Хомо Сапиенс Сапиенс. Та този човек каза- в основата на храненето е месото. Mark Sisson наскоро също си ревизира хранителната пирамида и постави в основата (като % калории за деня) месото и животинските мазнини. Та може непряко Mark's Daily Apple да е влязъл и при Ути.

Ето я новата пирамида:

http://www.marksdailyapple.com/introducing-the-new-primal-blueprint-food-pyramid/

За вдъхновение, повечето герои в романа Моби-Дик спазват нашата диета. Куикуег се храни главно с телешко (когато не яде хора), с Ишмаел ядат fish chowder, което е риба или миди, готвена с мляко и масло, е и със сухар, но те са моряци. В предговора на книгата разказвачът говори за китовата и тюленовата мас, като цитира лекари от 19 век, според които парченца тюленова мас са много полезни за малки деца. Капитанът и помощниците ядат телешко и масло и се жалват, че нямат хляб, а помощникът Стъб яде пържола от кашалот, която също била много мазна. Изобщо да не споменаваме цялата китова мас, заради която Моби-Дик е най-великия американски роман.

Колкото до кростренажора- бих заложила на тренировки навън. Дори 15 мин. в студа, ей така да се разходиш, са по-добре тонизиращи от задължението да въртиш нещо на празни обороти. По-интересна опция е хватки за набиране, например от алпийски магазин, захващат се с анкерни болтове за стената и могат да стоят като интересен орнамент, а няма да струват повече от 100 лева. Лост за набиране е опция. Един диск от 15 килограма- 35 лева в Метро, ще тонизира повече. Тренировката да не е монотонна, а да симулира свободното движение.

На моменти заменям тренировката с игра с детето. Засега не търся елитни фитнес резултати, а само да съм във форма и да ми е готино.

# 493
  • out of space
Новата пирамида ми харесва!  Grinning
Доволна съм, за 3 седмици останах почти без сланини в коремната област, макар при килограмите да не съм постигнала кой знае какво минус 2- минус 2,5.

Като спорт въртя велото, асансьор не ползвам, но най-много видимо ми помага кик-боксът.  Grinning

# 494
  • София
Здравейте   bouquet
Аз от време на време ви се намесвам в темата и досега само пасивно съм в режима, голямо съм шубе, но искам вече да го спазвам за проба поне 1 седмица  Peace Може ли малко помощ?  Blush Започвам от калориите, така ли? Аз понаучих храните в коя колко грама белтъчини и въглехидрати има и с грамажите се справям, но с калориите  ooooh!  На ден ми трябват заз задържане към 1200- 1300, тоест 1000 за да съм в разход. А сега какво правя? Дайте моля 1 меню  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт