Листопад (Yaprak Dökümü) - Тема 60

• 40 102
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Окончателно тази вечер обявих за Джеврието - Да не ти е в къщата..., а моичкия само се подхилва и вика- Ааааа, защо бе???    Laughing

# 556
На Неджля и призля като чу, че и магазин трябва да отваря на мухъла Laughing Така де, като не го взима на работа при нея, поне бизнес да му направи Laughing Ей, опасна тази Хайрие....От няколко серии насам съм потресена от безкрайните и искания към Неджля....само се чудя, докога ли ще издържи да живее с фемилито Laughing

# 557
Ами на Шефкет - "такъв му бил късмета!"...какво повече да кажем, той каквото и да направи все ще е "дано да е за добре"....уф!

Е вярно че и се струпа на Фикрет, обаче постъпи типично по Текински т.е врътна се  ooooh! Все пак е поела отговорност, не се зарязва така къща според мен поне..
Хубаво започнаха да говорят с Тахсин, ама да беше попитала и за това....

# 558
Не ми остава нищо друго, освен да се съглася, за да не се повтарям, с всичко гореказано по повод снощните серии. Мога само да изкажа отново възхищението си от сценаристите, които така добре са пресъздали живота във филма, и актьорите които играят като истински.
Джавки, според мен е съвсем изкукуригала - хем налива масло в огъня, хем се страхува да не остане без слугиня.
Защо ли не вземат Хайрието в отдел "Човешки ресурси" при Айдънолу, та да уреди фемилито на работа до девето коляно. Горката Неджля ...  ooooh! Впрочем в тия серии е по-красива от всякога - лицето и устните й са странно променени, няма ги тия остри черти, пухкави като след един хубав сън след нежна нощ с любимия.
На Фикрет наистина й се струпа много, но и текиновия ген идва в повече. Фръц-тръц, хайде за Истанбул. Как ще й се израдват там ...  Rolling Eyes

# 559
Фикрет постъпи много първосигнално. Не се замисли изобщо като тръгна с детето - къде отива , при кого. На Неджля лошо ще и стане сега  когато Али Раза №2 се настани при нея с детето

# 560
Добро утро. Hug Hug Hug

Пак изоставам със сериите и не мога да коментирам. Sad

Честит Ден на независимостта!!!

Хубав ден ви желая.

# 561
То у Неджля стана като в дядовата ръкавичка ... всички се настаниха там. Остава и Лейля и Оуз да отидат ...
 Как така посред нощ има автобус за Истанбул и кога успя Фикрет да си събере толкова бързо багажа? а коя беше тази жена до нея на седалката ... половината автобус празен а те се натискат  двете на една седалка , че и бебе с тях.

Хареса ми кака Джеврие удари шамар на Таксин ... направо се изкефих максимално на тази й постъпка  hahaha hahaha hahaha

# 562
То у Неджля стана като в дядовата ръкавичка ... всички се настаниха там. Остава и Лейля и Оуз да отидат ...
 Как така посред нощ има автобус за Истанбул и кога успя Фикрет да си събере толкова бързо багажа? а коя беше тази жена до нея на седалката ... половината автобус празен а те се натискат  двете на една седалка , че и бебе с тях.

Хареса ми кака Джеврие удари шамар на Таксин ... направо се изкефих максимално на тази й постъпка  hahaha hahaha hahaha
Джеврие  удари Тахсин без да има никаква вина човека. Ако някой беше за бой това е самата Джеврие и даже Фикрет донякъде.

# 563
Хареса ми Али - много умело излезе от ситуацията с цветята.
Кемал сякаш заобича Неджля.
Фикрет -  нормално ли е от едната гордост да тръгнеш с бебе в този час?
Проблемите идват от неизказаните мисли и чувства + Текиновият ген.
Защо не влезе в таверната ?
Когато някой ,срещне някой и този някой ......... що за начин на мислене и действие ?
Къде с това бебе ?

# 564
Как така посред нощ има автобус за Истанбул ...
От Варна има автобуси за Адапазаръ! Вчера си минавам аз покрай офиса на автобусната фирма и гледам с големи букви пише Adapazari.  #Crazy Направо ме хвърли на живо в сериала!  Crazy Аха-аха, да се метна в автобуса за по едно кафе с Джавки. Party

# 565

Джеврие  удари Тахсин без да има никаква вина човека. Ако някой беше за бой това е самата Джеврие и даже Фикрет донякъде.

Таксин си заслужаваше шамара ... вместо да седне да поговори с жена си той прави каквото си иска. Можеше да вземе  Фикрет със себе си когато отиде в таверната ... все пак е невинен и така щеше да й докаже, че наистина има среща с  Ариф и  щеше да й се изясни ситуацията вместо сега да го ревнува и бяга от него ... за една недвусмислена грешка да се разруши цяло семейство ... не шамар а бой заслужава Таксин! Присъда : - Виновен е !!!!

# 566
Как така посред нощ има автобус за Истанбул ...
От Варна има автобуси за Адапазаръ! Вчера си минавам аз покрай офиса на автобусната фирма и гледам с големи букви пише Adapazari.  #Crazy Направо ме хвърли на живо в сериала!  Crazy Аха-аха, да се метна в автобуса за по едно кафе с Джавки. Party

а аз си пиша с един турчин и оня ден го питам дали е ходил в Адапазаръ и каза, че имал чичо там ако искам може да ме заведе  , а аз му казах, че искам да ме заведе при Башсой и  да се запозная с любимата ми баба  а той гледа с еййй такива очи  Shocked Shocked Shocked опулен кои са тези Simple Smile  Joy

# 567
Тахсин 1000 пъти се опита да поговори с Фикрет ама тя все яхнала метлата. Същата вечер и беше предложил да излязат на боза - тя пак намусено му отказа. Когато той я питаше какво и е какво му отговаряше тя - "остави ме на мира" или " нищо". Фикрет отказваше да поговари със съпруга си а се поведе по приказките на майка му.

# 568
И Тахсин е виновен, да. Фикрет върти домакинството, грижи се за децата, а на всичкото отгоре търпи досадната му майка, а той една дума не й каза за това, че ежедневно унижава съпругата му. А пък един път да беше извел Фикрет на вечеря, да отидат някъде само двамата. Няма такова нещо, ама тръгнал да решава проблемите на приятеля си. Колкото единият е виновен, толкова и другият. Peace

# 569
Таксин ако беше мъж на място нямаше да я пита направо да й каже да седнат да поговорят. След като й донесе цветята можеше да поговорят, а не да излезе от стаята все едно нищо не е станало. Така се получава когато няма диалог. Всеки си прави каквото иска и никой не казва какво му тежи и си прави погрешни изводи!

Общи условия

Активация на акаунт