Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Моля Ви някой да ми прати линк към една тема- беше нещо от рода на "Талисмани за отслабване". Срещнах я някъде из форума,но я загубих и сега не мога да я открия.Мерси предварително!

# 226
  • Шотландия
Клонка, Рози, и аз да се присъединя - нищо не става с "изнасилване" на съдбата... Ако държим целта високо, а не се опитваме да диктуваме начините, по които тя да се материализира в нашия живот - и ако това е наистина "нашата цел" - няма начин да не се успее.  Hug

За пишещите желания по новолуние, напомням - утре е следващото.
На какво да обърнем повече внимание при луна във Везни.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 20:05 от *Мила*

# 227
Е,Мила-чудесна си!  bouquet Тъкмо щях да питам за идващото пълнолуние. Имам неща за пожелаване точно покровителствани от Везни!

# 228
Клонка, Рози, и аз да се присъединя - нищо не става с "изнасилване" на съдбата... Ако държим целта високо, а не се опитваме да диктуваме начините, по които тя да се материализира в нашия живот - и ако това е наистина "нашата цел" - няма начин да не се успее.  Hug

За пишещите желания по новолуние, напомням - утре е следващото.
На какво да обърнем повече внимание при луна във Везни.
не ми се отваря линкът  Thinking може ли инфо какво трябва да се прави тогава

# 229
  • Universe
Плътността прилича на облаците, които временно закриват Слънцето, създавайки сянка. Плътността е сянката вътре в нас. Затова, когато усещате „плътност” (емоционална тежест), знайте, че да бъде преобразувана е много лесно, изяснявайки си, че тя прикрива в нас истината, защото до този момент, не сте й обърнали внимание.

Септември 2011 – трансформация на плътността - Тутта Майер

# 230
Плътността прилича на облаците, които временно закриват Слънцето, създавайки сянка. Плътността е сянката вътре в нас. Затова, когато усещате „плътност” (емоционална тежест), знайте, че да бъде преобразувана е много лесно, изяснявайки си, че тя прикрива в нас истината, защото до този момент, не сте й обърнали внимание.

Септември 2011 – трансформация на плътността - Тутта Майер

Лени, благодаря!  bouquet
Това ми дойде в най-подходящия момент. А бе, знам си аз, няма нищо случайно.

# 231
Лени благо-даря ти за този линк! Вяро е,че и аз ипитвам трдност в определени ситуации и в отношенията с определени хора.Така и не можах да разбера какво прикривам в себе си,обаче,каква истина?

Момичета кога започва или е започнало пълнолунието?

# 232

Момичета кога започва или е започнало пълнолунието?

И аз това бих искала да знам.

# 233
  • София-в сърцата на моите деца
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2011/
 Peace

# 234
Благо-даря! Значи току-що е започнало,грабвайте химикалките!

# 235
И аз благодаря.  Hug

# 236
  bouquet да ви изчета, пък ще се включвам
По принцип съм доста черногледа и песимистка, но от 20 юли насам си промених мисленето и реших да мина към положителното, пък дано е за добро

# 237
  • Tам през Атлантическия океан
Peace

Всеки път темата се раздвижва около новолуние  Wink

Успех момичета  Hug

Gia Marie Carangi
Wink драго ми е да те видя и тук  Grinning

# 238
някой ще обясни ли все пак какво се прави днес и какво значи това грабвайте химикалките. мерси предварително извинявам се ако е обсъждано

# 239
  • I want it all and I want it now.
На първа страница са техниките. Пишат се желания по време на новолуние.. Ето ТУК

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 09:32 от syn

Общи условия

Активация на акаунт