Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Привет! Hug

Искам да попитам някой от вас имал ли е контакт с подобен тип хора - имам приятелка, която имаше доста проблеми, и на която винаги съм помагала с каквото мога. Когато беше изпаднала в този низ от проблеми, постоянно ми се обаждаше и ми се оплакваше, Винаги съм я изслушвала търпеливо и давала съвет, ако мога. Сега тя е малко по-добре, и в такива моменти, когато се почувства по-добре, някак си започва да се държи високомерно с мен, да се хвали, започва да ми говори за мои проблеми, които на мен не ми е приятно да връщам отново в съзнанието си, като че ли и се ще и аз да имам някакви несгоди, за да съм като нея едва ли не.....Ох, трудно е да го обясня, но дано някой ме разбере...Но след контакт с тази приятелка, се чувствам много изцедена, боли ме глава и ми е някак некомфортно...

Чудя се как да постъпя?

# 376
3. ГОТОВ СЪМ ДА ПРОСТЯ

Ако стоим в затвор от самодоволно негодувание, не можем да бъдем свободни. Дори да не знаем как точно да прощаваме, можем да сме готови да го сторим. Вселената ще откликне на готовността ни и ще ни помогне да намерим пътя.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Като прощавам на себе си и на другите, това ме освобождава от миналото. Прошката е отговорът на почти всеки проблем. Тя е дар към мен самия. Прощавам и се освобождавам.

7. МОГА ДА СЕ РАЗДЕЛЯ С МИНАЛОТО И ДА ПРОСТЯ НА ВСИЧКИ

Може би не искаме да се разделяме със старите обиди, но ако държим на тях, засядаме на едно място. Като се прощавам с миналото си, настоящето ми става по-богато и по-пълно.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Освобождавам себе си и всички в своя Живот от стари, отминали обиди. Те са свободни и аз съм свободна да тръгна към нови, прекрасни преживявания.

13. ВИНА НЕ СЪЩЕСТВУВА

Ако се поставим за малко на мястото на друг човек, ще разберем защо той се държи по определен начин. Всички се раждаме прекрасни, изцяло открити и доверчиви към Живота, пълни със самочувствие и себеуважение. Ако вече не сме такива, значи някъде някой ни е научил така. Можем да се научим от негативността.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Освобождавам се от нуждата да виня когото и да е, включително и себе си. Всички правим най-доброто, на което сме способни, с мъдростта, знанието и съзнанието, които имаме.

Това е една малка част, ето ти линк http://dreamland-bg.com/index.php?topic=44.msg140#msg140

Прочети ги внимателни и вземи решението си сама. Послушай интуицията си, там се крие най-вярното решение.  Hug

# 377
  • I want it all and I want it now.
Бих прекратила ,такова приятелство. За мене това е просто поредният познат.  Peace

Приятелството означава междуличностна връзка, която се изразява в поведение на сътрудничество и подкрепа, взаимно разбиране, уважение и привличане, както и прояви на помощ в случаи на нужда или криза. Приятелите са хора, които взаимно се радват на компанията си и проявяват лоялност един към друг.Обикновено споделят сходни вкусове и вършат заедно дейности, които са им приятни, помагат си в трудни моменти, обменят съвети и си връщат един на друг жестовете. За някои хора приятелството означава и просто доверието, че другият няма да ти навреди.
Gia Marie Carangi   Heart Eyes

# 378
  • Tам през Атлантическия океан
Привет! Hug

Искам да попитам някой от вас имал ли е контакт с подобен тип хора - имам приятелка, която имаше доста проблеми, и на която винаги съм помагала с каквото мога. Когато беше изпаднала в този низ от проблеми, постоянно ми се обаждаше и ми се оплакваше, Винаги съм я изслушвала търпеливо и давала съвет, ако мога. Сега тя е малко по-добре, и в такива моменти, когато се почувства по-добре, някак си започва да се държи високомерно с мен, да се хвали, започва да ми говори за мои проблеми, които на мен не ми е приятно да връщам отново в съзнанието си, като че ли и се ще и аз да имам някакви несгоди, за да съм като нея едва ли не.....Ох, трудно е да го обясня, но дано някой ме разбере...Но след контакт с тази приятелка, се чувствам много изцедена, боли ме глава и ми е някак некомфортно...

Чудя се как да постъпя?

Аз пък не виждам какво лошо има в това да се хвалиш  Wink

Що не се радваме че някой на който сме помагали че вече добре  Thinking

гАсИму явно съм крива  Mr. Green Не разбирам  Crazy

Да ви питам : Радвате ли се на чуждото щастие ?

Моят отговор е : Опитвам се  Wink но да, понякога се дразня  Blush особено когато при мен нещата са накриво  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 18:17 от Desss

# 379
За някои хора приятелството означава и просто доверието, че другият няма да ти навреди.

Е' явно чуждото щастие е вредно   Mr. Green

Даже намерих една гадна статия по въпроса  Laughing  Чуждото щастие прави нещастните хора още по-нещастни Sunglasses

# 380
.

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 23:19 от mijjjka

# 381
Така и така сте отворили темата..Как се справяте със завистта и злобата?  Embarassed

Как да изкореним подобни чувства (айде мислите някакси могат да се променят, но чувствата. В крайна сметка не мога да си заповядам какво да чувствам и какво не.) ?  Embarassed

# 382
mijjjka smile3533

Като се хвалят , оти се хвалят ,като се оплакват оти па се оплакват  ееееееееееееееееее   Joy

Така и така сте отворили темата..Как се справяте със завистта и злобата?  Embarassed

Никак  Mr. Green  зблобейкам си , признава си понякога и завиждам  Crazy  Това което се опитвам тези ми състояния да са за кратко  Hug

Пу че съм се разприказвала нещо тук  Crazy

# 383
.

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 23:19 от mijjjka

# 384

Никак  Mr. Green  зблобейкам си , признава си понякога и завиждам  Crazy  Това което се опитвам тези ми състояния да са за кратко  Hug

И аз тъй!  Mr. Green Ама напоследък открих, че едно "Бог да те благослови" или "Мир вам" към субекта много ми помага Peace

# 385
Starlight' , ама какво , на глас ли му го казваш това  Thinking ?

bishop

# 386
  • на острова на мечтите
Ами да прави сте, че то угодия няма Mr. Green
Така и така сте отворили темата..Как се справяте със завистта и злобата?  Embarassed

Как да изкореним подобни чувства (айде мислите някакси могат да се променят, но чувствата. В крайна сметка не мога да си заповядам какво да чувствам и какво не.) ?  Embarassed
Ами спасявям се като Прощавам и като се обграждам със светлина. А и се старая да не споделям с много народ моите радости,за да не си докарвам излишна завист, която по принцип е прът в колелата.
 Имам една молба, на мен не ми се отвори видеото за Стив Джобс, публикувано на предишна страница. Къде мога да го видя???

# 387
  • Пазарджик
Честит Ден на Усмивката и от мен

Desss благодаря ти много за линка Simple Smile

# 388
Винаги се радвам, когато приятелите ми са добре, повечето ме разбраха какво имам предвид. Високомерното отношение, и това - когато тя е зле ме търси, а когато се пооправи - не...Звъня аз, защото считам, че сме приятелки, и точно тогава се почва с едни такива прекалени хвалби... Simple Smile
Благодаря на всички за споделените мнения!Уважавам ги и ги ценя! Hug

# 389
Emilly1212 Heart Eyes
raдвам се че не се засегна от различното ми мнение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт