Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
А може ли пояснение с тоя кристал, че ми стана чудничко, как така някой може да бъде кристал?

# 481
  • Universe
А може ли пояснение с тоя кристал, че ми стана чудничко, как така някой може да бъде кристал?

Става въпрос за кристалните деца Wink

~Elg~   Peace   bouquet

# 482
Дес благодаря за пояснението! И все пак не ми стана ясно защо писахме желания по пълновлуние в зодиакален знак Thinking

# 483
  • Universe
sladurka   bouquet   КАК ДА ПИШЕМ ЖЕЛАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА НОВОЛУНИЕ И ПО ВРЕМЕТО НА НАЙ - … ИОД по Жан Спилър

Новолунието може да е в риби, телец и във всеки зодиакален знак и тогава се съобразявам с препоръките за него  Heart Eyes

# 484
Дес благодаря за пояснението! И все пак не ми стана ясно защо писахме желания по пълновлуние в зодиакален знак Thinking
Кога това?

# 485
  • Tам през Атлантическия океан

Ми има деца индиго , деца ктистали  Whistling даже има теми за тези неща , литература , книги , бЕ не е като да няма Simple Smile

Пусни гугъля и ще почетеш  Wink
е на първия попаднал линк от чичо Гу http://goround.wordpress.com/2009/01/05/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC … %B0-%D0%BA%D1%80/

Лично аз отначало бях супер впечатлена  Crazy от тези неща  Laughing сега не  Crossing Arms нормално ми се вижда всяко следващо поколение да е по-различно  Wink  

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 19:40 от Desss

# 486
А , незнам  Wink аз не съм писала нищо  Laughing

Обикновенно като ми доди муза за писане на желания  Wink го правя когато луната е увеличаваща се  Wink ако ми е на зор желанието  Mr. Green Иначе аз почти всеки ден си мечтая и желая нещо  Joy без знчение от луната  Wink

sladurka Hug ти съвсем се помеша от толкова много ритуали ,техники  Grinning

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 19:44 от Desss

# 487
Абе последно не беше ли пълнолуние във Везни Crazy

# 488
Новолуние Везни 27.09.2011  Wink

а сега т.е. преди няколко дена бе пълнолуние  Wink и луната намалява  Peace

sladurka Grinning ти май бъркаш новолуние и пълнолуние  Rolling Eyes

Фазата на луната днес е Намяляваща Полупълна.
Настоящата лунна фаза е от 2011-10-12 05:07 до 2011-10-20 06:31.
Луната е в зодиакален знак Телец

Ето един хубав сайт за лунните цикли  Peace http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2011/

# 489
Ама можете ли да си представите,че от месеци насам все си мисля и пиша по пълнолуние уж Shocked А и някой по предните страници беше питал дали ще пишем сега по това пълнолуние,че и оттам се заблудих Thinking

# 490
  • София
sladurka, след гадния ден дето преживявам днес, за пръв път се усмихнах на твоя пост   Simple Smile

Сега остава да кажеш, че и ти се сбъдват желанията, и тотално ще ме развеселиш.   bouquet

А сега сериозно.... Важното е да мечтаеш, да си спокойна и уверена, че нещата вървят напред, че желанията ще ти се сбъднат, и нещата ще си дойдат на мястото.

Казва ти го най-големия песимист, но и аз работя над себе си...

# 491
Дъгичке,да,най-странното е,че ако не да се сбъднали поне изглежда някои желания са на път Flutter Mr. Green Laughing И се потвърждава правилото,че вибрациите ни са важни!

# 492
sladurka, и без да пиша желания в строен редпо всяко новолуние, съм забелязала, че когато съм щастлива, ми се сипят сбъднати мечти по главата. Леко, лесно, непоискани. Hug Щастието е голяма работа. Колкото повече, толкова повече...  Grinning

# 493
Дессс, много си лошава  Simple Smile Мерси за линковете момичета.

Искам да попитам още нещо  Laughing Преди време бяха нашумели някакви специални "уреди", които можеха да заснемат аурата ти и съответно цветовете...това изобщо възможно ли е?

# 494
Да ви кажа аз при новолуние се "заоблям" а при пълнолуние спихвам  Crazy  Е на 1 кг свалих а не съм правила диети  Laughing при намаляваща луна винаги се чуствам в супер форма  Whistling

Искам да попитам още нещо  Laughing Преди време бяха нашумели някакви специални "уреди", които можеха да заснемат аурата ти и съответно цветовете...това изобщо възможно ли е?
Може , ама що ти е  Laughing

Да не си се разчела по линковете за индиговите и кристални деца Wink

Общи условия

Активация на акаунт