Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Важното е, да не си слагаме сами спирачки.

Аз обаче в това съм незаменима  Joy

# 496

Искам да попитам още нещо  Laughing Преди време бяха нашумели някакви специални "уреди", които можеха да заснемат аурата ти и съответно цветовете...това изобщо възможно ли е?
Може , ама що ти е  Laughing

Да не си се разчела по линковете за индиговите и кристални деца Wink

Защото се сетих преди време, едни познати ми бяха показали снимки на аурите си. Самият уред съм го виждала извън България. Та затова ми стана интересно, аджеба, ама ти явно не знаеш, затуй  smile3534 Пък и на мен може да ми се иска, да проверя дали съм спИцялна от де знайш  Crossing Arms
И да разчетох се, даже и интересно ми стана.  Flutter

# 497
  • Tам през Атлантическия океан
Чети,  чети   Mr. Green

Wink

# 498
  • София
Искам да попитам още нещо  Laughing Преди време бяха нашумели някакви специални "уреди", които можеха да заснемат аурата ти и съответно цветовете...това изобщо възможно ли е?

Уфф, незнам дали това върши работа, но беше някакъв метод за заснемане на аурата.
Дали обаче имат апаратурата и дали я ползват за заснемане на всеки - незнам....

http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/kirlian_effect.html

# 499
  • Шотландия
askimemnu, момичетата вече са ти отговорили много хубави неща... да не изреждам кои постове най съм харесала, щото е важно ти кое ще си избереш - всички съвети са читави, аз само една метафора да добавя...

Може и да не ти се вярва, може пък и да ми се довериш - едно е сигурно в този живот - хората се влюбват в други хора, когато тези хора са щастливи. Никой не може да понесе бремето да бъде едничката радост за някого. Никой не се влюбва в отчаяни жени. Може да си най-грозната, най-тъпата, но ако си щастлива сама със себе си, ако наистина се чувстваш добре, независимо дали си сама или с някого, винаги ще има човек до теб. Защото хората обичат щастието. Те го усещат, чувстват се спокойни, свободни с един щастливец.
Щастливият човек е като слънцето - над всичко и всички, огрява навсякъде, прогонва мрака и всяко живо същество се стреми да получи поне малко от светлината и топлината му... Слънцето няма нужда да моли, не се замисля как точно грее и дали всички го харесват. Да, има и такива същества, които предпочитат да живеят в тъмни пещери и да не виждат слънчева светлина. Как мислиш, дали слънцето се вълнува и терзае?  newsm78 Едва ли. 

Heart Eyes Когато добиеш усещането, че си като слънцето, имаш толкова много светлина и топлина, че можеш да раздаваш на целия свят и ще стигне за всички - тогава мъжете ще се редят след теб на опашка и няма изобщо да забелязват какво точно си казала, дали ти е стърчала косата, как точно си била облечена или други подобни дреболии...  Heart Eyes Пожелавам ти искрено да станеш скоро едно малко слънчице... и не забравяй как почна първия пост - "поръчах си като на шега мъж"   Wink

# 500
  • София

Щастливият човек е като слънцето - над всичко и всички, огрява навсякъде, прогонва мрака и всяко живо същество се стреми да получи поне малко от светлината и топлината му... Слънцето няма нужда да моли, не се замисля как точно грее и дали всички го харесват. Да, има и такива същества, които предпочитат да живеят в тъмни пещери и да не виждат слънчева светлина. Как мислиш, дали слънцето се вълнува и терзае?  newsm78 Едва ли. 

Страхотно е казано!! И ВЯРНО!!!    newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 501
Здравейте, красиви! Heart Eyes Днес има слънчице вън, а всички вкъщи сме почти излекувани( наблягам на "излекувани" Mr. Green). Чета една хубава книга - препоръчвам я на всички, които имат духовни, ментални и изобщо извънтелесни преживявания. Написана е от първо лице и съдържа доста полезна информация - "Войнът екстрасенс" от Д.Морхаус, историята на американски шпионин екстрасенс.
А на askimemnu искам най - вече да дам  Hug и кураж, защото знам колко много боли от любов и колко борба трябва, за да оцелее любовта или да дойде подходящата Heart Eyes. Миличка, при всеки е различно - докато го обичаш, ти си свързана с него, както и той с теб. Но важното е да намериш начина да си щастлива със себе си и светлината вътре в теб. Останалото е следствие Heart Eyes Hug
Хубави почивни дни, феи! Творете в щастие и любов Heart Eyes

# 502
"Човек не е онова, което говори, а онова, за което се бори; ти ще се бориш за нещо много повече от самия себе си. Ти ще се бориш за твоите деца и за децата на твоите деца. Ти си само брънка в хилядолетия дългата верига от войни, но си призван, и много неща зависят от теб. Битката ти е свързана с дара, който носиш в себе си. Този дар е мощ, власт - не ти, а дарът е власт. Изпитанието на твоята сила е способността ти да донесеш дара до другите. Помни, дарът е властта! Предай властта на другите, когато дойде моментът. Ти ще знаеш кога моментът е дошъл."
 Heart Eyes

# 503
Разговора с Висшия Аз се свежда до едно много просто нещо, просто се отпускаме, създаваме си спокойна обстановка, приятна музика и мислено провеждаме разговора с човека, който искаме да говорим затова Какво чувстваме, какво усещаме и какво бихме желали да кажем ,което не сме споделяли с него на четири очи.Искрено и чисто, благодарим и изпращаме много любов   bouquet

Дани, аз май така и не ти казах. Някога прочетох тази техника, написана от тебе. Тя качествено промени взаимоотношенията между мене и много важен за мене човек. Сега комуникираме на друго ниво - доверието, откритостта и близостта са различни. Сега по общите ни въпроси сме сякаш едно съзнание, а за мене лично сътрудничеството във всякакви взаимоотношения е ключово.

Благодаря!

Рози и рози, мисля, че имаш предвид моята техника за Разговор с Висшия Аз (своя или на друг човек), публикувана ТУК, ТУК и ТУК, защото в сайта на Лени точно под нейния пост с моята техника си изказала мнение, че много ти помага  Simple Smile А за този, който знае, че техниката не е негова, но си мълчи, без да коригира неволната грешка на Рози и Рози, мога само да си правя изводите Simple Smile Ползвайте техниката със здраве, затова съм я предоставила на обществено достояние  Simple Smile

# 504
Много чисто и работи прекрасно, затова го споделям, мили феи -

Един от пътищата да постигнеш такова състояние на битието си е да застанеш пред огледалото и да се гледаш в очите. Това изглежда подвеждащо просто, но има невероятно мощно действие.

Номерът е в това да не отклониш поглед, Дори ако това дълбоко взиране в очите ти те накара да се почувстваш неудобно. Ако бъдеш в състояние да задържиш погледа си, най-малко докато преброиш до десет, ще започнеш да изпитваш към себе си толкова съчувствие и обич, че направо няма да знаеш какво да правиш с тях. Ще ти бъде много трудно да задържиш това чувство, ако не си свикнал да обичаш себе си - а повечето хора, за жалост, не са. Прегърни това чувство и просто бъди с него.

Продължавай да се взираш, да надничаш дълбоко и все по-дълбоко в собствените си очи. Ако ползваш ръчно огледало, можеш да седиш, докато го правиш. А сега, след като си се вглеждал дълбоко в собствените си очи толкова дълго, колкото ти е било възможно, внезапно и бързо просто затвори очи - и остани с онова, което ще последва. Много често ще се слееш със Същността. Това може да продължи само миг - или до края на деня.

Съвършено невъзможно е, ако се взираш достатъчно дълго в очите на друг човек, да не го обикнеш, да не се влюбиш в него. Затова хората толкова бързо отместват поглед един от друг. Не смеят да се гледат в очите достатъчно дълго. Любовта, която ще последва, ще ги завладее. Но те не знаят какво да правят с любов, която ги завладява.

В мига, когато се отдадеш на любовта и й позволиш да те отведе точно където душата ти желае да отиде, няма да имаш никакви трудности. Цялата борба, която водиш, ще спре и ще познаеш Единението.

Heart Eyes

# 505
корал,страхотно  Hug благодаря!

# 506
  • Universe

Цветно настроение и прекрасен есенен ден - с усмивка и любов от мен!

koral, благодаря 

# 507
  • София
При нас в Сф беше си направо зима сутринта. Заваля първия сняг, а сега грее слънце! Но кафето ни топли!

# 508
Честит първи сняг на любимите ми мъдри софиянчета! Heart Eyes Ние във Варна мислим да почакаме, време имаме, че и тамън пооздравяхме... Grinning
Аз да си кажа - сега чета "Едно желание може да промени вашия живот" на Гал Сасон. Мнооого симпатична книжка, струва си. Ние, като феи, работим по - бързо понякога Mr. Green, но споделянето също прави чудеса Wink Какви са вашите впечатления от книгата или пък от техниката на Свещеното дърво?
И да благодаря на всички ви за топлите, вълшебни поздравления за рождения ми ден! Heart Eyes Бог да ви радва и благославя и във вашия живот Heart Eyes

# 509
За техниката с разговора аз реферирах към действие, което съвсем конкретен човек извърши спрямо мене в определен критичен за мене момент като линк за ползване от първа страница. На мене също са ми писали в темата за неща, които са се развивали на лични и не са общо достояние, но някой е почувствал желание да изкаже благодарността си на всеослушание. Кой друг къде какви инсинуации прави, в какви други сайтове кой какво коментира, пише, благодари, възхвалява, възхищава се или споделя не се отнася до мене и моля не ме забърквайте в радини вълнения за авторство върху каквото и да било!!!!

Общи условия

Активация на акаунт