Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 397
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Клонче, аз не забравям. Утре ще ти стоваря чашата.  Mr. Green

# 646
Вие сте ми любимите непознати и поради тази причина искам да споделя с вас една песен

Шилер като цяло ми е любимец въпреки, че го слушам главно когато нещо се "сдухам". Уфф нещо ми избяга центровката.

Моля да ми простите ако мислите, че понижих енергията на темата с този пост  Sad но исках да я споделя с хора, които предполагам виждат заобикалящото ни по сходен на моя начин.

# 647
Здравейте  на всички ! Прекрасна седмица ви желая  и сбъдване на всички желания !!!  bouquet  Hug Аз изпаднах в някакъв тежък период момичета  Cry и съм много БЛАГОДАРНА ,  че ви има  - когато ви чета живвам малко . Моля ви за подкрепа и положителна енергия (дано не ви затруднявам ) Имам жилищен проблем  и не виждам изход в момента   Cry  Съжалявам  дано не съм намалила положителните вибраций в темата . Благодаря  ,че ви има !!  Hug

п.п Клонка мога ли да се обърна към теб   с въпрос -- какво има в твоето кристално кълбо за мен . БЛА ГОДАРЯ!!  bouquet

# 648
Искам и аааз, искам и аз Клонка да ми гадае Simple Smile

# 649
  • Варна
мили феи nyjna mi e va6ata polojitelna energia-ytre otvaram magazina i se mola da ima rabota za6toto moeto semeistvo ras4ita samo na dohodite ot nego.mola vi da mi pratite pone mani4ko ot va6ata polojitelna energia.Blagodaria vi mnogo  bouquet

# 650
  • София
п.п Клонка мога ли да се обърна към теб   с въпрос -- какво има в твоето кристално кълбо за мен . БЛА ГОДАРЯ!!  bouquet

Искам и аааз, искам и аз Клонка да ми гадае Simple Smile
Joy Joy
Хайде - ТУК!

# 651
  • Варна
клончице-моляте дай ми малко позинивна ене,гия Praynigмоляте  bouquetимам нужда от това  bouquet

# 652
 newsm51 Благодаря Клонка!! Току що писах в сайта  newsm17 Kissing Heart На всички желая една успешна ,прекрасна и пълна  с положителни емоций седмица ! Бъдете щастливи !  bouquet Hug

# 653
  • София
клончице-моляте дай ми малко позинивна ене,гия Praynigмоляте  bouquetимам нужда от това  bouquet
Спокойно, бе, мила!!!
Сега си под стрес, защото започваш нещо. Излива се адреналин на талази в теб. След няколко дена нещата ще се успокоят и ще си тръгнат сами. Може леко да има приливи и отливи, но ще има движение.
Ще имаш успех. Дори ще мислиш за нови възможности Grinning

# 654
И аз се регнах, Клоне. Но вече ми е късно за кафе. Нещо ме глождят едни негативни мисли и само си превъртам едни думи, които ме жегнаха. Изобщо не мога да се разсеям. Моля и аз ако е възможно за малко положителна енергия.  Praynig

# 655
  • София
И аз се регнах, Клоне. Но вече ми е късно за кафе. Нещо ме глождят едни негативни мисли и само си превъртам едни думи, които ме жегнаха. Изобщо не мога да се разсеям. Моля и аз ако е възможно за малко положителна енергия.  Praynig
Има причина да си тревожна. Ще се запази това още няколко дена, когато изведнъж, като с нож ще отрежеш връзката с тази мисъл.Нещо ще се случи, което ще внесе промяна. Пийни кафенце, пийни Mr. Green

# 656
Уауу, дано не съм толкова рязка, че по принцип съм царицата на резките решения. Не знам дали ще си направя услуга с това. Хайде утре след работа ще пийна едно и ще те налазя в другата тема.

# 657
  • София
Ще отрежеш връзката с мисълта. НЕ съм казала с човек. Макар че, ако това ти е начинът...ти си знаеш. Просто ще престане да те вълнува тази мисъл и тази тема.

# 658
  • Варна
КЛОНКА -хиляди целувки за теб  bouquet

# 659
Ох, грешно разтълкувах написаното от теб. Сега вече разбрах какво имаш предвид. Дано се окажеш права.
Боя се от паниката и първосигналността си. Ако някой знае някакви техники за справяне с това, ще му бъда много благодарна ако ги сподели.

Общи условия

Активация на акаунт