)))И ние минахме ваксините във вторник, мина добре - разплака се доста но се успокои бързо. По препоръка на педиатърката давах панадол по 1.5 мл. на първия, четвъртия и осмия час след ваксините при което тя не вдигна темп, на следващия ден имаше цял ден 37.1 но аз нищо не давах и вечерта всичко беше ОК
В деня на ваксините беше доста поспалива (тя по принцип си е такава) а вечерта нещо не можа да заспи в леглото си та се гушкахме на спалнята. Пораснали сме с още 1 кг и вече сме 4400 и 53 см което е чудесно!
За ситните пъпчици по лицето някой беше питал - ние имахме, после почна да се бели направо кожата...чаках около 3 седмици да се махнат и след това взех един крем на Мустела за атопична кожа по препоръка на педиатърката и минаха за 3 дни...сега рядко пак се изсушава кожата и мажа но само при нужда, много съм доволна. От същата серия взех и крем за крусти, че главата на Йоана беше ужас и съм мазала 2 пъти и вече има ефект

Ох днес съм по задачи и по гости, излизам и се прибирам чак вечерта .... за съжаление хубавото време ще си ходи май и ще трябва да свикваме на студено ... и ние и бебчетата. Дано само не вали и ще си излизаме пак че не си представям по цял ден да стоя вкъщи. От десетина дни насам излизам в 12.30 и се прибирам в 6 всеки божи ден и как ще свикнем с повече стоене вкъщи не знам

Има доста нови момичета виждам - много хубаво, само дето трябва да пораздвижим темата че нещо много бавно върви

Хубав ден на всички!
),принудих се и разширих малко дупките,но сега пък много бързо тече и имам чувството,че му се натоварва още повече коремчето.Пробвахме и с шишета на Avent и мисля че му се засилиха коликите,а тези на NUK с каучуковата биба не му допаднаха.
хахах. Почвам да следя
, ходихме с кошчето за кола до Кауфланд и това ни беше разходката.

Дано другата седмица се пооправи, поне да спре да вали!

Много е кротичък и спокоен, направо не съм вярвала, че е възможно ад има такива бебета. Заспива си сам в креватчето, след като се е насукал.
.