АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 365
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох и на мен ми се идва много в Борисовата и ми е удобно като място но точно днес имам ангажимент даже ще водя Йоана да я гледа сестра ми. Иначе с удоволствие щях да дойда...предния път като се виждахме в борисовата бяхме 14 бр мами 2 в 1 Simple Smile)))
И ние минахме ваксините във вторник, мина добре - разплака се доста но се успокои бързо. По препоръка на педиатърката давах панадол по 1.5 мл. на първия, четвъртия и осмия час след ваксините при което тя не вдигна темп, на следващия ден имаше цял ден 37.1 но аз нищо не давах и вечерта всичко беше ОК Simple Smile В деня на ваксините беше доста поспалива (тя по принцип си е такава) а вечерта нещо не можа да заспи в леглото си та се гушкахме на спалнята.
Пораснали сме с още 1 кг и вече сме 4400 и 53 см което е чудесно!
За ситните пъпчици по лицето някой беше питал - ние имахме, после почна да се бели направо кожата...чаках около 3 седмици да се махнат и след това взех един крем на Мустела за атопична кожа по препоръка на педиатърката и минаха за 3 дни...сега рядко пак се изсушава кожата и мажа но само при нужда, много съм доволна. От същата серия взех и крем за крусти, че главата на Йоана беше ужас и съм мазала 2 пъти и вече има ефект  Peace
Ох днес съм по задачи и по гости, излизам и се прибирам чак вечерта .... за съжаление хубавото време ще си ходи май и ще трябва да свикваме на студено ... и ние и бебчетата. Дано само не вали и ще си излизаме пак че не си представям по цял ден да стоя вкъщи. От десетина дни насам излизам в 12.30 и се прибирам в 6 всеки божи ден и как ще свикнем с повече стоене вкъщи не знам Sad
Има доста нови момичета виждам - много хубаво, само дето трябва да пораздвижим темата че нещо много бавно върви Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 211
Цуцето, смених ги с МАМ. Ани само тези биби си цокаше с кеф и като купих и такова шише го хареса.  Simple Smile

Естелитка, малката много пораснала :* 

И на студено пак ще си организираме разходки - добре екипирани в парка или в някой мол Simple Smile

# 212
.....
Малко се измъчих с този Aptamil седи малко по гъст и на кристалчета и трудно минава през бибероните.Ние ползваме шишета на Dr.Brown заради коликите(ужасни са #Crazy),принудих се и разширих малко дупките,но сега пък много бързо тече и имам чувството,че му се натоварва още повече коремчето.Пробвахме и с шишета на Avent и мисля че му се засилиха коликите,а тези на NUK с каучуковата биба не му допаднаха.
Ако има някоя мама дето ползва това мляко нека сподели малко опит.

.....
На Аптамил Комфорт сме. Ползвам НУК със силиконова бибка - М, на едното бебче, а другото си харесва МАМ - 3-ката.

# 213
villito_s глицериновите свещички се казват easylax.

# 214
Хайде и аз да се отбележа в новата темичка (тя вече не е нова де) Докато зацепя къде сме се преместили.....малко съм  #2gunfire хахах. Почвам да следя Simple Smile Иначе при нас с бебе Митко всичко е ок. Бяхме и двамата болнички с хрема, но сега се пооправихме. Мисля, че вече ни почват и зъбчетата, по-точно сърбенето на венците тъй като постоянно си бута ръчичката в устата и се лигави повечко  Rolling Eyes

# 215
Радост, мерси за инфото, ще ги имам в предвид, че е страшно с това неакане вече Sad

Уф, а как се развали пустото време... уж го даваха от утре да става гадно, и бях планувала да се разходим някъде на природа,,,, ама ако завали май ще ходим на закрито Sad

# 216
  • София
Ох ужасно е времето...даже заваля и изобщо вече не става за разходка Sad

# 217
здравейте мамита. Използвахме максимално слънчевите дни и нямах и секунда свободно време да ви чета. Ние с Пламъчето сме много добре. На 27,09 бяхме на първа консултация и бяхме +1,600 кг и  доки ни се скара, че много сме папкали  #Crazy #2gunfire сега имам едно въпросче към вас моята племеничка от 2 дена има обривче на пишанката мажат я с бочко но няма ефект дайте съвет как може да се сравят с това обривче   newsm78

# 218
 mamcheto87, и Ясен постоянно си бута ръцете в устата и се лигави, явно наистина ги сърбят  венците, иначе за зъбки ми се струва много рано.

И при нас беше студено и дъждовно днес  Cry, ходихме с кошчето за кола до Кауфланд и това ни беше разходката.

Васи, Судокрем много го хвалят, друго не се сещам в момента, ние не сме имали проблеми. Относно  наддаването и Ясен беше качил 1600 гр първия месец, но не са ни се карали, педито каза, че щом е на кърма не е проблем.

# 219
  • София
Миме и ние щяхме да ходим до Кауфланд но оставихме за понеделник т.к ще купуваме памперси (Пуфис са на промоция) ... та цял ден не сме излизали. Утре ако спре да вали ще я изкарам дори за малко че да свиква.
И Йоана доста се лигави чак се притесних, педиатърката каза че нямала още рефлекс да си гълта слюнката и за това и че за зъби е рано...аз знам че е рано Simple Smile
Лека вечер на всички Simple Smile Йоанка вече спинка от половин час и малко почивка за мама и тати в съботната вечер Simple Smile

# 220
estelitka, до кога е промоцията на Пуфис-а? И на какви пари са? Че и нашите са на път да свършат.  Wink
Времето е повече от ужасно.  ooooh! Дано другата седмица се пооправи, поне да спре да вали!

# 221
Грийни, промоцията започва от понеделник - 20.99 лв ще бъдат  Peace

И Ясен спи вече, затова лягам и аз.

Лека нощ на всички  Hug

# 222
МимеHug! Благодаря! В понеделник сме там! Че в другите магазина Пуфис-а са ги направили по 27 лв. Безсрамници!  ooooh!

# 223
Добро утро! Я по едно кафенце за всички, много отдавна не е сервирано  Grinning

Грийни, вярно са се оляли с тези 27 лв. При нас са различни цените, последно ги купувах на 22 лв. Сега ще спестя 1 лв. Mr. Green

Леле хора, тази нощ измръзнах с едно одеяло, довечера си вадя юргана  ooooh!

Хубав ден на всички, в това студено време не знам какво ще правим  Tired

# 224
  • София
Я малко да раздвижим темата, че то ако не са консултациите с ЛЛЛ направо може да и слагаме кръст вече... Confused. Жалко, че не пишете тук, ама вие си знаете...
Ние с бебе Момчил сме добре, баткото ни боледува напоследък, та и на Момчил на два пъти прехвърля хрема, но слава Богу леко я кара. Отлагаме, обаче ваксините докато се оправи уж, пък то вече 2 седмици минаха. И понеже в сряда големия калпазанин беше с херпангина, която е много заразна, ще изчакаме и още 2 седмици, да видим дали и малчо няма да я прихване. Абе ужас, косата ми побеля с тия градински болести!!
Иначе Момчил качва като за световно, храни се с кеф човека  hahaha Много е кротичък и спокоен, направо не съм вярвала, че е възможно ад има такива бебета. Заспива си сам в креватчето, след като се е насукал.
Имаме си една музикална въртележка над креватчето с Мечо Пух и такава радост настава като му я пусна...Още големяи като беше бебе си мечтаех да му купя такава въртележка, но все не се решавах, много са скъпи да му се не види. Сега обаче я взех и съм много доволна като видя неподправената радост в очичките на бебо.
Лигите текат и у нас със страшна сила  ooooh! Нищо не го мъчи, така си се лигави и много слюноотделя. Юмручето го набутва в устата и когато е гладен и като помощно средство, когато му се ака  Crazy.
А за зъбите - баткото беше точно на 3 месеца, когато за пръв път започна да реве от зъби. А първото зъбче изби на почти 8 месеца  ooooh! Егати и зъбите!
За времето съм много доволна, че се разхлади. Голяма жега е у нас, ако щете вярвайте до преди седмица пусках климатика денем за час-два, докато сме с бебо в спалнята, да се разхлади. Още не сме излизали от вчера насам, но днес ще си направим една разходка с кеф, стига да не завали пак.
Кауфланд и аз ще го уважа, че ми е най-близо, ама от Пуфис се отказвам. Либерото не го заменям за нищо на света  Simple Smile
Весел ден от нас и се усмихвайте, въпреки мрачното време навън  Hug

Общи условия

Активация на акаунт