АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 393
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Моята беба въобще не си пада по активната гимнастика, имаме една Пеперуда се казва, на безизвестна марка според мен е, от Метро я купих за 60 лева. Аз постоянно й я натрапвам обаче, ама тя не я иска. Веднъж се заигра за 2 минути и ревна, днес пак я изкарах, постоя повече, ама пак ревна. А от въртележката над леглото не реве никога, обожава ги тези джуджавки там.
А ние днес бяхме в Шумен цял ден, аз бях на лекции и те се гледаха с баща си. На всяка почивка бягах при тях да си я гушна, че не издържам без нея дълго, затова и не отидох сама, а те дойдоха с мене, че иначе щях да се начупя да бързам, най-много някоя беля да стане.
Сега и двамата дремват сладко сладко, единия проснат на дивана болен, другата кифличка в шезлонга изморена от пътешествия, а мама гледа Листопад на спокойствие хииххи.
Ще ги будя след малко за баня и после слагаме масата. Хайде лека вечер и на вас!

# 286
  • София
  bouquet Здравейте и от мен  ...И ние днес излезнахме и малката спа близо 4 часа Simple Smile ,само навън спинка по толкова през деня... Вътре спи по час най-много и се буди...Обличам си я аз за навън- боди с къс ръкав ,блузка ,палтенце,ританки или чорапогащник  и долнище...шапка задължително...
При нас коликите изчезнаха преди 2-3 седмици някъде, не давам Инфакол-а ,а и мисля ,че не действа...Отзад на главичката ,където най -много лежи имаме петънце с по-малко коса,при вас така ли е?

# 287
Тюх, най-после се разписвам. Ние се скъсахме от пътуване. Първо бяхме на селото на зет ми за два дни да си правим консерви (т.е. ние със сестра ми да се наприказваме, децата да се надишат, а мъжете да се напоят с биричка Mr. Green). После бяхме повече от две седмици на Видин при нашите. Кеф, релакс, още на втория ден на Роско му минаха коликите и стана друго бебе. На втората месечинка започна да се смее широко и с глас, вече разбра, че има ръце и крака и купона е пълен. Като се прибрахме хааайде на ваксините. Вдигна температура в 1 през нощта и може и да го очаквах, може да бях подготвена, но за половин час направо бях срината психически и ми идеше да се скъсам от рев като го гледам как няма сила и да ревне (при все че инак може да ми продъни ушите Shocked).И понеже имаше още два-три хубави дни хааайде пак на село за туршийки. После гости на родата, гости на приятели, кръчма с приятели (така де, няма да се даваме на лошото време, я!), рожден ден на племенника и ТЕ ТАКА!  Joy
Та сега се доредих до спящо бебе, липсващ мъж и никакви гости, т.е. до НЕТ! Чета ви за дрешките. Аз Роско гледам да не го навличам, та чак отнесох изумление от свеки, че "ама как?! пижамката на голо ли?!" Пък аз при все, че духалка пускам и казах, че в Сибир няма да го пращам, та с пухена пижамка и поларено одеялце си му е екстра. После и изненада от липсата на ританки/чорапогащник под панталона отнесох, ама пак обясних, че на детето му е добре и толкоз. Та така. Детето си показва само в крайна сметка.  Simple Smile
Ух, какво още щях да пиша? Не се сещам сега, пък и то късно стана.  Hug мацки!

# 288
Ето затова утрото е по-мъдро от вечерта - човек се сеща за куп забравени неща.  Mr. Green
Първо, исках да питам мамите от София дали сте попадали някъде на пелените на Прима. Те са турския вариант на Памперс, т.е. пак са си техни, но се произвеждат в турско и цената им е като че ли доста по-ниска. Аз ги открих на Видин и съм доволна, но сега ми свършиха и се чудя дали има от къде да си ги набавя.  Thinking
Второ, чичо Гугъл не знае нищо по въпроса за една моя любима малка книжка от детството, та да ви питам спомняте ли си продължението на следното нещо:
Едно джудженце, ето на,
с краче като картофче,
помисли младата луна
за сребърно пантофче.
"Защо ли е едно,
защо ли е само,
какво ли прави горе на небето?"...
Много сладка приказка е, но не помня по-нататък. Джуджето тръгваше да се катери към небето да вземе луната за да си обуе крачето. Обаче как бяха римите и какво ставаше накрая не помня.  Sad
Инак за "летището" отзад на главата и нашичкия го има. Peace Плеши, к'во да го правя?!  hahaha
Пък за спането си е супер май. Два дни ми прави по 5-6 часа следобед и около 4 през нощта. Не се оплаквам да си кажа. Дано да няма проблеми и с манджата.  Praynig
Събуди се... Обратно на кърО!  Hug

# 289
Здравейте момичета!Днес ми е много заспало, неможахме и да излезнем, че е доста мъгливо и студено. Рая спа на два пъти по 1 час и това е. Както си ставаше по два пъти вечер, напоследък нещо взе да се буди по-често  Confused а аз се надявах на обратното.
Относно турския вариант на памперсите в момента сме с такива-майка ми имат магазин и ги е взела без да знае,че са турски, не е обърнала внимание. Аз не бях чувала добри отзиви, но напротив харесват ми и да по евтини са-19 лв за 92 бр(това им е доставната цена).
Нещо съм се занемарила, марзи ме е да се занимавам с каквото и да е. Не ми остава време, цялото е посветено на бебка и на домакинска работа Sad

# 290
Привет!

Тези дни времето в Пловдив става все още за разходки  Grinning Днес купихме на детенце ето това чувалче http://kasida.bg/wallaboo-bebeshko-universalno-chuvalche-arctic- … ack-73-13332.html
Харесва ми, че не е някакво дебело и твърдо и Алехандри ще може да си се раздвижва вътре  Laughing
Надявам се и да топли де... Praynig
Алекс оплешивя рязко на баките и слепоочията, обаче отзад буланката си стои. А точно на върха на главичката има един кичур с много дълга косица, който се е завил както казва баща му " като циклон"...хихихи. Много искам вече да му опада бебешката коса и да остане малко плеши известно време. Ама квото е, аз пак много ще си го обичам  Mr. Green
И да ви се оплача - от няколко дни имаме зверски колики, почти целодневно #Cussing out Горкото детенце не може да спи, да яде, тези черва не спряха да къркорят и да пукат! #Crazy
Дано скоро вече да минат  Praynig
Желая ви спокойна събота вечер!  bouquet

# 291
Добър ден!  Simple Smile

И ние днес не излизахме, защото до обяд имах работа и след това използвах мъжо да гледа Ясен, за да отида на фризьор, че косата ми беше в отчайващо състояние. Сега съм с прическа  4470
След като се върнах от фризьора Ясен яде и заспа и аз със него, та сме откарали 2 часа, направо не мога да повярвам, но сега ми е едно смотано на главата, все едно имам махмурлук. Mr. Green

Косата му много пада, но засега още няма петно отзад.

Доктор Ла, не го знам това джудженце  Thinking

Хриси, ще мине този период, нормално е сега като се заседим вкъщи зимата, да нямаш желание за нищо.

Плазма, честито ви чувалче, много е хубаво. Дано ви минават коликите вече. Hug

Хубава вечер и от нас!

# 292
Честит първи сняг момичета!
Ох,пак заревахме,до по късно.

# 293
Миме, честита прическа! Сега си друг човек, нали?!?  Flutter А снимки?  Wink
doctor_la, туй джудженце ми е непознато!  Mr. Green

Нашата активна гимнастика също е на някаква неизвестна фирма. Имаме я още от Ани (затова играчките по нея липсват, та трябва да импровизирам  hahaha), но Вики хич и не прояви интерес към нея. Слагах го миналата седмица, хич и не се загледа даже. Ще го пробвам пак по-нататък.
И неговата коса пада, обаче отгоре. Да видим докога ще пада и дали ще опада цялата.  Wink Отзад още не е почнала да пада.

# 294
  • Бургас
Моят пораснал Ивко от 2 дни е едно малко изчадие Twisted Evil Или кранчетата пускат по-малко или той е станал цицоман Rolling Eyes Преди се нахранваше за около 15-20 минути и или пускаше цицата с блажен омазан вид или заспиваше там. Ама сега по-малко от час не стои, а уж с порастването ставали по-силни и можели и за 5 минути да си дръпнат нужното количество... Суче си нашият от едната, пусне я недоволен или почва да я плюе, премествам на другата, като междувременно го оригвам или поне опитвам, после се повтаря пак същото (към 20-25 минути на гърда), пак на първата и така докато ме заболят зверски и двете и го дръпна или докато най-накрая поспре Confused Не знам дали трябва да се притеснявам или е някакво временно явления newsm78 Памперси имаме 1- 2 средно наакани, 2-3 зацапанки и 2 мнооооого наакани - от пишлето та чак до подмишниците отзад Mr. Green Пишка поне по 5 пъти минимум също. ЛЛЛ, моля за мнение, плийз Praynig

# 295
  • София
Постът на брадичката все едно аз съм го писала. От няколко дни историята при нас е абсолютно същата, само да допълня, че Калоян от премятането на от една на друга цица чат-пат и повръща....

# 296
  • София
Постът на брадичката все едно аз съм го писала. От няколко дни историята при нас е абсолютно същата, само да допълня, че Калоян от премятането на от една на друга цица чат-пат и повръща....

# 297
Добро утро!  food010 
Днес пак ще студуваме май.
Да ви споделя набързо имаме подарък люлка,хем го поклаща хем вибрира.Снощи като се събуди в 3ч.с рев и го сложих там и така спа чак до 6ч.,а аз до него на дивана.Друга работа си е да си се наспал Grinning.Кръстихме я вибратора Laughing,да се надявам ,че ще спасява положението като се наложи.

Миме честита прическа и от мен и аз мисля да я свърша тази работа.
Плазма и ние сме със страшни колики #Cussing out,много ви е хубаво чувалчето.

При нас днес ще идва доки да видим какво ще каже за нашите обривчета.
До скоро.

# 298
  • София
Привет и от мен, пиша докато малкият се обяснява в любов на играчките от шезлонга hahaha.
Милички, относно кърменето започва вероятно криза на растежа и ние минахме през това беше сукане нон-стоп като беше на около 1 м. и половина, не искам да се сещам даже ooooh!
После нещата се нормализират, така че няма страшно  Hug.

# 299
Няма по- хубаво от лошото време.... да мога да разбера как сте и какво правите. Ние сме добре, предполагам има и други със спокойни бебоци, да не се притесня сега, че сме само ние с 9-10-11 часов нощен сън, занимава се на шезлонга по 10- 20-30 минути самичка, като сменям през ден два играчките. Режимът сама си го изгради, хапванията са вече през 3 часа. Взех и аз спално чувалче, така спря да обикаля из цялото легло, цяла нощ и дори това малко ми липсва, но и сега не мога да стопля ръчичките й. В спалното чувалче е топло, ушичките и нослето са топли също, но ръчичките са студени независимо, че е с боди и жилетчица. Няма как да прибера ръчичките в чувалчето, защото винаги са или разперени в страни или протегнати нагоре- как е при вас, някакви съвети?
ЛЛЛ Все още бебка е изцяло на кърма, но се замислям вече за вода, заради климатитиците, които така изсушават въздуха, въпреки допълнителните екстри. Мога ли да разбера дали й е необходима допълнителна вода по някакъв начин?
Приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт