АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 374
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Ние се позагубихте тези дни, но в момента и батко Дани е в къщи - не е на градина, че ми е болничък. С двамата почти не ми остава време за нет-а. Иначе сме добре, коликите ни мъчат малко, но се надявам вече да отминават, все пак ставаме скоро на 3 месеца.
Пелени досега ползвах на Pampers, но нещо все ми пропускаха на гръбчето. От два дена съм на Libero май съм доволна - поне за сега.
Марти и той започна да прави по-големи паузи, чак се притеснявам някой път. Преди ядеше на 2-2,5 часа, а вече сме почти през целия ден на 3 часа. Вечер си папка поне 1 път, понякога и 2 пъти.
Гледам за обривчета си говорите - болната ми тема. Мартинче и той беше станал като змийче в лицето. Абсолютно същата симптоматика като на tsutseto. Спрях млякото и млечните - файде никаква. Просто май си е до кожа. Сума ти доФтори обиколихме, всеки различно казва. Сега ползвам козметиката на Мустела -Стелатопия за много суха и атопична кожа и положението е много по-добро. Само бузките са му малко по-грапави и кожичката там стои по-тъмна, но с времето се надявам да се оправи.
Аз ви оставям, че малчо нещо негодува, иска пак на ръчички.

# 331
  • Бургас
Е то бива цицомания, ама при нас положението става сериозно - младежът сука от 18.10 до 20.30 часа Shocked ooooh! #Crazy С мъъънички паузи за оригване и подмяна на памперс, но иначе през цялото почти цока - кога по-активно, кога по-лежерно... Гладен е бил ще каже някой? Да, ама не - предишното му "хапване" беше от 15.00 до 16.20 Whistling И му смених тогава 3 памперса (единият омазан плътно и почти без бяла част hahaha), а сега 2 baby_neutral Та баня, маня - всичко отиде на кино ъгейн Crossing Arms

# 332
Брадичке, поради тази причина аз започнах да се цедя, просто не издържах с това висене на гърдите ми с часове. А сега пък с това помпане по 6-7 пъти на ден, направо останах без ръце  Tired, но няма начин, искам да му дам най-доброто. Дано успея още няколко месеца да поддържам лактацията така.

# 333
  • Бургас
Ох, Мимс, на мен хем ми е хубаво да го гледам блажено цокащ и омазан до ушите с мляко, хем кръст и гръб не ми останаха, че поради разни физиологически особености се кърмим в едни неудобни за мен пози, дето все съм изгърбена и наведена Confused Надявам се да е кратко явление това изтощаващо упражнение... Че сега все ме е страх да не ми намалява кърмата и се тъпча с жито, пия чай лактогонен, бирена мая... ooooh! Пък от шише му е терсене да цока и половината се излива навън (няколкото пъти, когато се наложи да го пробваме с цедена кърма) и сърцето ме боли за похабения ценен мат'риал Laughing Ще чакам развитие някакво, пък ще видим Peace Отивам сега да наням, че ей сега ще цъфне змея горянин и отидЕ пак някой и друг час hahaha

# 334
Здравейте момичета, и аз искам да се присъединя към групата във фейсбук, там съм Mariana Petrova,   e.mail:  marii_2@abv.bg.
И ние си минахме втората консултация, Ицко вече е 6.015кг. и 57см. малко множко сме наддали, но педиатъра каза, че все още не сме тлъстички затова няма да намаляме хранения. А ние се кърмим изцяло, като през първия месец беше 4,390кг. и 55см. След тази ваксина обаче ни се зачерви убоденото място, образува се и едно топченце казаха ни, че е нормално сега сме на компреси от риванол. На някой случвало ли му се е? Инъче сме добре смеем се спим и ядем на три часа, като не пропускаме и две нощни хранения.
Ами това е от нас пожелаваме ви спокойна нощ.

# 335
Хм, аз вече започвам да се притеснявам за нашето хранене като ви чета. Ние се кърмим на 3 часа през деня, но през нощта правим пауза от 10 до 5.30-6 ч. Просто не се буди момата. И това е така от втория месец, през който наддаде 800 гр., което според нашата лекарка е много добре. Има ли някой друг с подобен режим?

# 336
  • Бургас
Хм, аз вече започвам да се притеснявам за нашето хранене като ви чета. Ние се кърмим на 3 часа през деня, но през нощта правим пауза от 10 до 5.30-6 ч. Просто не се буди момата. И това е така от втория месец, през който наддаде 800 гр., което според нашата лекарка е много добре. Има ли някой друг с подобен режим?

Ние сме така от 30 ден. Даже и денем правим понякога по 4 часа. Първия месец наддадохме само 600 гр заради жълтеницата, после за 2 седмици 470 гр.

# 337
Брадата, ние бяхме така целия първи месец , че и отгоре. Силиконките затрудняват, имай го предвид. Когато ми писнеше, най-вече вечер, го дохранвах с изцедена кърма.

# 338
Добро утро мамчета!

Брадата според мен твоя малък мъж обича да си спи на цица Laughing. Laughing Laughing
Ние когато се кърмихме,бяхме така.Върху цицата с часове(спим,ядем,почиваме и после пак ядем) и щом го оставя в леглото рев.Това е положението,малък или голям мъж винаги трябва да му се обръща много внимание(сега ние после някоя мома) и така цял живот. Peace

Приятна разходка на всички и днес го дават хубаво време.

# 339
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile От дълго време ви чета и се информирам за различни неща, но чак сега се престраших да пиша и аз Simple Smile Нашето бебче се появи на 15.08 с мерки 51 см, 3400 гр, казва се Виктор . Вчера му сложиха първите ваксини( две едновременно Cry ) и беше доста зле, но днес вече се възстановява. Бих искала да ви помоля да ме включите и мен в групата в Facebook ако е възможно Simple Smile
Поздрави и весел и усмихнат ден Hug

# 340
Привет Сладурки!
Брадичке това дето си го писала...май момчетата са цицомани  Joy
моят Бобчо като суче суче и се завие с цицата ама не я пуска  hahaha
вечер спи вече повече.
За отчет - наддали сме с 1кг втория месец и ни набодоха
и двете крачета с ваксини.
Сега спи момчето, а аз поработвам и за това само надничам тук.   bouquet
Целувки на всички Ви и на сладките бебчета!

Pls, niakoi da me add-ne v facebook: tv.ivanova@gmail.com

# 341
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Навън такова слънчице се е показало, само за разходки. Днес ще водя Марти на ортопед, а после се очертава цял ден хайманосване. Батко Дани е вече много по-добре, само отвреме-навреме покашля. Понеделник е вече на градинка.
Момичета, да ви споделя, че от 12 дни, т.е. от 10-ти октомври, правя 90-дневната "диета". Поставям диета в кавички, защото за мен е по-скоро хранителен режим. Сега споделям, защото исках най-вече да видя дали няма да имам отражение на количеството кърма. За мое голямо щастие кърмата ми въобще не  намаля. Даже нощно време продължавам да цедя, защото иначе ще ми се пръснат гърдите. На 9-тия ден се теглих и бях -2 кг. Искам още само 3 кг надолу и се надявам, че до месец ще ги сваля. Хапвам предоволно, даже майка ми като ми беше на гости и като видя какви "порцийки" си спретвам ми каза, че най-много да кача, но с това ядене едва ли ще сваля нещо.
Хубав ден на всички. Аз отивам да се "позабавлявам" малко с гладене, а после навън.

# 342
Ренка, браво на теб, продължавай в същия дух! Ти колко кг искаш да свалиш?  На снимките изглеждаш супер.
Трябва и аз да се поинтересувам от тази диета, защото кг от бременността ги свалих, но имам за сваляне от преди това.

Албенаwelcome дай повече инфо как да те намерим във Фейса  Grinning

Приятна разходка на всички  Hug

# 343
Момичета и ние вече сме на 2 месеца и вчера ни сложиха ваксините.
Вечерта обаче вдигнахме температура. Моля споделете кога давате Панадол, докторката каза, ако температурата се качи над 38,5 тогава, но аз като видях 38 градуса и веднага извадих Панадола.
Слагате ли компреси? Масажи правите ли? С по-хлатка вода ли къпите бебето ако има температура?
Времето навън е супер, но се чудя дали да изляза, че много е крив, а и с тази температура, редно ли е да го извеждам?

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 11:29 от rumba77

# 344
Ако има температура сега,по-добре не го извеждай, а компреси с Риванол аз правих, но не видях никакъв ефект, само си мина подутото на крачето.

Общи условия

Активация на акаунт