Ние се позагубихте тези дни, но в момента и батко Дани е в къщи - не е на градина, че ми е болничък. С двамата почти не ми остава време за нет-а. Иначе сме добре, коликите ни мъчат малко, но се надявам вече да отминават, все пак ставаме скоро на 3 месеца.
Пелени досега ползвах на Pampers, но нещо все ми пропускаха на гръбчето. От два дена съм на Libero май съм доволна - поне за сега.
Марти и той започна да прави по-големи паузи, чак се притеснявам някой път. Преди ядеше на 2-2,5 часа, а вече сме почти през целия ден на 3 часа. Вечер си папка поне 1 път, понякога и 2 пъти.
Гледам за обривчета си говорите - болната ми тема. Мартинче и той беше станал като змийче в лицето. Абсолютно същата симптоматика като на tsutseto. Спрях млякото и млечните - файде никаква. Просто май си е до кожа. Сума ти доФтори обиколихме, всеки различно казва. Сега ползвам козметиката на Мустела -Стелатопия за много суха и атопична кожа и положението е много по-добро. Само бузките са му малко по-грапави и кожичката там стои по-тъмна, но с времето се надявам да се оправи.
Аз ви оставям, че малчо нещо негодува, иска пак на ръчички.
С мъъънички паузи за оригване и подмяна на памперс, но иначе през цялото почти цока - кога по-активно, кога по-лежерно... Гладен е бил ще каже някой? Да, ама не - предишното му "хапване" беше от 15.00 до 16.20
И му смених тогава 3 памперса (единият омазан плътно и почти без бяла част
), а сега 2
Та баня, маня - всичко отиде на кино ъгейн
, но няма начин, искам да му дам най-доброто. Дано успея още няколко месеца да поддържам лактацията така.
Отивам сега да наням, че ей сега ще цъфне змея горянин и отидЕ пак някой и друг час
От дълго време ви чета и се информирам за различни неща, но чак сега се престраших да пиша и аз
) и беше доста зле, но днес вече се възстановява. Бих искала да ви помоля да ме включите и мен в групата в Facebook ако е възможно

дай повече инфо как да те намерим във Фейса