, мерси за инфото. От моето проучване бях стигнала до същите изводи, но е някак хубаво да си свериш часовника... много ми хареса и следната публикация: http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/.Педито си знаех, че е от старата школа, но чак пък толкова.. Не ми се иска да я сменям, защото е много внимателна и щателна при прегледите, винаги вдига телефона и дава направления, не раздава и с шепи антибиотици.. Мои приятелки са и пациенти и са доволни.. просто явно трябва да реша дали да изтърпя докато израсне малчо кърмаческия период... Та логиката била следната (обясни ми една сестра
)... В кърмата нямало достатъчно желязо и затова почвали сокчетата да не станело анемично бебето, а пък щото не пиело вода, трябвало да се додават капки за зъбите... Ако се пиело по 30 мил изворна водичка на девин, нямало нужда от допълнително флуор(?). дам... Та темата със захранването (надявам се) ще я дъвча пак към края на декември - да сме живи и здрави. Засега давам само вигантол по 2 капки и се храня здравословно. Мисля че повече от това няма какво да направя.
А и ми писна първата реплика на лекарите да е "На АМ ли сте" и след това "с колко дохранвате с АМ". Откога е ненормално детето да е само на кърма??
Честит празник на Всички празнуващи! Живи и здрави
,моите адмирации.Правилно съм запомнила,че беше писала за това ,че имаш синтезирана информация.Ще очаквам и продължението.Много полезна и актуалана информация.
.Ще се възползвам от твоето инфо.
, после излязохме малко на разходка, като се прибрахме Ясен яде, сега заспа и започнах да готвя
. Имам чувството, че край няма тая домакинска работа, все има какво да се прави, по някой път ми идва в повече
Ааа, трябва и да гладя 
Помрънках малко..
. Марти продължава с неговото неспане в къщи. Вчера се принудих почти 8 часа да обикалям улиците само и само да спи. Добре че беше топло, та Марти яде и навън.