АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 305
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Сега се връщаме от доктора Владиславчо е 7.100 и 64 см висок! И
след 2 дена правим 3 месеца Simple Smile

Имам въпрос за ваксините понеже бяхме болни и изпуснахме ваксините за 2 месец и сега ни ги сложиха и можело Т. да дигне колко време трябва да го наблюдавам 2 3 дена ли ?

# 511
На нас ни казаха, че температура може да се вдигне до 48  ч. от ваксините. И ние от там се връщаме. Малката маймунка е вече 6100 гр. и 62 см. Сега спи изморена от рев. Дано да ни се разминат реакциите като предния път.
Поздрави на всички и дано да си намерим приятни занимания в това гадно време!

# 512
Майчета, не че искам да ви дразня, но аз съм по къс ръкав и с бебо, на връх третият му месец, се наслаждаваме на топлото ноемврийско неаполитанско слънце Wink))))))))))))

Хубав ден на всички!!!

# 513
Майчета, не че искам да ви дразня, но аз съм по къс ръкав и с бебо, на връх третият му месец, се наслаждаваме на топлото ноемврийско неаполитанско слънце Wink))))))))))))

Хубав ден на всички!!!
Crossing Arms И аз искам, тук е студено и всеки момент ще завали  Sad

# 514
galencia, с това изказване с вкара таралеж в гащите. Ще видиш като се вдигнем всички августинки с бебетата и дойдем при теб на топло!  Mr. Green

Хайде по едно следобедно кафе от мен по случай именния ден на Виктор!  Simple Smile

# 515
  • Бургас

Хубав ден на всички!!!

Е сега вече се хвърлям отгоре ти! Дразни дразни! Защо не съм се родила на място с вечно лято???? Майка ми казваше: За да се научиш да ибичаш и зимата  hahaha

Честит празник на всички именници!
Моята малка сладкишка днес става на 3 месеца! Почерпете се по нещо според случая  Hug

# 516
Здравейте! Днес боцнахме бебо, и май мен повече ме боля от него... сега спим и аз стискам палци да мине безпроблемно.
Тесс, мога да ти кажа аз какво съм купила - от намаленията в Хиполенд купичка и 2 лъжички за 9.90 на Авент - намалени са доста, иначе комплекта излиза малко под 20 лв.  за 6месеца + са.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8538&cat=42
 и http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8537&cat=42
За сребърните лъжички... метални са. Страх ме е за венците на бебо, че се опитва да захапва всичко. Иначе съм се ориентирала към пюретата Сънвал - био са, със разни там други сертификати за качество, добра цена. Приятелки ми ги хвалят. това е сайта на вносителя. Има списък с магазини. Ще питам по-нататък може ли да се купува на стекчета, че цената идва към 1.50 на едро - иначе е към 2 лв в магазините на бурканче.http://www.nedelcev.bg/brand-products/view/bid/1/bcid/184/bpid/89/#
 Има и 33% намаление на таф тойс - много интересни и занимателни играчки  -за 16 лв купих играчка за шезлонг и количка - с огледалце, дрънкалка и човече, което.. мхъм.. "клонка" меки и шарени, доста интересни - най добре похарчените пари за сега. Mr. Green Бебо си седи и им се дзвери с часове, опитвайки се да ги докопа и изяде.
 Гадно време. дано да има още малко хубави дни. Поздрави  bouquet

И честито на всички празнуващи! Да са живи и здрави, засмени и палави сладурковците  bouquet

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 15:31 от knitter

# 517
galencia, с това изказване с вкара таралеж в гащите. Ще видиш като се вдигнем всички августинки с бебетата и дойдем при теб на топло!  Mr. Green

Хайде по едно следобедно кафе от мен по случай именния ден на Виктор!  Simple Smile

Добре сте ми дошли...от гости не се плаша...тъкмо и бебо ще си има компания :DDDDDDD

Meрси за кафенцето, много зареждаща снимка!!!!

# 518
Анито, да са ни честити 3 месечните бебенца!

Живи и здрави да са и всички именици!!!!

# 519
Честит имен ден на Викчо, жив и здрав да е!   bouquet Heart Eyes

Честити месечинки на бебоците на Анито и galencia! Да порастват здрави и послушни дечица!  bouquet

knitter, дано нямате проблем след ваксините!

# 520
Да се включа и аз най-после. Нещо хич нямам време незнам защо така, уж бебка е кротка, спинка през 2 часа по 40 мин. и пак нямам време за нищо.Днес времето при нас е слънчево , но доста хапливо, дано да се постопли, че да излезнем на разходка. Момичета да ви се уплача с какъв навик се сдобихме  Rolling Eyes заспиваме с нещо на очите, било одеало, било лигавник-дърпа каквото има наоколо скрива очите и така заспива, в противен случай се върти, мята голям зор...
А да и за ръцете-аман вече набутва ги и двете вече, смуче, дави се  ooooh!

# 521
  • Варна
Xpucu4ka, и моята го прави това. Спи само, ако и е завита главата. Така си хареса и спи спокойно само, когато успее да си пъхне главата под одеалото.

# 522
Въпрос към ЛЛЛ:

Малкия е на изключително кърмене. Отначало беше на поискване. После (към 2 месец) започнах да правя през деня интервали поне по 2 часа, като в зависимост от това дали ще се разплаче му давах и по рано. Но виждах и че ако има занимавка не плаче и няма признаци на глад. После започнах да увеличавам интервала на 2,5ч. Като отново - ако плаче давам  по рано, а ако заспи или се занимава и не плаче стига и до 3 часа. Казвам, че през деня е така, т.к. нощем той определя режима си сам - до преди седмица две ядеше на два часа през нощта - т.е. 3 - 4 яденета до към 9 сутринта. Сега яде само два пъти нощем. Качва много. Почти 8 килограма е. Само да уточня, че не знам дали плаченето му и преди е било от глад. С две думи - не знам как да разбера дали е гладен освен ако не започне да плаче, а и тогава не съм сигурна, а се чудя дали да не разредя храненията още малко, че си мисля, че го прехранвам. Гледам го - цица 5 минути и спира, гледа, смее се, мрънка, повръща почти винаги. Та искам да разредя отново храненията. Бихте ли ме посъветвали как - или по същия начин с леко увеличаване на интервала. Ръцете си яде постоянно, та това не го смятам за признак на огладняване.
o_fortuna, признай си, че даваш допинг!  Laughing Шегувам се разбира се, наддаването е чудесно за икзключително кърмено бебе. Пишеш, че докато има занимавка е спокоен, ами ето ти сама си открила начинът да разбереш, кога е гладен. Щом се разплаче, пеленката е чиста, не е претоплен, престуден и си сигурна, че няма друга причина за недоволство, значи вероятно остава да е гладен. Има бебета със силен сукателен рефлекс и търсят гърдата на мама не заради глад, а просто за да посучат за укротяване на този рефлекс. Сега, ако ти самата не се чувстваш добре, можеш да опиташ и да видиш, как ще реагира на това забавено слагане. Току виж е кооперативен, но прояви ли безпокойство и вземе да плаче често, то явно си има нужда от кърмене. Ти си най-добрият специалист по своето дете и който каквото и да ти казва отстрани, ти можеш най-добре да прецениш какво, кога и как да постъпиш  Wink Ако не опиташ, няма как да разбереш, как ще реагира на промяната.

Мерси за отговора, ще започна по малко да пробвам Simple Smile Като казахте "допинг" се сетих и какво друго искам да питам. Възможно ли е от това, че ям адски много сладко, вкл. и шоколад, един вид да "помпам" бебето, или това няма значение Simple Smile

# 523
Не ви ли притеснява да са завити и главичките на бебетата? Шапчици слагате ли когато спят? Моята бебка също започна да си дегустира непрестанно ръцете. Слагам ръкавчетата й по- напред, за да покрият пръстчетата, това я дразни и спира за кратко. Някой знае ли дали е временно явление или ще продължи по- дълго?

# 524
  • Варна
Притеснява ме и още как и затова и като спи все я проверявам как е там завита, но като не иска да спи иначе какво да я правя.
А от това дъвкане не знам кога ще има отърване. Като сложа дълги ръкавчета ги смуче тях.

Общи условия

Активация на акаунт