Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Когато синът ми беше на 4г,  ял и пил доволно, след поредното посещение до тоалетната дойде и каза: моля те, иди до аптека и ми купи един простамол уно.

# 676
  • Mars Hotel
Тази сутрин дъщеря ми захласнато гледа как се движат чистачките на колата и казва:
 - Мамо, виж как си мърда мустаците!

# 677
 Flutter страхотни хлапета за пореден път

Аз да кажа от днес, прибираме се от ДГ към вкъщи и съответно навсякъде преспи сняг, паркирани коли с натрупан сняг и моята се обръща на едната страна към тях, показва и казва:
- Сиренеее.
После на другата:
- КаЩавааал.

Laughing Laughing де такъв късмет, сетих се не мн подходящо, но на място за приказката за 3мата глупаци и мъглата  Embarassed

# 678
Сядаме с мъжа ми да вечеряме (децата вечерят по-рано), те си играят покрай нас; големият вдига врява до небесата. Мъжът ми: "Малко по-тихо, да си кажем нещо с майка ти" Синковецът: "На масата не се говори".

# 679
Страхотна тема, със сълзи се смях до сега  Joy

При разговор с моя малък братовчед на 4 години:
Понеже току що бе вилнял и счупи една чаша, та му обеснявам, че не бива така, да е малко по внимателен... При което той се обръща и ми заявява:
-Седни сега, ще поговорим сериозно за нещата!
 Crazy Laughing

# 680
Мартин компетентно обяснява на сестра си:
- Знаеш ли какво означава свиня - означава майка!
Чуло е детето  израза свиня-майка и така си го е разбрало...

# 681
  • Sofia
Мартин компетентно обяснява на сестра си:
- Знаеш ли какво означава свиня - означава майка!
Чуло е детето  израза свиня-майка и така си го е разбрало...
smile3532
Това като нашето  животно с М.

# 682
"Мама има зелени очи, Лорито (т.е. тя) има сини очи, бате Боби има кафеви очи, а тате има оранжеви  Shocked очи"

# 683
  • София
 hahaha  Таткото е симпатяга.

# 684
  • Mars Hotel
Моята дъщеря пък наскоро ми заяви, че иска братче. Питам я какво е братче, а тя: "Ами едно прасенце." Crazy Много време мина преди да се сетя, че прави връзката от приказката за Трите прасенца, в която прасенцата са братчета.

# 685
  • Sofia
Наскоро обяснявах за бебетата, раждането, птичките и пчеличките и т.н. Помислили няколко дни и снощи баща им се прибира измръзнал и единия го захапва от врата:
- Тате,  бързо да гушкаш мама.
Баща му:
- Защо?
- Да й сложиш 2 бебета в корема и като пораснат и се родят да си имаме бебета.  #Crazy
- Защо искаш още 2 бебета?
- Ние като правим бели да се карате на бебетата.  Joy

# 686
  • София
Моят малък син казваше: искам шапката с бретона (разбирай козирката) и блузата с голия ръкав. А като го срешехме, обясняваше, че е гладък като асфалт по нанадолнище.  Laughing

# 687
Снощи тъкмо свършва Голямата работа, поглежда в гърненцето и с най-нежното и мило гласче казва:
Вики бакала голяяяямоо баки! Гушне Вики бакото (т.е. да го гушне) Mr. Green

Така се смях  Laughing

# 688
  Да се включа и аз с една изцепка на щерката (на 4г.). От време на време си правя маски с хума, но  най-вече, когато тя спи или е на разходка с баща си. Но един ден си беше у дома и ме пита:
-Мамо, какво е това?
-Маска.
-И за какво е?
-За да стане кожата по-гладка и свежа и да съм по-красива.
Мина се известно време и аз пак си слагам маска. Внимателно ставам и се излягам на дивана с идеята да постоя спокойно няколко минути и маската да не се напука, когато чувам глас:
- Мамо, много си красива.    Laughing

Играем си, говорим си, но телевизора работи. Дават някакъв филм и мъжа се обръща към жената с думите: "Искаш ли да правим секс?". Лили го чува и с голяма усмивка казва: "Ха, този пък не може да каже кекс."    Simple Smile

# 689
В тази тема много липсва един бутон "Like"  Hug

Вчера нещо бях направила смръщена физиономия и малката, виждайки бръчките ми по челото, дотърча да ми ги заглажда. Каза, че имам шарки на главата.

Общи условия

Активация на акаунт