Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Слагам им шапките, при което на единия шапката му смачкала ушите. Следва истеричен писък:
- Сбръчкани са ми ушитееее!  Joy

Гледаме детско е за 100-ен път ме питат какво яде кончето. Отговарям. Единият който е страшно месояден коментира:
- Е само трева ли яде? Защо не му дадат поне кюфтета на горкото конче.  Joy

# 691
Майка ми й накупила някакви евтини джунджурийки - четка за коса, "лак за нокти", пластмасови обици с клипс...
Естествено, едната обица се счупила почти веднага, а Калина застреляла баба си със свекървенския си тон: "За това мама не ми купува китайски боклуци!" /което не е съвсем такаEmbarassed
На майка ми хем й станало смешно, хем се почувствала неудобно, горката....  Confused

# 692
  • Пловдив
И моята дъщеря стриктно следи „произведенията" си в гърнето.  Един следобед  поглежда в гърнето, а там две мънички „гъсенички", при вида на които тя възкликва
- А мъчки бебенца. Малко ѝ стана мъчно, че мама „фъли гямото гъне" и естествено ме докладва на баща си, още като се прибра. Горкия без превод не можа да разбере, какви мънички бебенца съм изхвърлила в тоалетната.

# 693
  • Mars Hotel
Извинявам се за гадничкия завой в темата, но Пешек ме подсети. Моля, гнусливите да не четат.

Скрит текст:
И моята винаги си оприличава продукцията в гърнето: бастунче, палатка... Имаше и "гъсеници-приятели, които са се гушнали"

# 694
"Ауууу, какви са мънички тези бомбичкииии! Мамо, виж какви хубави бомбички направи Мария."
Това с интонация на превъзнасяне и умиление до не знам каква степен.

Вчерашният ПР.
Не се бяхме виждали от доста време с девер ми, а и след последното виждане човекът едва ли е горял от желание (тръгвайки си от съвместната ни разходка тогава, беше разстрелян "Чичи да си ходи в неговата си къща, само мама, Мария и тати да си ходят в нашата си къща  Embarassed"). Този път бяхме подготвили "гостоприемната" да покани чичи на гости. Пътувайки в колата към нас, чичи беше запознават с всякакви подробности. По незнайна причина стана въпрос за бутилки.
"Чичи, тати пие вино". (подуших, че ще излезе хубава дезинформация и започнах да го играя бате Енчо  Flutter)
Аз: "Колко вино пие тати?"
Тя: "Две бутилки. Обаче на мама дава само една мъъъничка капчица и мама бързо си я изпива".  bowuu

# 695
  • Плевен
 Joy
Ха-ха-ха, страхотни са мъниците!

МЧоята вчера я помолих да си събере играчките, а тя важно ми заяви:
-  Добре, но друг път повече ни уважавай, все пак и ние си имаме и друга работа, освен дасъбираме играчки!  Crossing Arms

# 696
Най-забавната тема.Тази вечер мъжо гушка малкият и на бъзик вика няма ли да му сложим обица.Аз му викам:Не,само мангалите имат на 2 години обица.След което малкият казва на баща си: Ти си мангал   Joy Joy Joy Joy Joy Казвам ви паднахме  Joy Joy
Знам,че някой ден ще иска обица,но вече ще е голям.Но до тогава има време  Laughing

Днес го взимам от ясла,а той ми вика: Щом си лош няма на ясла  hahaha Аз му викам: Щом си лош има ясла  hahaha и така в продължение на 10 минути си повтаряме едно и също  Laughing

# 697
Вчера я питам какво е яла на обяд в детската градина - оказва се някаква манджа, обаче на нея й били дали "най-чушливото" /демек с най-много чушки/  Sick  Mr. Green
По същата логика коня от Рапунцел е "душлив" /щото души като куче/...  Grinning

# 698
Хахааааа , голям смях  Joy
Да споделя и аз . Един ден Деян го сърби колянната ямка . Той идва и ми казва "Сърби ме мишницата на крака " hahaha
Друг случай . Когато бях в напреднала бременност и добре закръгледа отвсякъде , един следобед го гушкам да го приспивам (тогава беше на около 3,5г ) и му казвам "Ти си моят
 сладък" , а той ми отговаря "А ти си моята сладка и мека "  Laughing

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 08:38 от tonivil

# 699
  • Sofia
В момента най-актуалната играчка е една плюшена панда. Снощи единият си рисува и нещо си мърмори. Заслушвам се и чувам следния разказ:
- И т`ъгнали мечо панда, и зайко панда, и куче панда, и коте панда, и лиса панда, и вълчо панда....  Joy

# 700
Много хубава тема. Засега при нас бисерите са от по една две думички, но най - смешно е когато го попиташ : Тати как се казва и отговора е : Баща ти Simple Smile

# 701
  • sofia
 - Играем си, говорим си, но телевизора работи. Дават някакъв филм и мъжа се обръща към жената с думите: "Искаш ли да правим секс?". Лили го чува и с голяма усмивка казва: "Ха, този пък не може да каже кекс."    Simple Smile
 Laughing  Joy  Joy
Моят малък син казваше: искам шапката с бретона (разбирай козирката) и блузата с голия ръкав. А като го срешехме, обясняваше, че е гладък като асфалт по нанадолнище.  Laughing
 Joy  Joy  Laughing

Лятото водихме малкия  на Кремиковския манастир и оттам му купихме икона на Свети Стефан, защото рядко я срещам.Той ме пита какво е това и аз казвам, че това е един светец на име Стефан, който ще го пази, защото той носи неговото име.Той взе иконата и започна да  си говори с нея: "Ей, Стефчо ама ти имаш каубойска шапка”(разбирай ореола на светеца). За известно време иконата стана голям хит, ходи из стаите и пита "Къде ми е Стефчо? Лелята ми каза да го целувам преди сън" (жената, която продаваше свещичките и  иконите). Party

След поредното ни боледуване  го питам  "Как си днес?", отговор "Добре съм, само малко ме боли кашлицата"  Crazy

От дългото седене в къщи пред телевизора и зяпането на кулинарни предавания с баба му, една вечер ме светнаха на голяма рецепта:  "Слагаш яйца, малко сол, бъркаш,с лагаш малко цирк, шоколадов банан, аромат от миризливо дупе, бонбони и печеш". Според настроението някои съставки се променят Crazy

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:49 от mama-shushi

# 702
  • Sofia
След поредното ни боледуване  го питам  "Как си днес?", отговор "Добре съм, само малко ме боли кашлицата"  Crazy
Joy Joy Joy
Снощи след като забраних гледането на едно и също филмче за трети път, единият помисли и обяви: "Студено ми е в очичките"  #Crazy Боя се почудих какво трябва да значи това, докато не ми обясни, че трябвало да гледа детското, за да му се стоплят.  hahaha

# 703
савина,фен съм ти на младежите  Heart Eyes
моите пък гледат том и джери по 1000000000000пъти  Sick Stop и като им го пускам е ,за да свърша нещичко  Embarassed Embarassed
но напоследък манията е слушане на една и съща песен /която изтрих от компа,че знаят как се пуска,но я има на телефона на баща им/...и така след една беля ,скарала съм се нещо...двете си говорят в другата стая-
едната-аз ще стана голяма -майка!
другата-а аз -тати!  hahaha
първата- мама и тати ще станат дърти!  Crazy Crazy Crazy
втората-и няма да им пускам музика на телефона! Crossing Arms 

# 704
  • София
 Joy  Подсети ме за един гадничък виц.
Мъж тегли възрастен човек за ръката, а старецът се дърпа и крещи:
- Не искам в старчески дом, не искамммм...
- Ааа, и аз не исках навремето в детската градина!

Общи условия

Активация на акаунт