Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 691
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Някъде на път....
Дъщеря ми показва някаква игра на лаптопа на малкия:
- Виждаш ли тези две ябълки? Едното е портокал!
А другото ябълка ли си беше?  Wink

# 316
  • София
А другото ябълка ли си беше?  Wink
Имало е ябълки, имало е и портокали. Та е направила плодова салата Simple Smile

# 317
  • Някъде на път....
...........Имало е ябълки, имало е и портокали. Та е направила плодова салата Simple Smile
Нали?  Wink

От преди 3 минути у нас:

- Мамо, може ли да си събуя чорапите и да си играя бос?
- Не, маме, не може!
- А защо?
- Ами защото е студено на пода, ще ти изстинат крачетата и после ще се разболееш...
- Мамоооооо, ти винаги не даваш на всички деца да си събуват чорапите никога.....

Rolling Eyes Как го построи това изречение.... не ми е ясно....

# 318
  • София
Вчера следобяд не излизахме навън, играхме на какво ли не вкъщи. В един момент вече ми писна и му казвам, че трябва да си почина малко повечко. А той:
- Мамо, нали знаеш....дълга почивка....дълъг корем...., а ти трябва да си слаба.... Mr. Green

# 319
  • София
- За някои боклук, за други - съкровище.  Crossing Arms

Ама на колко години е това умно дете? Браво, това си е абсолютната истина!  Peace

Благодаря, MelindaDHug Към момента на достигане до този важен извод тъкмо беше навършила 6.  Laughing

# 320
  • В две тъмни очички
- Мамо, нали знаеш....дълга почивка....дълъг корем...., а ти трябва да си слаба.... Mr. Green
Joy  Joy  Joy
Грижи се детето за фигурата ти  Mr. Green

# 321
Моята дъщеря нещо ми се пречкаше и аз й казах"марш от тука",но последва отговор:ти се маршей!
Тя милата да остане.
Дете на наши близки, посещава детската градина, но си е палав и аз питам:бият ли те на градината? Отговор:да, защото не слушам. Защо не слушаш,че да не те бият?-незнам.
Откъде да знае детето защо не слуша? То само,ако знаеше?

# 322
Миа / 3г / днес забелязва самолет на небето и се заглежда по дирята, която оставя :" Мамоооооо, кой е надраскал небето? "

# 323
Онзи ден писахме писмо на дядо Коледа и мойта щерка си поръчва голям и скъп подарък. Аз съответно обяснявам че не може на всички деца да са толкова големи подаръците и че те струват пари които дядо Коледа трябва да плати, а тя ме поглежда учудено и заявява: "Как да не може, нали му дават компенсации" Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324
  • Пловдив
Дъщеря ми (6г.) днес нарисувала кола и я задраскала. И ме пита - познай какво е това. Аз й казвам - "Кола, но защо си я задраскала?" А тя - "За да не се сетиш какво е"  Joy

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 16:24 от *Буб*

# 325
  • Sofia
Снощи се опитвам да ги сложа да спят. Единият не ще да си ляга и 20 мин се мотка и измисля поводи да забави лягането - жаден съм, гладен съм, пишка ми се и т.н. Накрая като нямаше какво друго да измисли реши, че ще си събира играчките (разпилян по пода на детската строител). Казвам му, че няма смисъл защото утре е неделя и още със ставането пак ще го пръснат. Той ме поглежда възмутено и казва:
- Ще го събирам. Не мога да спя в тази кочина. Виж колко е разхвърляно. Направо лошо ми става.  ooooh!
След което помисли малко и добави:
- Ако дойде дядо Коледа през нощта ще се спъне и ще се пребие.  Joy

# 326
  Тази тема трябва винаги да е в номинациите! Не мога да спра да се хиля!

# 327
 Joy Последните истории са невероятни  Laughing

# 328
Снощи се опитвам да ги сложа да спят. Единият не ще да си ляга и 20 мин се мотка и измисля поводи да забави лягането - жаден съм, гладен съм, пишка ми се и т.н. Накрая като нямаше какво друго да измисли реши, че ще си събира играчките (разпилян по пода на детската строител). Казвам му, че няма смисъл защото утре е неделя и още със ставането пак ще го пръснат. Той ме поглежда възмутено и казва:
- Ще го събирам. Не мога да спя в тази кочина. Виж колко е разхвърляно. Направо лошо ми става.  ooooh!
След което помисли малко и добави:
- Ако дойде дядо Коледа през нощта ще се спъне и ще се пребие.  Joy

Ехе, благородно ти завиждам. Моята щерка хич не й прави впечатление безпорядъка, като тати си е hahaha

Четем Красавицата и Звярът за Лека нощ, целувам я и й казвам, Лека нощ Красавицата на мама, получавам отговор: Аз не съм Красавица, аз съм Кака и то голяма кака  Flutter

# 329
В тон с приказките, които четем (и в частност Златокоска и 3-те мечки) малкия оня ден ми заявява :
"Не трябва да влизаш в моята стая! Там е пълно с диви зверове, и най- вече Мечки!"

Общи условия

Активация на акаунт