Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Като сме на вълна приказки....снощи я питам коя приказка ще четем за лека нощ
Тя: За спящата красавица
Аз: Добре, айде спящата красавица Криси да си ляга, че вече е късно, а утре е на градина.
Тя: Ааааа, не! Аз съм НЕспящата красавица!
Много е право детето, изобщо не обича да спи  Mr. Green

# 331
Онзи ден писахме писмо на дядо Коледа и мойта щерка си поръчва голям и скъп подарък. Аз съответно обяснявам че не може на всички деца да са толкова големи подаръците и че те струват пари които дядо Коледа трябва да плати, а тя ме поглежда учудено и заявява: "Как да не може, нали му дават компенсации" Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Като не е казала, че чака и 13-та заплата  Mr. Green Трябвало е да обясниш, че е дядо с  малка пенсийка Simple Smile))

# 332
Дъщеря ми (6г.) днес нарисувала кола и я задраскала. И ме пита - познай какво е това. Аз й казвам - "Кола, но защо си я задраскала?" А тя - "За да не се сетиш какво е"  Joy

Laughing Laughing Laughing Хитрушана!!!!

# 333
  • София
Проверявам си пощата, а Мони ми надзърта зад гърба. Виждайки един неотворен мейл, изкрещява възторжено:
- Оооо, писмо от таен обожател!  Crazy
Аз: - Не е от обожател.
Тя замислено: - То и аз си имам таен обожател.
Аз: - Кой?
Тя: - Откъде да знам, нали е таен.  Crossing Arms

# 334
Дъщеря ми приключва с гледането на "Артур и миЛимоите" (кой да знае, че речникът и е набъбнал) и се обръща към баща си:
- Хайде да се борим!
- Добре!
- Ама не така - обърни се с гръб към мен!
той - Shocked - И, защо?
- Да те цункам отзад!
- Бе, как ще ме цункаш отзад?! Това не е хубава дума, нито игра!
През това време тя го е заобиколила и звучно го целува по гърба:
- Хихи, видя ли - цунках те ОТЗАД! Така каза принцеса Селения...

Кой каквото си мисли....

# 335
Миналата седмица по ежедневния ни маршрут до яслата се правеха едни подобрения. Някой изключително умен човек беше изкопал дупки, за да побият респектиращи автомобилите колчета, но не от страната на бордюра, а откъм тревните площи.  Crazy И така, хванати за ръце аз голямата и тя - малката, чувам. "Мамо, коя плоска глава е изкопала дупките?" Явно съм коментирала нещо за проЗти мозъчни алкохолизирани клетки.

# 336
  • София
Дъщеря ми се учи да чете и щом види някъде по едър шрифт започва да срича. Вчера взела подлистника с ТВ програмата и се бори с думата "престъпник", написана на първата страница. Доста я измъчи струпването на толкова съгласни на едно място. Накрая се справи с помощта на баща си и гордо се провикна: "Мамоооо, тази програма се казва БАНДИТ!"

# 337
  • Варна
"Малко съм пораснала...но нищо"... Rolling Eyes Примири се детето  Laughing

# 338
  • Sofia
Снощи единият седи на тоалетната, баща му го пази (страх го е да стои сам в банята) като застанал на врата на банята и я запречил. Аз искам да си взема нещо от банята и  поизбутвам леко мъжа си, за да мина. Той пита защо го бутам и малкия веднага се намеси в защита на баща си. Представете си го седнал на тоалетната, с ръце на Ф и ми размахва пръст:
- Ти що буташ момчето, а? Искаш ли да те накажа?  Joy
Паднах направо.  Shocked Явно това беше цитат от госпожата в градината.  hahaha

# 339
Проверявам си пощата, а Мони ми надзърта зад гърба. Виждайки един неотворен мейл, изкрещява възторжено:
- Оооо, писмо от таен обожател!  Crazy
Аз: - Не е от обожател.
Тя замислено: - То и аз си имам таен обожател.
Аз: - Кой?
Тя: - Откъде да знам, нали е таен.  Crossing Arms
Joy Joy Joy

# 340
"Малко съм пораснала...но нищо"... Rolling Eyes Примири се детето  Laughing

Joy Flutter

# 341
  • sofia
В момента най-актуалната тема у нас е 5-ия ни рожден ден. Детето брои дните на календара и очаква заветния ограден в червено ден. В събота сутринта отваря сънено очи и пита:"Мамо, дойде ли ми рождения ден", "Не още, има още няколко дни", обръща се сънено на другата страна "Добре, като дойде да ме събудиш" Party Joy

# 342
Чувам от другата стая "мамо, мамо" и казвам "да, Диди кажи" и тя "а не, аз говоря на мама Кон Joy" и понеже й стана много интересно повтори упражнението няколко пъти Flutter

"Мамо кой счупи водата, защо счупи водата?"
Аз: "Какво искаш да кажеш"
Тя ме води в кухнята и мивката капе Laughing

# 343
Тя (4 години и 10 месеца ) :
- Мамо, какво е това ?
- Подправка за меденки - карамфил, расте на дърво.
- Значи като го посадим ще пораснат меденки ?

# 344
  • София
 Joy Joy
Желязна логика baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт