Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 621
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Преди няколко вечери таткото приспива малкия и му пее една приспивна песничка-"тихо,тихо татко ти ще те приспи..." (понякога я пеем и във вариант -майка ти ще те приспи),детето  се изправя в леглото и казва "Не татко ти писпи,мамка ти писпи!!!

# 511
  • sofia
Получих следното признание в любов: "Мамо, обичам те повече от всички играчки на света!" Laughing

# 512
Получих следното признание в любов: "Мамо, обичам те повече от всички играчки на света!" Laughing

Хаха, сладко.

На пък днес ми каза - "Ти си най-красиват патка, мамо"...тюхках се, че й слагам чорапогащник, пък забравих да й сложа гащи  Blush

# 513
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
На път за работа настигам колежката ми с детето й първи клас - водят се за ръчичка - спирам с колата да ги откарам до училището - и започва едно дърпане - детето не иска да се качи в колата - майка му го увещава - но детето не иска - ами добре и аз заминах с колата - пристига колежката ми в офиса и започва да се смее
значи преди да ги настигна с колата детето паднало на снега
и майка му го попитала - защо не поиска да се качим в колата
- е как защо, ти изобщо не мислиш за мене, аз толкова лошо паднах, и така ме боли крачето - а тази жена ще почне да ме пита "как се казваш, на колко си години" - а мен ужасно ме боли
 hahaha hahaha hahaha

# 514
  • Бургас
-как се казва господинът по футбол?
мисли, мисли - галено Учител. явно обръщението е "г-н учител" Laughing

# 515
Преди няколко вечери таткото приспива малкия и му пее една приспивна песничка-"тихо,тихо татко ти ще те приспи..." (понякога я пеем и във вариант -майка ти ще те приспи),детето  се изправя в леглото и казва "Не татко ти писпи,мамка ти писпи!!!

Laughing

- Мамо, сетих се !!!!!
- Какво?
- Една идея !!
- Каква?
- Синя  Flutter

# 516
Малко грозно звучи, прибираме се с Борис от разходка и трябва да го разсъблечем:
- Бории, ела да те разфасоваме!

# 517
- Ето ти чинийката, заповядай и виличката.
- Мамо, и фалсетка искам, бе! (разбирай - салфетка) Mr. Green

# 518
  • пак там

Първият път, когато синът ми поиска "съседка" ние гледахме тъпо, а баща му направо попита: "Не си ли малко дребен, че да търсиш съседките?". А детето просто искало салфетка да се избърше  Simple Smile

# 519
  • София
Joy  Joy  Joy
Как не му влиза в положението тази жена. Не стига, че го боли, ами ще трябва и да се вози, и да отговаря.

# 520

Първият път, когато синът ми поиска "съседка" ние гледахме тъпо, а баща му направо попита: "Не си ли малко дребен, че да търсиш съседките?". А детето просто искало салфетка да се избърше  Simple Smile

Знае си детето какво да иска Wink

Моята щерка ходи във френскоезична градина и аз й казвам или Мерси или Благодаря, но вчера тя ме поправя: "Мерси су", т.е. "Мерси боку" трябва да кажа hahaha

# 521
Влиза сутринта в хола и възклива:
- Аууу, мамо, татито милото забавило си тока лап-топа. (Разбирай - мъжът ми сутринта в бързината си забравил захранващото за лап-топа на масичката).

Днес отидох да го записвам в детската градина и една леличка в коридора му се радва:
- Ах, каква красива кукличка, при нас ли ще идваш? (постоянно се случва да го бъркат с момиче, заради русите му къдрици).
Той я погледна, погледна и мен и аз му кимнах да си каже какъв е. При което той гордо поясни:
- Але(к)с мъж, бе. Имам гуууляма пишка! Mr. Green

Галче, забелязала ли си, че децата ни са с точно година разлика?

# 522
  • София
След правилното ми предположение на негова "загадка" към мен, синът ми възкликва с възторг:
- ПРАВО В ЦАКАТА!!!  Party

# 523
Говорим с мъжа ми по телефона, а Михаил си играе до мен. Изведнъж се обръща и ме пита с кого говоря. Казвам му: С тати, искаш ли и ти да говориш с него?
Той се замисли за секунда и последва: С кой тати говориш, бе?  Crazy

# 524
  • sofia
Стоим  пред пешеходната пътека, готови да пресичаме: "Мамо, спри, идва намръщена кола" Laughing
   Явно трябва да пресичаме само при усмихнати коли Crazy

Общи условия

Активация на акаунт